Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok Csajok! Hogy vagytok ma? Végre kicsit süt a nap, legalább kicsit javít a lelkiállapotomon. :-/
Már nem tudom, mi van, mire gondoljak? A hasam alja tegnap óta fájdogál, hol jobban, hol kevésbé...A cickók, mintha nem is hozzám tartoznának! Semmi érzékenység, feszülés. De az a furcsa, hogy ebben a ciklusban ez nem is volt jellemző. Bezzeg az előző hónapban, akkorák voltak, hogy csak na, gondolom a 8 golyó utro naponta megtette a hatását. Most meg a crinone-t használom, és nincs semmi. Ti ezt értitek??? Szerintem péntek reggel egy óriási negatívat fogok tesztelni!!! :-((( De valahogy nem bánt úgy a dolog, mint az elsőnél...
Még nagyon korai volt azt várni, hogy a terhességet mutassa, de legalább már tudod, hogy a szuri kiürült, és innentől kezdve a pozitív teszt az babát jelent.
Nem bírja ki az ember, én is ilyen vagyok. De nem szabad ilyen korán tesztelni. Hiába nem biztos még, az embert iszonyatosan el tudja keseríteni.
Sziasztok
bent vagyok már a klinikán délben jön a 2. inszeminácio
reggel 9 kor mertek 38mm az az egy érett ,de még tüszörepi mindig nincs a lataron,de ugyis mindegy 12 kor insz
Igen, legalábbis nekem elfogadták a spermavizsgálatot, meg a HSG eredményét, amit itthon csináltattam.
Amúgy mi több mint másfél éve próbálkozunk, se a férjemnél se nálam nem találtak semmi problémát, a 3. inszeminációt csináljuk... de belőlem már kihalt minden remény...
Üdv köztünk! Én is oda járok a Kováts doktornőhöz. Úúúú de messze van az a dec. 12....
Remélem, hamar tudnak nektek segíteni!
Sziasztok !
Mi már lassan 3 éve próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül. Ez a 3 év sem telt el csak úgy, volt 2 laparoszkópiás műtétem, hormonvizsgálatok sora , endokrinológus stb. December 12 ére kaptunk időpontot a Kaáli intézetbe (BP)Krizsa doktor Úrhoz. Ha nem baj, csatlakoznék hozzátok.
Cate77! Szurkolok holnapra, annyira jó lenne már, ha végre sikerülne Neked is!!
ildi-29! Neked is szurkolok!!
REMÉLEM MINDKETTŐTÖKNEK SIKERÜLNI FOG!!
ÉS REMÉLEM, HOGY AKIK TESZTELÉS ELŐTT ÁLLNAK, POZITÍVAT TESZTELNEK!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?