Milyen érzés szeretőnek lenni? (beszélgetés)
nos, igen. én mint immár csak VOLT szerető azt gondolom, emiatt csalta fűvel-fával, velem is a barátnőjét az illető. megszokta már őt, még a maga módján szerette is, és amikor a nő (más ok miatt: Ő lépett félre, és bevallotta a pasinak) szakított vagy szakítani akart, a férfi hirtelen ragaszkodni kezdett hozzá, hiszen az Ő önbecsülése sérült, az lett a "veszte", amit ő is okozott a csajnak.
bocs, hogy ilyen kacifántos lett.
Én fiatalabb koromban szerettem a foglalt pasikat. Jót tett az egómnak, h van bennem valami, ami a nőjében nincs, és ezért kellek neki. És persze az sem volt utolsó szempont, hogy bármikor kiszállhattam a kapcsolatból, a srác nem tudott mit tenni, mert ott volt a másik, aki előtt nem fedhette fel a titkát.
Persze nem csináltam rendszert a dologból, de néha megesett. És élveztem is. (Valószínűleg azért, mert nem voltak túl mély érzelmek ezekben a kapcsolatokban.)
Egy szerető örök vesztes! Megalázott,kihasznált !
Nyomasztó érzés lehet ...
Van két mondás:
"Mindenkit megcsalnak, csak valaki olyan szerencsés, hogy nem tud róla."
"Vannak olyan emberek, akik mindig csak másodikok lehetnek, bármennyire is megfeszülnek."
Én is voltam már szerető, és biztos vagyok abban, hogy soha nem leszek az többet... Alert utolsó mondata talán a legtalálóbb.
Hogy jó, vagy rossz, ez nézőpont kérdése...
Annak akinek nincs más választása, hogy a szerelmével együtt legyen, biztosan más a véleménye, mint annak, akinek nem kell ilyen, hogy is mondjam, nem találok igazán jó szót erre... talán a kerülő út jó lesz, tehát annak akinek nem kell ilyen "kerülő utat" választania...
De szerintem nem a tartósság a legjellemzőbb az ilyen kapcsolatra...
Hogy milyen érzés? Egyszerre felemelő, és egyszerre lesujtó...
További ajánlott fórumok:
- Milyen érzés szerelmesnek lenni?
- Mikor és hogyan csap le egy nő életében az érzés?!Anya akarok lenni!!
- Milyen érzés "második" feleségnek lenni?
- Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni?
- Imádtam szeretőnek lenni!
- Ma négy órában dolgozok. Jó érzés itt lenni és csinálni a...