Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
azt csak steril pohárkába szokták bevinni.hogy minél több anyag legyen.és hogy ne sérüljön.
testmeleg helyen kell tartani amíg beérsz vele.és gyorsan kell teát arra gondolok hogy mi pl 10 re kellet vinni akkor 10 perc az út kb nekünk.és 9 óra 40 kor már ügyködött a férjem.és sietett a klinikára vele rögtön.
kb ennyi.de fecskendőbe szívogatni itthon nem kellet azt ott csinálják.
Szia Marcsi!
Hát úgy látom az írásodból nincs könnyű dologotok baba téren.
Igazából jó dolog ha többször van vérvétel, de ha a vérvétel eredményeivel nincs gond akkor nem ismételtetik meg.
Én se voltam vérvételeken az inszemek között, mivel korábban normálisak voltak a hormonértékek.
Vagyis látszott hoyg azzal nincsen baj.
A te tüsző méreteid szépek 10.-ik napon, és ha apácska eredménye is javult akkor bíztatlak az inszemre.
Ha kétségeid vannak tedd kérdéseidet a dokinak, ne félj ettől!!! Azért van a doki hogy válaszoljon az esetleges kérdéseidre!
Szia nekem épp most jött össze inzsemmel a 2.-ik baba:-)
Így csak bíztatni tudlak:-)
Köszi Almendra:-)
Szandiannya! Remélhetőleg lesz szép tüsző nálad:-)
MOst 2x2 Magne B6 + 1x1 Elevit + néha 1 vas, valamint ettem ugye Utrogestant 3x1.
Ja és napi 1 Clostyval kezdtök az első 2 ciklust, a 3.-ik hónapban már 2x1 lett volna az adagom.
És mennyit szedtél? napi 2×1-et???
Én annyit szedek most is, éppúgy, mint előző hónapban!
Csak attól félek, hogy megint nem lesz elég, hiszen amikor 4 évvel ezelőtt inszemináción vettem részt, egyre inkább be kellett vetni másfajta gyógyszeres kezelést is. Akkor puregont kellett még injekcióznom a pocakomba, hogy érjenek rendesen a tüszőim.
Most az első alkalommal lett nekem is egy szép tüszőm a jobb oldalon....most meg majd szerdán megyek uh-ra. Nagyon kíváncsi leszek, remélem hatásos maradt a napi 2×1 closty.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett!!! :o)
Igen 2 hónap Closty, van még receptem egyre:-)
Mindkét hónapban egy nagy volt, de akadtak kisebbe, de azok nem számítanak.
MIndkét hónapban bal oldalon.
Te is szedtél clostyt ugye????
Mennyi tüsződ volt, az inszemkor???
Jajj tényleg megy a gratula!!!!!
Köszi szépen :-)
Én is örülök, még alig hiszem el:-)
Jajj! Gratulálok neked...mindjárt bőgök!!!!
Sok örömet kívánok neked a terhességhez!!!!
:o)
Sziasztok!
Jelentem baba van a pocakban, méhem dudorodik kifelé, lett 25-ösből pozi teszt. És fehéres váladékom van jó ideje.
DRukk a többieknek!!!
Tessék pozitívan gondolkodni!
Köszönöm, hogy írtatok.
A dokinővel (dr. Kováts Tímea) eddig egyszer találkoztam a konzultáción, amikor megnézett minden leletet, amit Kaposvárról átküldtek, és nem kellett semmit sem pótolni, mert a május lombikra mindent összeszedtünk és még nem jártak le.
A dokinőt kolléganőm ajánlotta, mert nekik - igaz 11 éve - a 2. lombikjuk sikeres volt vele.
Adok még egy esélyt neki a jövő hét szerdai uh során, kíváncsi leszek, hogy mit mond, és felírja-e az induláshoz a gyógyszert.
Sziasztok!
Almendra!
Durva szerintem, hogy ennyire nem képes megérteni a helyzetet az dokinőd, főleg ha korábban is vele beszéltél.
És kegyetlenül bosszantó ha ilyen miatt kell még egy hónapot csúsznotok:-(
Én a mikor szülni voltam , beszélgettem egy csajjal akinek 4 inszem és 2 lombik sikertelen volt a kááliban , átment a BMC-be ahol megnéztek egy olyan értéket is amit a Kááliban nem, és elsőre sikeres lett a lombikja:-)
Mivel a Kaposvári Kaáliban kezdtünk, és gondoltuk, hogy a Kaálik "átjárhatók", egyértelműnek tűnt, hogy a pestiben folytassuk.
A Dévai Intézetnél is futottam egy kört, de ott még a három ovuláció-indukcióhoz is ragaszkodott a doki az inszemek előtt, és legkorábban jövő áprilisban lehetne lombikunk.
A BMC még nem került képbe. Ott mennyi várakozási idő van konzultációnál? Esetleg tudod?
Megkérdezhetem miért ragaszkodsz a Kaálihoz.
A BMC-ben megismerkedtem egy csajszival neki 4 inszeme volt és 2 lombik Kaáliba és mind sikertelen de azt mondta nem bánta meg ,hogy váltott.
Ami bosszant még, hogy májusban volt egy lombikunk a Kaposvári Kaáliban. Sajnos nem sikerült, és nagyon megterhelő volt egy-egy uh-ra a 6 órás vonatkozás Pestről, így át akartunk jönni a pesti Kaáliba, hogy itt folytassuk. Május végén kértem ide konzultációs időpontot, és másfél hónapot vártam rá.
Minden vizsgálati eredményt átküldtek Kaposvárról, és nem járt még le semmi, így gondoltam, hogy ripsz-ropsz indulhatunk is.
A dokinő megnézett minden előzményt, és kijelentette, hogy nem volt jogos a május lombik, így inszemet javasolt, egyébként is legkorábbra januárra tudott előjegyezni lombikra, és mivel júliusban szabira ment a konzultációnk után, abban maradtunk, hogy a július kimarad, és ha megjön augusztusban, akkor indul az inszem. Erre most még egy hónapot csúsztat.
ez legyen az utolsó gondolatod...
még jól néznénk ki,ha nem neked kéne megmondani,h mikor mit kell csinálni,meg milyen gyógyszert írjon föl.beszarás...
én azt hallottam,h a pesti kaálinál jobb a bmc...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?