Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Értem és köszi a hasznos infokat
holnap megyek reggel dokihoz megbeszélni a 2. inszemet kiváncsian várom a tüszörepesztöről mit mond?!
Ha indokolt, akkor természetesen nem kellenek az inszeminációk.
Na meg mondjuk akkor sem, ha elmész vagy a Nyírőbe vagy a Róbert klinikára, és 500e-ért megcsinálják:S
2008 ota probalkozzunk volt egy 2008-2009 ben is egy vetélés majd 2010 hagytuk és most kezdtunk el probálkozni 2011 januarba
hány inszemnek kell lennie hogy Lombikra mehetnék....?
Nyugi, azt mondják, hogy a terhességnek is ilyen mensis előjelei vannak.
Azért én szorítok!
Ezt mondta hogy kiröhögnek? Lehet tényleg orvost kéne váltanod. :S
Itt a lényeg hogy ha nem jön össze, akkor csakis lombik...
Hát ennyi erővel minket is kinevethetnek, csak épp nem fog érdekelni, nekünk jövőre lesz 2 éve, hogy nem jön össze, meglesz a min. 3 inszem, szóval jogunk van hozzá úgy gondolom, ezt senki nem vonhatja kétségbe...
Ti mióta próbálkoztok?
Nekem is levezette a dolgokat a mostani inszemnél.
Pont úgy jöttek ki a napok, hogy a 9.-en ultrahang, ez hétfőre esett. Még kicsi vt a tüsző, így szerda újabb UH. Ekkor már szép volt, nyálkahártya is oké, viszont az ovutesztem negatív. Este Pregnyl tüszőrepi, és péntek Inszemináció. Ha az ovuteszt pozitív lett volna, akkor csüt lett vna az inszemináció. Péntek szombatra meg elő volt írva a szerelem :D kötelező házi feladatnak... Erre ma meg mensi előjeleim vannak.. :S :(((
hát köszönöm szépen ezt még igy senki se mondta ,
nekem is ez lesz az utolsó ha ez nem sikerül szerintem feladtam ,meg teljesen kiboritott a par napja itt tudtam meg a tüstörepesztöt hogy egyáltalán létezik és már én tul vgyok egy inszemen-----
holnap megyek a dokihoz készülök az utolsó inszemre és megkérdezem ezt a tüszörepi dolgot
Nálunk a vizsgálatokról tudott a család és a barátok is, meg a stimulálásról is. Egyedül az inszem az, amit
A legnagyobb gondot, mint tudjuk a stressz okozza, ahogyan azt írtátok. Csak az a baj, hogy nem tudom milyen munkahely lenne a legideálisabb, ahol az ember nem találkozik stresszel...:-( Felmondani meg nem tudok, hogy bocsika én babát szeretnék, és mivel stresszes a meló így nem tudok tovább dolgozni! Az én fizum is kell a megélhetéshez! :-( Próbálom nem magamra venni a dolgokat itt bent, de szerintem a lelkem mélyén akkor is érzem a feszkót...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?