Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen, mi javasoltuk a fürcsit, de mensi meghozatalára. Szerintem azt mindenki tudja, hogy nem tesz jót :(
Bübü, hajrááá!!! Csajok, nekem fáj a hasam :( Ma vagyok a 11 ik napon, szerintetek ez normális ? A szuritól lehet ?
Sziasztok!
Az ülőfürdőt nekem javasolta valaki mensi meghozásra, ami a mai nappal meg is történt, úgyhogy kezdem a stimut, és hamarosan inszem. Drukkoljatok, nekem is kezem lábam csuriban mindenkiért.
Szia, reméljük sikerül a 3. inszemed! :-D
Én sem iszom már a teákat, annyi mindent kipróbáltam már a teáktól kezdve, méhpempőn át a homeopátiás bogyókig, hogy ha azt az összeget összeadnám amit ezekre költöttem...:-/ Egyidőben mindent ettem-ittam-borogattam ami a teherbe esést segít, aztán úgy gondoltam, hogy már átestem a ló túloldalára és így leálltam. :-D
Mikor az első nődokimnak megemlítettem, hogy iszom ezeket a teákat, gúnyos mosollyal annyit mondott, hogy ártani nem árt. Hát köszi, jó érzés volt! Azért is ittam tovább, talán fél évig bírtam. Főleg a cickafarok borított ki, attól állandóan bokákoltam :-D
Nem gondolom én sem hogy az ülőfürdő jó, max akkor ha van valami fertőzéses nyavalyád, a férfinak meg aztán tényleg tilos a forró vízben való ücsörgés, fogamzásgátlásnak is megfelelő...
A teákat már én sem iszom, időszakok voltak, amikor mindkettőt ittam, de nekem nem használt, ártani viszont nem fog, próbáld meg!
Szia!
Reménykedjünk, hogy most sikerült :)))
Én már nem iszom teákat, elég volt belőlük :SS
Én is úgy tudom, hogy az ülőfürdő nem tesz jót a beágyazódásnak...
Sziasztok!
Mi már túl vagyunk a 3. inszemen is, de nem tudon, hogy most sikerült-e?!
Olvastam, hogy v.ki ülőfürdőt javasolt, én úgy tudom ez sincs jó hatással a megtermékenyülésre, sőt az sem ajánlott ha a férfi fürcsizik túl meleg vízben, mert az nagymértékben pusztítja az életképes spermákat!
Egyébkent az inszem után nekem is szokott fájni a pocim, de volt úgy, hogy felkelni sem tudtam annyira görcsöltem! Iszik valaki valamilyen teát?
Én cickafarok és palástfű teát iszim.
köszi!HÁt igen én totál kész vagyok ettől is, amit te írsz.(nem miattad a doki miatt)HSG-t emlegetett, és arra is kell mennem, arra szól a beutaló.Ekkor rögtön mondtam neki, hoyg nekem volt már átjárhatóságim, erre azt mondta hoyg akkor kéne egy méhtükrözés, majd elküldött a HSG beutalóval.Szerinted?
MOst ebből mit kellene értenem?
Tény hogy ez csak átjárhatósági amit már megnéztek....1x
Tényleg!
Jól van na!
Ma egy kicsit szita az agyam :((
El is köszönök mára.
Megyünk az anyukámhoz, odabújok hozzá, az gyógyír lesz a mai napra.
Szép estét!!
Én is igy vártam, de csak megjött!! Igyál borocskát, vöröset és fürcsi !! :)
Ma megint hasbaszúrom magamat !! :)
Apácska a hibás :((
Sosem voltak jó eredményei, de ennyire gáz sosem volt.
Reméljük a legjobbakat.
Én is vártam a legutóbbi mensimet a stimu miatt, ismerem az érzést.
Vegyél egy melegvizes fürdőt, hátha segít
bocsika, de nem értem :( Akkor most neked volt HSG és Hiszteroszkópiád ( méhtükrözés) is ? Mert A kettő nem ugyanaz!
HSG eljárás során vannak olyan myoma és polip elhelyezkedési lehetőségek, melyek nem kerülnek felismerésre, ezért álnegatív is lehet a diagnózis. Ez csak az átjárhatóságot hivatott bizonyitani . A méhtükrözés meg a méh belső felszínének vizsgálatára használatos eljárás. Lehet csak elirt valamit a dokid ?
szerintem nem hagyom annyiban, azért még bepróbálkozom, hogy miért nem jó amit már megcsináltak.És én nem hallottam olyanról sem, hogy ezt évente ismételni kellene.
Szeptember elején volt utoljárainszemem, az még az augusztusi ciklusom volt vagy mi.Nem gondolják komolyan hoyg még áprilisig, jó estben áprilisig, várni fogok, semmi értelme!És náluk csináltuk,c sak másik doki.
Szerintem azért ez nem ok-s így.
Sziasztok!
Egy kérdés.
Ti is éreztétek inszemkor a peteveztőiteknél azt a furcsa spriccelős érzést???
Nagyon durva volt, olyan, mintha éreztem volna, hogy megy fel rajt a cucc.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?