Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
így van.
Tüncike,ezek alapján neked volt pct?
sziasztok!
nekem ma kellene megjönnie, és a mostani ciklusban megyek inszemre! krizsa dokihoz járunk a kaáliba!
szeretnék kérdezni pár kérdést!
egyik doki aki megvizsgált(ugyan is meszi lakunk pesttől) megnézte van e cystám vagy indulhatok inszemre!cysta nincs viszton a 24 napomon 9.5mm es méhnyálka és 17 mm es petesejt a jobb oldalon... érdekes mert nem repedt meg a tüszőm... ebből szerintetek nem lesz cysta?mert ha megjön a menzim clostival kezdjük 5 napig napi 1 szemet,és utánna szurikat ha nem jó még a petesejt-
illetve inszem után feküdni kell? és fájdalmas e az inszem? illetve hogy senki se mondja hogy sokat kérdezek még egyet:)
hogy szokott lenni olyan nő ott aki inszem vagy lombikra vár és lehet vele beszélgetni?
illetve spermavételnél a férjemmel bemehetek?
Nem ijesztgetsz semmivel!
Az előző babóm is inszemmel sikeredett, és az sem elsőre, hanem negyedszerre mentem, és akkor. De az előtte levő 3 esetben is volt ilyen, hogy ennyi tüszőm lett, és mégsem lett semmi.
Csak ezt szerintem nem lehet úgy végigcsinálni lelkileg, hogy az ember ne a pozitívumokra gondoljon.
Amikor eszembe jut, hogy manókánk is csak negyedszerre sikerült, elkezdek aggódni, meg félek, hogy birom ki gyerek, munka, meg minden mellett még ezt az esetleges sikertelenségsorozatot is.
Úgyhogy mindíg csak pozitívan előre!!!!!!
Szia.
Szerintem ezek nagyon szép értékek.
Hajrá. Drukkolok.
Aztán pénteken várjuk a beszámolót!
DRukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Szépeka tüszőid, remélem baba lesz egyikből!
Igen azt jól tudod,hogy a hüvelyben lévő nyák termelhet ellenanyagot a spermiumok ellen, ami által azok elhalnak és nincs esélyük feljutni.
Ez a pct teszt, ez egy sima hüvelyi mintavétel ( szóval nem vérből nézik) a neve pedig Pct teszt.
Vérből is szoktak ellenanyagot nézni, de annak szerintem nincs köze a spermiumokhoz.
Esetleg megnézhetnéd a papirod, engem is érdekelne melyik az a bizonyos érték amire a te dokid gondolt?!
Sziasztok lányok!
Ma voltam ultrahangon, és nagyon fel vagyok dobódva!
A méhnyálkahártyám 9mm, (a doki szerint ez jó)...
és van 3 db tüszőm.....egy a baloldalon, ami 19mm, kettő a jobboldalon...ebből az egyik 19, a másik 22mm.
Este adom a tüszőrepi injekciómat, aztán pénteken reggel inszem......
szorítsatok nekem légyszike!!! ;)
szuper,akkor nem magyarázom,de a lényege tényleg az,h a doki megrepeszti a tüszőket és megmondja,h mikor KELL együtt lennetek.Ez sokaknak segít.
A nyák az a méhnyaknyák,amit te nőként termelsz pé-kor,ami elvileg segíti a kiskatonákat.:-)
Tünci!
Már bocsi, hogy beleszólok, de az inszemnél a spermákate egy katéterrel a méhbe teszik, ez több mint időzített együttlét.
huh,ez nehéz kérdés.Beszélj meg a dokiddal egy terminált ciklust.Kérj serkentést,uh követéssel és tüszőrepesztéssel-terminált együttléttel.Ha ennyi a gond,akkor sikerülnie kell természetes úton is.:-)
Nekünk a nyákom az akadály,lelassítja a kiskatonákat,kinyírja nagy részüket,szóval esélytelen,h feljussanak a méhbe,ehhez pedig csak az inszem megoldás.Ezzel kikerültük a nyákot.yess!:-)))
hihi ez aranyos.:-)
Arra gondoltam,h mi az oka,amiért szükség van inszemre,de persze megértem,ha nem szeretnéd elmondani.;-)
Igaza volt annak,aki ezt javasolta nektek,én is elkezdtem hamarabb,még az egy év sem telt el,mikor elkezdtem és már 2 éve lesz,h próbálkozunk,szóval én is áldom az eszem.:-)
szia
ezt a dokid határozza meg.
én clostilbegyt-tel kezdtem a 3. napon,aztán a 6. naptól kellett szúrnom a gonal f-t,egy hétig,majd a repesztőt.
de ez függ a problémádtól,stb.:-)
nálatok miért lesz inszem?ha nem titok...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?