Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
köszi Lányok! :) reméljük, sikerrel járunk!
Szabina szerintem reggel-este szedj 1-1 szemet. Mindenkinél más, hogy lesz-e, érez-e és milyen erős mellékhatásokat. Nyálkahártyára napi 1dl száraz vörös (ha nem megy, akkor fehér) bort iszogass meg, jót tesz. Vagy E vitamin.
Kezdj el hőmérőzni (ha minden reggel egy időben kelsz, akkor lázmérő elő, szájban nyelv alatt min.5percig tartod (- nem csipogásig, mert attól még megy feljebb, úgyhogy ne vedd ki) és figyeled a görbéd (ciklus.hu vagy fertility friend alkalmazás) így látod, mikor esik a hőd, akkor elkapod apát, és nézed, hogy két hét múlva leesik v fennmarad, de a görbe vezetéséből a saját tested működését is látod és ha nem stimmel, az is utalhat gondokra, hiányra.
Mellé veszel ovutesztet (nekem a gabriel és a mosolygós cb vált be, a netes onestepek sajnos nem) és ciklus közepe előtt elkezded délután, estefele egyidőben ellőni őket, nézed hogy erősödik és mikor lesz pozitiv. Akkor és az első negatív napon fontos az együttlét.
Uh-val középidőben elmész, és ovu után 7nappal jó lenne egy progiszintet nézetni hogy lásd, jó-e.
remélem segítettem. sok sikert neked is!
Sziasztok!
Én két nap múlva kezdem el szedni a Clostit 2x1, de sok mindennel nem vagyok tisztában.
Nekem fél éve nem volt már mensim, ez idő alatt 3x szedtem a Norcolutot, természetesen akkor volt. A méhnyálkahártyám mindössze 1,5 mm és nem vastagszik semmit. Szerencsés vagyok, hiszen nekem van már két egészséges gyermekem, de nagyon vágyom egy harmadikra. Nálam valószínű az okozta a problémát, hogy túl sokáig használtam a fogamzásgátlót (7 év). Van valaki hasonló helyzetben? Most orvost váltottam és ő írta fel a Clostit. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan kell szedni a 2x1-et. Egyszerre, vagy pl. reggel egy és este egy? A Closti hatását hogyan ellenőrzik és milyen sűrűn? Ultrahanggal, vagy vérvétel útján? Mennyire intenzívek és milyenek a mellékhatások? Mit érdemes még használni? Mikor lehet elkezdeni próbálkozni?
Ne haragudjatok, hogy ennyit kérdezek, de szinte semmit sem tudok erről a témáról, bár már sok régebbi hozzászólást elolvastam, amik nagyon hasznosak voltak, de még mindig maradtak kérdéseim.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Mindenkinek sok sikert és sok apró csodát kívánok!
Lanyok mehetunk lombikra, a doki mielobb kezdene. Jovo heten tajekoztato eloadas, addigra megvannak a hianyzo leletek, utana meg a doki megmondja a tovabbiakat :)
Nagy drukk mindenkinek!
Lányok én dpo 10, de ehhez a hónaphoz nem sok reményt fűzök amúgy se, mivel csak egyszer tudtunk együtt lenni az ovu környékén... 2 nappal a menszi előtt én már barnázni szoktam, úgyhogy ha holnap utánig nincs semmi a bugyin, akkor talán ellövök egy predictort. Remélem a choragon már kiürült és nem fog fals eredményt adni, nem esne jól 😀
Esztella szurkolok ezerrel, a wellness hétvége az mindig jó erre!
2 x 1-et most.
Az első hónapom is majdnem ilyen szar volt vele, a másodikban semmi tünet ugyanakkora dózistól ( 2 x 0,5), most kemény.
Na mindegy, kibírom. Hőt most sem mérek, csak ovu környékén csekkolom. Bár pont wellnes-en leszünk, szóval, ki tudja :)
Én is hiányoltalak, hogy vagytok???
Nem adom fel, csak most kissé depis vagyok.
De remélem, csak a clostitól.
Év végére mindannyiunknak lesz itt legalább egy kisbabája, ok? :)
Sziasztok, gondoltam, bejelentkezek.
Szedem a napi 2 clostit, fáj rendesen a petefészkem, főleg a bal, az nonstop.
A hangulatom hullámzó, vagy bőgök, vagy kiabálok.
Ja és mindig éhes lennék.
Már csak ma és holnap lesz bogyi, aztán indul a mandula.
Remélem, mindenki jól van a körülményekhez képest!!!
Jó reggelt!
Ha tegnap volt pozi ovu tesztem, akkor a mai az a dpo nulla vagy a dpo 1?:)
Na látod!
Ha tegnap piros volt, akkor én azt venném 1. ciklusnapnak.
Én már a 4.-en vagyok, repül az idő .. haha
Esztella! Igazad volt!!!
Kepzeljetek estere rendesen (darabosan, bocsi:(), megjott. Akkor ez valszeg az utro...en meg nem hasznaltam...csak mensi meghozasra a duphastont. Kerdesem az lenne, h tegnap elott este volt elso piros foltom, tegnapot vettem 1. Cnnek, v igy csak holnapot kell, h most estere "ontott el"?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?