Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!!!
De nagy a csend :( Lányok, létezik, hogy a 3-ik Clostis napon már hőhullámom van ? Vagy pusztán csak limax ? :D
Szia Czinke!
Boldog új évet!
Sajnos nem nagyon van jó hírünk, csak a szokásos... Valaki megtörhetné már ezt a sikertelen sorozatot!
Sziasztok,
rég jártam er re. Először is BUÉK mindenkinek :)
Van esetleg vamai pozitív változás valakinél?
Szia Rlibertas!
Úgy tudom, hogy az összes petesejtet megtermékenyítik. A beültetett embriók számáról pedig ti magatok dönthettek, de maximum 3 lehet. A maradékból pedig fagyibaba lesz. Üdv: Erna
Szia Lilcsi!
Nektek hány lombikotok volt eddig? Mi 3 sikertelen inszemináció után most készülünk az elsőre. Nálunk amúgy elvileg a spermaképpel van gond. Nálatok? Üdv: Erna
Az attól függ. Pl ha 3 termékenyül meg és osztódik szépen, akkor mind a hármat visszakapod. De ha pl 4 osztódik, akkor kettőt kapsz vissza és kettő megy fagyiba. (Nálam így volt.)
Ja és mindegyiket megtermékenyítik, olyan nincs, hogy pl kettőt igen, a többit nem.
Ahogy itt olvasok mindenkit azt hiszem általános depi hangulat van mindenkin.Talán a január talán a sokadik kudarc, de mostmár én is el vagyok keseredve.Pedig eddig arra voltam büszke, hogy az a kevés ember aki tudta rólam mindig azt látta milyen optimista vagyok.Bevallom most már én sem vagyok az.
A dec.-i 4.inszem sem sikerült erre mentem a 3.napon, hogy nem baj majd indítjuk az új ciklust.Erre a doki azzal kezdte, hogy nem kezdjük mert jobb old. egy 18 és egy 19-es tüsző maradt a bal old.-on egy kisebb.Ezt meg kell várnunk felszívódni,akkor már én is azt mondtam , hogy nem lehetek ilyen szerencsétlen.A 3. inszem után is ez volt és most a 4.után is.Azt gondolom , hogy a szervezetemnek már elég volt és így jelez már kétszer egymás után.Úgyhogy most egy spontán hónap jön hátha....
Amúgy meg arra jutottunk a dokival, hogy jobb ha tovább megyünk lombikra amitől rendesen parázok.Miért nem tudok én is mint több ezer nő rendesen terhes lenni és szűlni?
Sosem jutott még eszembe ez a gondolat, de most ez is eljött mikor a doki kimondta, hogy lombik.
Én amúgy olyan eltervezős típus vagyok aki nem szereti ha csak úgy váratlanul éri valami inkább megtervezi.Ennek ellenére úgy gondoltam már nagyon régen, hogy milyen jó lesz mikor egyszer váratlanul nem jön meg és pozi tesztet csinálok,és elmondom a páromnak,és a kilenc hónap készülődés.....
Ehhez képest most mindent elvesznek tőlem és marad a számolgatás, köt.együttlétek,az előre megbeszélt időpont a beültetésre és utána a félelem, hogy minden rendben lesz-e a 9 hónap alatt.Nem beszélve, hogy bármennyire is szeretnék babát és jelen pillanatban semminek nem tudnék jobban örülni, már az elején tele szorongással,félelemmel,várakozással leszek elfoglalva az meglepetés és öröm helyett.
Bocsi, hogy egy kicsit hosszan kiöntöttem a gondolataimat, de ezeket egyenlőre csak nektek merem elmondani.Gondolom nem vagyok egyedül.
Hát én már úgy mennék inszemre vagy lombikba hogy elsem tudom mondani!
Nem is tudom... De ugye nekem még kellene méhtükrözés. Amire nemtudom rábeszélni magam.. félek tőle...
igy majd talán nyáron...és csak azután inszemre... még ennyit várni?????
egyik ismerősöm pedig megszült.. hát nem volt könnyű nézni
a fotóit...
Szomorú, hoyg ide csak keseregni járunk, de azért remélni is kell ugye!!!!
Hajrá mindenkinek aki peteéréshez közelít!!!
most azon agyalok, tán magas a prolaktinom...ez a terhelés amit nem csináltak meg, ami a prolaktinnal függ össze.Kérdezte is a laboros, hogy szedek e bromocriptint, és miért nem. Lehet látta hogy magas.De mitől lenne az eddig nem volt sosem.És ha lett volna is, 2 évig szedtem, akkor addig miért nem jött a baba.
:(
Valakit közülönk áldjon már meg a jó Isten egy egészséges babócával!
Én is úgy vagyok, ha közülünk sikerül valakinek sokkal őszintébben tudok örülni neki!És valóban örülni, mint mikor az ismerősök közül csak úgy jönnek a hírek.Nem az a baj hogy nekik lesz, hanem a fájdalom, hogy nekünk nem...gondolom mindenki így érzi itt.
Azon is agyalok, a sors, az Isten nem ad még egy gyermeket, tán ez így jobb nekem?Semmi okát nem látom miért ne legyen és mégis, ha így kell lennie, akkor biztosan azért, mert így a jobb.Csak én ezt nem bírom megemészteni.(vannak elvetemült gondolataim, pl. beteg lenne, vagy én lebetegednék, és akkor inkább nem lesz , minden erőfeszítésünk ellenére sem, mert így a jobb.Csak ezt mi nem tudhatjuk)
Ismét csatlakozom és is a szerencsétlenek sorához!
Ma szépen megjött, egy totál semmit nem szedős spontán hónap után,és késett megint, pedig ilyenkor inkább korábban szokott megjönni.Mindegy is.
Megint jól fejre estem, hogy enyhe kifejezéssel.
Megint, mint mindig, elhittem, hogy mindenek ellenére mégis sikerülhet hiszen akár mikor sikerülhet, miért ne most.Mindig elhiszem, lányok, és aztán negatív:( miért is lenne, hiszen eddig sem volt, most sem lesz.
:((((
UMMMMMM!!!!!!!a csudába is !!!!!!!
Sziasztok !
Szerintem mindenki így érez, aki már régóta sikertelen.Én is. bár mostanában bevettem a Leszarom tablettát, jó nagy dózisban. Egy pár hónapja még én is kiakadtam mindenen, most valahogy az esélytelenek nyuglmával várom a végeredményt. Egyszer úgyis anyuka leszek, csak ki kell várni .Én ebben hiszek !
Éjszaka annyira görcsöltem, hogy azt hittem kiugrok az ablakon. Nem aludtam semmit, reggel 5 kor sikerült elaludni egy melegvizes tömlővel a hasamon és nyakig felhúzott lábakkal . :((
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?