Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok
hogy vagytok ma? Van Valakinél poztív eredmény? :)
Sajnos érzem a mensi előjeleit. :((( szerda-csüt kell megjönnie. Nem hiszem el!! Lányok, mi lehet a baj?
:-D
Hogy hogy elkezded a tesztelést a 9. napon? És minden nap csinálsz egyet?
hali lányok.Nekem ugye elmaradt az inszem doki beteg volt, párom sem ért volna rá:( de spontán sem reménykedhetem, mert nagyon beteg voltam, még mindig szedem az antibiotikumot.
Viszont el kezdett fájni a mellem,ami már 2-3 hónapja nem fájt egyik ciklusnál sem.Ha nem is jelent semmit, talán annyit igen, hogy megint jól működik ott bent minden.MÉg 1 hetem van a 28. napomig:( utána remélem menni fog a próbálkozás.
A dokim megígértette velem, hogy csak aznap tesztelek, amikor megyek hozzá. Nos, ez pedig péntek lesz, a 14. napon inszem után!
Gondoltam rá, hogy holnap a 10. napomon csinálok egyet, de miután beszéltem a dokival, így holnap nem lesz teszt!
Én is a 9. napon vagyok.:-)
Nekem is vannak a hasimban érzések és én is mindig erre gondolok.Remélem,h csak a progi termelés.:-)))
Mikor is tesztelsz?:-)
Csajok! Eddig nem fájt sehol, de ma annyira elkezdett szurkálni a bal petefészkem...:-( Inszem utáni 9. napon vagyok. Marha jó, remélem nem azért kezdett el fájni, mert meg akar jönni???????????
:-((((((((
Szerintem mond meg neki.Vagy kérdezd meg,h miért nem írja fel?Had magyarázkodjon.:-)
Aztán ha jövő hónapban is gondolkoztok inszemben,esetleg keress egy meddőségi szakembert!:-/
nőgyogyszati szakorvos,....nem meddöségi orvos az igaz,de mostmar teljesen elbizonytalanodtam
itt mindenki aki volt inszemen kapott mindenki tüszőrepit??????????---------
kedden megyek hozzá megkérdezem még nem késő mert csütre tervezi az inszemináciot.........-
Egyet értek pethoevivel. Lehet, hogy nem meddőségi orvos nem eléggé körültekintő. Meddőségin tudják mit kell tenni.
Nálunk viszont nem tudom végülis hogyan sikerült, mert a mi kiskatonáink idősebbek voltak 2 napnál. Bár mi betartottuk azt is, hogy utánna még párszor pár napig együtt is voltunk. Ezt tényleg ajánlom mindenkinek, mégha nem is igazán van kedv hozzá.
Olyan érdekes ez.Nekem első inszemkor 6 tüzőm volt,második alkalommal 3,most meg 5.Miért van az,h másodikra kevesebb lesz?Pedig elvileg halmozódik a gyogyik hatása.
Bevallom ezt a nem repesztést én sem értem.Szerintem az inszemnek mindenütt hasonló protokkollja kéne,h legyen.De mindegy.Csak úgy tudja belőni a repedést,ha minden nap uh-z.Viszont kiskatonák miatt is tudni kellene,mert kb 2 naposnak kell lenniük.
Nekem még "csak" kettő inszem volt.
Összesen 3 tüszőm volt a múltkor, abból a másik kettő kicsi volt, és csak annyit mondott, hogy koncentráljunk arra az egyre, elsőre elég lenne egy baba is...Hát azért nem bántam volna, ha van több is, azért mégiscsak nagyobb az esély. Azt sem bánnám ha ikrek lennének, csak végre már sikerüljön.
És kaphatsz repesztőt most? Vagy azt akarja a dokid, hogy magától repedjen? Nekem az utolsó Merional-t követő napon kellett 2 repesztőt, majd másnap még egyet beadni, és kövi napon inszem. Egyébként nekem is csak egy érett volt az előző ciklusban. :-((
Majd ez az egy szép nagy érett tüsző lesz a nyerő!!! :-D
Ajánlom a dokid figyelmébe.Mi a francért sajnálja tőled a repesztőt?Neki is könnyebb lenne az időzítés,mert tudná,h 36 órával a beadás után repednek és kalkulálhatna.Érthetetlen számomra...
Nekem ez furi.
Igaz én még nem járok inszemre, mert előtte meg kell próbálni ágyban párnák közt apával egy kis stimulálás után. Én kaptam tüszőrepi szurit a closty után. Igaz nem jártunk sikerrel, de majd a jövő héten :-)
Szia
tegnap voltam dokinál és megkérdeztem hogy az elsőnél miert nem kaptam TÜSZŐREPESZTÖT ,és most kaptok e azt mondta majd nézz elötte uh val és az alapján dönti kell e tüszörepesztöt adni nekem a 2. inszem előtt !!!
VÉLEMÉNYETEK?
Ez egy igazi siker story!
Te jó ég, ennyi megpróbáltatás!!!!!
Le a kalappal a kitartásodért, aminek meglett a gyümölcse!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?