Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Meg fog nőni nyugi!
Nekem a 9.cn-on 3 mm-es nyálkahártyám volt és nem láttak domináns tüszőt 5 napos clostilbegyt kúra után.
Eztán kaptam a Merinal szurit 5X és lett 3 szép tüszőm és 6,5 mm-es nyálkahártyám.
Ne add fel!!!!!!
Na akkor holnap ezt megejtjük...
Seni az ég világon nem kérdezte tőlünk, hogy milyen kapcsolatban élünk, vannak-e papírjaink.
Talán elfogadják ha legközelebb visszük. Mondom eddig senkinek nem hiányzott.
Faca! Most még ezen is idegeskedjek :(((
Sziasztok !
Megjöttem az ultrahangról. Egy árva kis patécske növöget bennem. Egyenlőre 13,5mm és a méhnyálkahártya 6mm . Jobb eredményre számítottam :( kiirt még 4 ampulla Merionalt , hétfőn megint UH és ha minden rendben lesz, akkor szerdán inszem. Szomi vagyok :(
Tinda84, anélkül hogy ne lennétek házasok vagy bejelentett élettársak nem csinálják meg a lombikot és az inszemet sem. El kell menni egy közjegyzőhöz, pár perc alatt megcsinálja , de külön szóljatok, hogy reprodukciós eljáráshoz kérik !
Nekünk még az sincs, annyi, hogy már 6 éve ide szól a lakcímkártyám....
Remélem nem lesz gáz belőle. Senki nem kérdezte eddig
Néztem egyébként a lombikhoz való gyógyikat, na azok lesznek majd igazán húzósak, ha ez most nem sikrül....
Így az esküvő előtt ez igazán jó kis kiadás lesz.Nem baj, vállajuk, valahogy majd csak kibekkeljük :)
Tőlünk nem kértek, de a nevünk alapján kiderült. Viszont az inszem előtt apától kértek mindig fényképes igazolványt, mikor leadta a katonákat.
Úgy tudom, a bejegyzett élettársi viszony is elég.
Remélem már jó úton jártok!!
Én sem kezdtem el decemberben a kezelést, nem lett volna túl szerencsés.
Sajnos pont amiatt nem reménykedek én sem a sikerben, mert sokat hallottam arról, hogy az első inszem nem szokott sikeres lenni :((
Talán kivételes leszek :)
Olyan jó lenne ha nekünk is megadatna végre ez a csoda!
Jajjj, már régen meg akartam kérdezni, hogy tőletek kérte valaki az inszem illetve a lombik előtt a házassági papírotokat?
valahol azt olvastam, hogy csak házaspárok mehetnek. Mi még nem vagyunk házasok, majd júni 2-án lesz az esküvő.
2036 Ft-ot. Gyógyszertárból van persze, de nem adtak hozzá semmit, csak ezt az egy szurit kaptam. Beletették egy papírzacsiba.
A neten néztem meg a betegtájékoztatót. Én is furcsálltam :SS
Még reggel produkálunk valamit a meddőségiben aztán este biztos jó lesz "természetesen" ágyikóba bújni :))
Nem kaptam a szurihoz betegtájékoztatót, de már én is utánanéztem :DD
Szia!
Nekem a hsg-t pé előtt csinálták és azért KELL akkor,h nehogy babás legyél és úgy nyomatják be a kontraszt anyagot.Nem mellesleg a vizsgálat után nagyobb az esély is a babára.:-)
Hajrá!
"A Gonapeptyl a GnRH hatását gátolja, és így csökkenti az LH és FSH szintjét. Ennek eredményeképpen nem jön létre az idő előtti peteérés."
Ez a betegtájékoztatóban van, ha kicsi megnyugtat:D
Nem, gonapeptylt.
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ez még annyira ismeretlen terület számomra :)
Izgulok isde csak mértékkel...
Szúrkál már tegnap este óta.
Amikor leülök olyan mintha lufikon ülnék :DD
Te mit éreztél?
De most őszintén, ugye, hogy nem fájt:)?
Akkor meg miért ne tudnád beadni magadnak?:) Csak egy pillanatig kell erőt venni magadon, hogy szúrj, aztán ha már bent van, egyből röhögnöd kell, hogy ez mennyire egyszerű:D
A méhtükrözés és a hsg nem ugyan az, a hsg az petevezeték-átfúvás (átjárhatósági vizsgálat), én csak arról tudok nyilatkozni. Azt a peteérés előtt szokták megcsinálni. Nekem eléggé bekavart a ciklusomban, mert peteérésem sem volt akkor:( De valakinek meg pont, hogy rásegít a teherbe esésnél, ez mindenkinél változó.
A méhtükrözés az a hiszteroszkópia. Tudod, hogy melyik lesz neked? Vagy esetleg mindkettő??
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?