Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Valaki megírná nekem, hogy hogyan zajlik az inszem egy adott hónapban? Hányszor kell menni UH-ra? Kelle e azon a héten betegállomány? Januárban mi is elkezdjük.
Sziasztok
köszi a sok gondoskodást ,megvan a 2.inszemen belül a 2. inszem is(2nap alatt 2 )hát de jol vagyok semmi görcs semmi fájdalom ma már szedem a duphastont is.: nem tudom én már nem BIZOM benne hogy sikerült abszolut ........
Köszönöm :)
Nekem pont az időpontunk ( dec.12) után kell megjönnie a mikulásnak. De gondolom decemberben nekik is valami szabi féleség lesz, akkor valószínű, hogy csak januárban lehet .
Sziasztok :))
Ildi, én is gondoltam rád :)
Szerintetek a konzultációtól mennyi idő az inszem ? Na, ezt megaszontam :)))
Szóval, ha megvan minden vizsgálat,viszem magammal a frisseket, akkor mikor kezdik el ?
Szia!
Hol csinálják a Hycosyt? Úgy látom nem a Kaáliban. Ezek szerint ott nincs olyan?
Sziasztok!
Szerintem decemberben nekünk is meg lesz az első inszem. Jövő héten lesz a Hicosy vizsgálat, utána megyünk vissza a Kaáliba. Mondjuk lehet azt mondja a doktornő az lh-fsh arányom borzalmassága miatt, hogy még nem tudunk belevágni.
Sziasztok
tegnap csak megvettem a tüszörepit este be is lett adva és most 11 kor várom az új inszemet
amugy a tegnapi inszemtől semmi bajom jol vagyok és várom a mait
Sziasztok!
Nincs valakinek felesleges Duphaston tablettája? Megvenném. Előre is köszi
Én az inszemnél a 8. ciklusnapon este kaptam mindkétszer a tüszőrepi szurit, és a 10. napon volt az inszem, mert 36 óra múlva repeszt a szuri a beadása után.
Még holnapig kilökődhet a nyákdugó.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Ja látom, hogy már meg is kaptad...
Megnyugtatásul, ha sikerül olyan izgalmi állapotba kerülnöd akciózás közben, akkor fog termelődni nyákod, szóval mondd a párodnak, hogy szép türelmesen:)
Ez esetben nem is igazán értem, hogy minek tüszőrepesztő, főleg a 9. napon:S
Nézzen meg a 15. napon aztán ha még mindig nem repedt meg, akkor adja be, de így??? Hát nem ráér megrepedni, ha amúgy sem időponthoz kötött (mivel nem inszem), hanem otthon akármikor együtt lehettek?:S
Már beadták a szurit, vagy majd neked kell? Én nem adnám be...
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Tegnap voltam nődokinál, a ciklusom 9. napján. Csinált UH-t és van egy 32mm-es tüszőm. Kaptam is repiszurit, de arra gondoltam, ha nem megy el az a bizonyos nyák, akkor a srácok hogyan jutnak el a tüszőmhöz. Igy tulajdonképpen 3 nappal előrébb vagyunk, mint a normál ciklusban. Mi még nem járunk inszemre, hanem ágyban párnák közt próbálkozunk.
Félek, hogy kárba megy a tüszőm :-(
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?