Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Mikor adtad be?
Te már kismami vagy?
Nem egyszerű....
Legközelebb bátor leszek!!!!!
Apa szóba sem jöhet, mert szegénynek iszonya van tőle. Ha a tv-ben valakit szuriznak elfordítja a fejét.
Szóval magamra maradok :DDD
Nem :(
A szomszéd nőci nővér, ő volt az áldozat.
Viszont ha legközelebb is kell (remélem nem)
Akkor megpróbálkozok vele én....
Csak addig nehéz eljutni, hogy beszúrjam a tűt :))
hali lányok! A hsg-t a méhtükrözést, azt a ciklus melyik napján szoktáák csinálni? Mert akkor előtte a mesitől nem lehet együt lenni, meg utána 2 napig.Na meg gondolom akkor van mikor már nincs mensi, szóval totál bekavar a peteérésbe...Akkor nem is tudunk próbálkozni?
Van ahol 20.ciklusnap utánra írják, de mégis csak peteérés előttt lenne értelmes...
valaki?!
KAptam ma tájékoztatót de ez nincs benne.,csak hoyg kérjek időpontot, majd az asszisztens tudja.
Amúgy kiakadtam, emrt nekem volt cisztaműtétem, akkor mindent megnéztek, még a dokim, csak ugye most váltottam, mert szegény elhunyt, de ugyan ez az intézet ugyan az az osztály...nem tudom miért szivatnak ezzel.Abban reménykedem, hoyg tán bacikat megnézik, hátha találnak és az lehet bibis.Előtte ugyanis vesznek le nyákvizsgálatra.Nekem emg feltűnően gyakran van gombám...hátha...
Amúgy feleslegesnek tartom.MEgint csak repülnek a hónapok:(
A prolaktinom magas, kicst, de nem tudom az értéket, nem adták oda laborpapíromat, lefűzték csak.
Ennyit mondott a doki, hoyg kicsit magas, fél bromocriptint kell szednem.
Biztos a 2év szedés után hoyg abbahagytam, megugrott...gondolom én.HÁt szedem tovább.
Ügyes vagy!!!!! :))
Egyedül adtad be?
Túl vagyok a tüszőrepesztő szurin.
Csajok! Akkor ezzel a szurival biztos hogy nem fogok már holnap megrepedni? Pénteken lesz az inszem, remélem kihúzzuk addig és minden simán megy :)
Köszönöm !!!
Ok, ezentúl csak pozitívan !!!! :))))
Isemerem az érzést :)
Én is azt hittem nem lesznek valami nagyok a tüszőim, de hát kellemes volt a meglepetés.
Neked is ezt kívánom!!!!!!!!!!!!!! :))
Természetesen én is szoritok !!! :)
Holnap megyek én is UH ra , kiváncsi vagok mit lát majd a doki! Tiszta bolond vagyok, pedig megfogadtam, hogy pozitiv leszek, de olyanokat gondolok, hogy nem lesz peteérés, nem lesz jó valami. Háát gratulálok magamnak !! :(
Drága vagy, köszönöm :))
Tényleg izgi :)
Nem nagyon bízom a sikerben, mert nekünk nem nagyon szokott semmi elsőre sikerülni, de talán most kegyes lesz a sors és másképp alakul :)
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Pénteken inszem :))
Ma délután 5-kor kell beadnom a repesztő szurit.
A jobb oldalom 3 szép tüszőcském lett :)))
Remélem nekünk szerencsés lesz a péntek 13 :SS
Olyan jó lenne ha mindenkine sikerülne aki vágyik rá!!!!
Neked is Boldog Új Évet, meg mindenkinek! Babás Boldog 2012-őt! :)) Bíztam benne hogy Valakinél már van pozitív dolog! :(
Én már nem stresszelek, jót tett a pihi és az ünnepek, illetve hogy otthon voltam sokat most. Mennek a vizsgálatok, remélem nemsokára beültetés. Hétfőn kiderül hogy mikor.. :))
Szia!
Nálam volt ilyen, hogy nem volt elég a closti és kaptam 3 merionalt. Lett 1db 16 mm tüszőm a szuritól, előtte meg 9-11mmpetékkel voltam teli, tehát van remény!
Égiglória ! Te is a Pesti Kaáliba jársz ? Én csütörtökön megyek UH ra, remélem nőnek a petécskék , mondjuk én csak a 8 ik napon leszek akkor, de nekem rövidek a ciklusaim .
Holnap estétől én is szúrom a Merionalt.
Sziasztok lányok!
Csatlakozom a januári csapathoz. 2x1 Clostit szedtem a harmadik naptól.Ma voltam uh-n, a 9. napon. Van egy 14 és egy 17 mm-es tüszőm. Még növesztenem kell őket. Szombaton tösző repi, hétfőn inszem. Akkor leszek a 15. napon... nem lesz ez késő?
Hajrá lányok! 2012 a babák éve lesz!
Tinda én sajnos nem tudok segíteni! De remélem, hogy szép nagy petéid lettek, és megcsinálják az inszemet még a héten!
Kicci, de jó, hogy jöttél:) Adhatnál hírt magadról többször is, te vagy előttünk az utóbbi nagyon régóta:D az egyetlen pozitív példa!!!
Bibü most vagy a talpreflexológusnál, várlak nagyon, hogy mesélj, mit mondott!!!!
Sziasztok!
Húú, de rég voltam itt :((
nagyon félek a holnapi naptól. Inszem előtti uh lesz.Sajnos a 2x1 closty nem hozta meg a kellő hatást így Merinal szurit kaptam.Ma adom be az 5.-et.
Kapta valamelyikőtök ezt?
Szerintetek van rá esély, hogy még a héten megcsinálják???
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!!!!!!
A hőhullámok nagy valószínűséggel a hormonok miatt lehetnek. Legalábbis remélem, hogy nem betegség miatt volt.
Vigyázzatok Magatokra!!
Szióka!
Mivel tüszőrepesztő szurin kívül másmilyen szuriról nem írsz, lehet, hogy napi 1 clostit kell szedned.
Nekem 2x1 closti volt, aztán Gonal-F szuri, UH, szuri adag növelve és kicsit besűrítve, mert kedden voltunk UH-n, akkor azt mondta a doki, hogy este már emelt adag szuri, másnap reggel is, este pedig tüszőrepesztő, csütörtök semmi, péntek inszem.
Mára már a 19-edik hétben járok/járunk.
Annyira bízom benne, hogy az idén sikerülni fog MINDENKINEK!! Szorítok Értetek Lányok, Mindőtökért!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?