Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok !!!!
BUÉK Mindenkinek !!!
Holnap megyünk a KAÁLIBA ! Nagyon izgulok, hogy mit fog mondani a doki , mikor tudunk kezdeni . Ma vagyok a ciklusom 24 ik napján, elvileg kezdhetünk is, ha a decemberben levett hormon eredményem jó lesz ....Szoritsatok !!
Sziasztok!
Eddig egy nap csináltam, mert most a szilveszteri őrületben nem akartam, kicsit volt csak hasmenésem, de nekem amúgy tényleg elég lassú az anyagcserém. Ő nem mondta meddig kell csinálni, itt 6 hetet írnak:
Holnaptól folytatom az ir-es diétát meg holnaptól folytatom ezt a mustármagozást is. Csináltam most kíváncsiságból egy lh tesztet, ma vagyok a ciklusom 15. napján, de kétcsíkos lett, és elég erős a második, úgyhogy még nem volt ovum. Most jól belehúztunk pedig a férjemmel, de folytatjuk az ügyködést, hátha megszán minket a sors így inszem előtt.
Szólj ha kipróbálod a mustármagot, nem okoz hasmenést?
Ez tetszene ez nagyon egyszerű lenne.És meddig kell csinálni?Nem mondta?
Szia! Az a könyv nagyon jó! Nekem is nagyon tetszett! Szendi ír a meddőségről is, és hogyan is lehet ellene tenni. Elképesztő számokkal és kutatási eredményekkel támasztja alá a feltevéseit :)
A jobb oldali problémák azt jelentik, hogy kevésbé éled meg a férfi energiáidat. Nekem a bal oldalammal vannak problémák, és tudom, hogy nekem meg nőiesednem kell :) Az anyagcserém nekem is lassú, ez azt is jelenti, hogy nem tudod megemészteni a veled történteket és nem megy az elengedés. Meg kell tanulni nem ragaszkodni az élet dolgaihoz, főleg nem a tárgyakhoz.
Egyébként nekem mióta kiderült az IR-em rendben van a testem és lelkem is :)
Szia!
Mi is szabin vagyunk, és nagyon jókat alszunk:) Majdnem egyszerre lesz akkor az inszemünk, mert nekem is jan végén február elején lesz, ma vagyok a 10. ciklusnapon, remélem nagyon hamar megjön, vagy inkább nagyon sokára:D
Tök érdekes ez a gyógymasszőr dolog, én is úgy elmennék valami természetgyógyászhoz. Bár úgyis tudom, hogy mit mondana... én is borzasztó stresszes vagyok, valami megoldás kéne inkább rá... Arra nem mondott valamit? Talán jobb is lesz, ha márciustól megszűnik a melóm, annyival kevesebb feszkó lesz rajtam.
Sziasztok!
Velünk sincs semmi különös, szabadságon vagyok 2 ünnep között, úgyhogy most nagyokat alszom, olvasok stb. Én most vagyok a ciklusom közepén ez az utolsó spontán próbálkozós ciklusom, januárban inszem, sztem valahogy jan. végére fog esni, ha a ciklusomat nézem.
Most vettem meg egy könyvet egyébként, amit mindenkinek ajánlok. Szendi Gábor írta, az a címe, hogy a nő felemelkedése és tündöklése és ott szó van többek között a meddőség problémájáról is, hogy pl a stressz hogyan blokkolja a teherbeesést. Én alapvetően egy eléggé stresszes emberke vagyok, sokat szorongok, hajlamos vagyok mindenen kattogni és a párom dettó, úgyhogy én azt sem zárom ki, hogy lelki eredetű dologról van szó. Most voltam gyógymasszőrnél aki ezt alá is támasztotta, nagyon érdekes volt, mert anélkül, hogy bármit mondtam volna neki, megkérdezte, hogy a petefészkeimmel nincs/nem volt-e valami baj, és hogy a beleknél érez még valamit, nem lassú-e az anyagcserém. Én meg elmeséltem neki a baba projektet, illetve, hogy de igen, valóban lassú az anyagcserém. Elmondta, hogy kellene egy béltisztítást csinálnom, tök egyszerű módszert ajánlott, minden étkezés előtt meg kell enni (nem szétrágva) egy teáskanál mustármagot sok vízzel és ez állítólag letakarítja a beleket. Érezte ő is, hogy nagyon stresszes vagyk, teljesen be vagyok feszülve és tiszta csomó a hátam főleg a jobb oldalalmon, ami a férfi oldal. A bennem rejlő férfias tulajdonságokkal nem vagyok megelégedve, vagy az apaképemnél van valami bibi, de ezt nem hiszem. Csodálatos apukám van. Hát ennyi, januárban megpróbáljuk az inszemet és nagyon bizakodunk.
Ez nagyon szép!
Nektek is boldog új évet!
Hát ezt én sem értem, nekünk is csak az első előtt voltak vizsgálatok, most is csak magamtól megyek a vizsgálatokra.
A sportot tényleg szokták javasolni, a lombiknál van előírva a pihenés, fekvés. Persze most is jobb a kíméletes mozgás, mi nagyokat szoktunk sétálni. Szorítok, hogy spontán összejöjjön!!
Megcélozni a legszebb álmot,
Komolyan venni a világot,
Mindig szeretni és remélni,
így érdemes a földön élni.
/Madách Imre/
Mindenkinek szeretnék ezzel az idézettel reményt küldeni az új évre!
Boldog Új Évet mindenkinek, egészséget, és álmaink megvalósulását Kívánom!
Sziasztok!Én voltam az új dokinál decemberben, semmit nem is beszéltem meg vele, csak kiírt a hormonlaborokra, ezeket sikerült elintéznem decemberben.IR-t kérdeztem tőle, azt mondta ha van is, akkor is max sportolni kell, és ja ha gondolom hoyg ez lenne, akkor annyi a teendő, hoyg figyeljek oda a szénhidrátbevitelre.És feltétlen sportoljak heti 2x.
HÁt fura, mert mióta inszemre járunk meg azt hallagatom, hoyg pihi semmi sport, semmi cipekedés stb...
Szóval laboroknak vége, és majd csak január11-én mehetek konzultációra. azt mondta első alkalommal, hoyg semmi akadálya nincs a 3 inszemet ami még hátra van megcsinálja majd.Csak ezt a laboros protokollt muszáj végigcsinálni.Férjemtől nem is kért semmit, aztán most emg kötekedtek mikor időpontot kértem, hoyg de kell.HÁt minek, rendben van, és különben is minden inszem alkalmával megnézik ugye...Minek? ha már 3x voltam.Gondolom azért nem kért a doki sem.
HÁt januárban így már nem elsz mert a 11-e már késő nekem, max februárba pályázhatunk egy következő inszemre, ha minden ok lesz...addig spontán már szeptember óta, de semmi:(((((((rohannak a hónapok és én nagyon utálom ezt!!!!!
Igazatok van, szerintem is jó ötlet, az örökbefogadás amúgy is elég hosszadalmas procedúra. Ha jövőre nem esek teherbe, akkor a következő évben mi is elindíttatjuk.
Nektek is boldog új évet!!
Nálam semmi újdonság. Napra pontosan megjött piri ebben a hónapban is, szóval semmi nem történt a két spontán hónapban...:-( Januárban megyek vissza a dokimhoz, aztán megbeszéljük a továbbiakat. Februárban még egy inszem, a harmadik, és (szerintem) egyben utolsó is. Aztán lombik...És mi elindítjuk az örökbefogadást is, a próbálkozások mellett. Lehet, hogy még 3-4 évig fogunk próbálkozni, és nem akarom, hogy majd azok után még 4-5 évet várjunk az adoptálásra is. :-/
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, BABÁKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!! SOK SIKERT MINDANNYIUNKNAK!!!
Jól van örülök, csak mert nagy lett itt a csend. Valakinél valami új hír?
Megy valaki inszemre mostanában?
Én 3-án megyek az új dokimhoz, és megyek hormonvizsgálatra meg IR-re. Most még a ciklusom eleje-közepén vagyok, várom, hogy ennek is vége legyen, aztán jöhet a 4. és egyben utolsó inszem.
Sziasztok!
Van itt még valaki?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?