Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Eperke1.
Szórítok!!!!
:_))
Nem ettél túl sok fehérjét vagy tojást? Nekem is volt egyszer ilyen karácsonykor. Tényleg igyál sok káciumot!
Nálam semmi extra. Reménykedek, hogy holnap sem lesz rosszabb idő mint ma, mert nagy hóban nem merek majd elindulni.
helló lányok!
Ki,hogy van?
Tegnap este csalánkiütés lett az alsólábszáromon,most kálciumot iszok rá,remélem csak valami olyat ettem.:(
Köszi. Már izgulok nagyon, nem is tudom mit várok. Vagy is tudom, csak még sosem láttam saját 2 csíkost ès el se tudom képzelni milyen lesz.
Csajok, szorítok mindenkinek!
Na itt vagyok. Tegnap és mai is ki voltam ütve, szó szerint csak aludtam. Tényleg nem volt nagy dolog, ahogy Eperke írta, mint egy rákszűrés, csak annyit fájt csak. Utána délután meg ma délelőtt volt még érzékeny a hasam, de délutánra már az is elmúlt.
Epereka nagyon gondolok rád, majd hétfőn, hogy jó eredményt mondjanak neked.
csütörtökön lesz uh,úgyhogy majd akkor kiderül mikorra várható
én csak azért javasoltam az összebújást,mert akik a meddősségi centrumokban dolgoznak évek óta azok tudják jól mit csinálnak.és ha legtöbb helyen ezt javasolják akkor a cél érdekében megéri.én még fel is pocoltam magam.bíztos vagyok benne aki 2-3 napot még szán is rá,hogy pihenjen utána és nem a munka az első annak sikerül.Minden párnak azt kívánom ,hogy karácsonyra megkapják életük legszebb ajándékát,szerelmük gyümölcsét.Sok sikert lányok!
Remélem követünk minél előbb! :)
Mi az elsőnél nem bújtunk össze aznap, mégsem sikerült, pedig akkor a párom eredménye normál tartományban volt. Most meg vesztenivalónk nem volt...
Tudom, hogy újdonsült kismami vagy, de mikorra várható a Pici érkezése?
szerintem jobb ha az ember legalább másnap együtt van,itt is írták a forumon van ahol másnap úgyan úgy inszemre kell menni,
nem mütét,hogy kárt okozna benünk,
a cél érdekébben mi mind a kétszer összebújtunk és lám +++ :)) (kopp-kopp)
Az inszemináció után érdemes egy nap szabadságot kivenni, és otthon egy teljes napot pihenéssel tölteni, majd utána mehet minden a megszokott mederben, kivéve hogy nem szabad nehezet emelni, megerőltető sportot végezni, és 48 óráig szexelni.
Nekünk ezt nem mondták konkrétan. De azt mondta a doki lehetünk együtt. Bár szerintem az nap nem olyan jó, mert ha hajolgatni, meg emelni sem szabad, akkor nem hiszem, hogy egy hancur belefér.
De aztán a fene se tudja. Ez megint olyan, hogy melyik doki mit lát jónak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?