Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszi a válaszokat.
Egy héten keresztül nem szokott ilyen lenni. Egy két nap az oké, de ennyire nem szokott elhúzódni....
Sok sikert mindenkinek!
Nekem van egy kisfiam aki közel 5 év küzdelem után lett inszemmel. Akkor a 3.-ik lett sikeres, most a 2.-ik.
Így én csak bíztatani tudlak:-)
Remélem ennyi küzdelem után végre elérkezik hozád egy egészséges gondmentes terhesség.
Nekem nincs semmi váladék, folyás... Mensi elött 2 nappal már barnázgatni szoktam, de gondolom az utro miatt most nem.
Ő lesz a mi kis csodánk, ha most az első inszem után sikerül :) 7 lombikon vagyunk túl, meg egy elvetélésen (10 hetesen). (május 12.én műtöttek) Ja meg 5,5 éven. De nagyon bízunk :)
Sziasztok!
Én még új vagyok, itt és inszeminációt tervezek. Egyedülállóként vágnék bele, elég durva körülmények között vesztettem el a Párom, és nem akarok lemondani a babábról.
Ami érdekelne.
- Hogy zajlik egy inszeminációs folyamat? (Nem maga a művelet érdekel, hanem, hogy pl. van a ciklus első napja, utána gyógyszert kell elkezdeni szedni, és pl. az 5. naptól folyamatosan kétnaponta dokihiz járni és figyelni valamit,..... ilyesmire.)
- Van valaki, aki a Bp-i Kaáli-ba jár? Mit tapasztalt?
- Lehet valahogy segíteni a teherbeesést? Pl. speciális női tornával, diétával...
Köszi szépen, ha válaszol valaki!
Sok sikert mindenkinek!
bmarcsi!
örülök,hogy alakul a dolog, drukkolok:-)
Koda82!!
Egyénileg változó ki mit érez/nem érez inszem után 12 nappal. Mensit úgy számold, hogy inszem után 14 nappal, kell megjönie. Pont 2 hétre rá. Mindegy hanyadik napon volt. Én semmit nem éreztem most csak a váladék volt gyanús és mégis baba van.
Türelem! Remélem siker lesz nálad is:-)
igen kapok Utrogestant 2x1-et. De a lombiknál is kaptam, 3x2-őt, és mégis megjött mellette.A doki annyit mondott, hogy késhet az utro miatt, de ha nagyon meg akar jönni, akkor meg fog mellette is.
Ez a nyálkás folyás erős peteérésnél van.
Ha kapsz progeszteront, akkor az is késleltetheti.
Szerintetek miért lehet, hogy már több mint egy hete tojásfehérje szerű váladékom van? Elég nyúlós áttetsző is...
mindenkinél más az érzés.kaptál repi szurit???.mert az 10 nap múlva ürül ki.
és utána már tesztelhetsz.:))
ha a 12 nap van akkor már holnap szerintem lehet egy tesztet próbálni.:)))
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy inszem után járok 12 nappal, mit kellene éreznem? Mert az inszemem a 18. napomon volt. A mensimnek már csütörtökön (28. nap) meg kellett volna jönnie, de az az inszemhez képest még csak a 10 nap volt. Hétfőn lesz a 14. napom. Késhet a a beavatkozás miatt? A meg fog jönni érzés néha van, meg szúrkál, de se barnázás, se semmi :)
Válaszotokat előre is köszi :)
Lombik kérdésben tudok segíteni, mert nekem volt már 7 lombikom :( De most hála a páromnak javult az eredménye, így már inszemezhetünk. A 7. lombik sikeres volt, a 10. hétig :( Aztán elvetéltem.
De nem tudom, hogy az inszemnél mit kéne érezni.
Sziasztok!
Cris NAGY GRATULA NEKTEK!!ÖRÜLÖK NEKI NAGYON!
PUSZA
Nekem jó tapasztalatom van, mert magándokihoz járok, mindenben megértő, segítőkész, humánus figyel arra amit kérdezek vagy mondok.
Egy rossz szót nem tudok mondani rá:-)
Szülésemnél otthagyta rendelését miattam...
nekem eddig azt tanácsolta mindenki hogy ne menjek magán dokihoz.csakis meddőségi klinikára.
hát persze én is magán dokival kezdtem.és nem is jutottam semmire.
szept 27 van időpontom:) egy klinikára.remélem már jó kezekben leszek.
szia
mivel egy helyen csinálják a mi inszemünket így akkor le is írom a menetet:)
Te beviszed apperkád spermáját egy fecsibe, ott majd a dokid elkéri, megcentrizi meg ilyenek, aztán behív a nőgyógyi osztályra az egyik vizsgálóba, ott felfekszel, katéteren keresztül bevezetik a cuccost és a végén 1 kis gézlapot kapsz. Ott fekszel kb 1 órát és utána mehetsz haza:) Persze ez csak a nagyja amit leírtam, de maga az inszem nem sok idő:)
Este megint együtt kell lenni:)
Tüszőrepi után nekünk általában 24 órán belül van az inszem.
Általában a Klinikán kell leadnunk a cuccust helyben. Be kell mennie apának egy szobába és ott oldja meg.
Én eddig 5 inszemen voltam. 2 éve 3 meg most 2.
Ebből most múlt hónapban volt az eslő hogy nekünk steril kis üvegcsében kellett vinni a cuccost. Mert szabin volt az andrologus csaj.
A fecskendőben vidd dolgot én sem értem:-(
szia
Ezt tisztázd a dokival, mert a pregnylt inszem előtt be kellene adni.
Én is fecskendőben vittem be, csak Én még +-ba tettem a tetejére egy steril tűt kupakkal együtt és a melleim közt vittem be, hogy testhőmérsékleten legyen végig.
Szóval nem a fecskendő az érdekes hanem, hogy a tüszőrepesztő beadását nem beszéltétek meg.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?