Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen, lehet, hogy tényleg sok volt az a 10 nap... :( Olyan rossz, amikor délután dolgozik, este én nem bírok fent lenni és megvárni, reggel meg amikor én készülődnék, akkor ő alszik még. Ha meg felébresztenek, akkor nagyon morci vagyok...
Hogy vagy????
Köszi, Drága!!!
Mindjárt hétfőőőőőő! :)
Szia,
na de jó! Akkor most már Nektek is "csak" várni kell :)
Nekem nagyon sokáig fájt a hasam. Eleinte ugye a tüszőrepi miatt, aztán meg a sok folyadéktól ami a méhem mögött gyűlt össze, ami ugye a peteérés normális velejárója, csak ha sok a tüsző akkor több a folyadék.
Én valami olyan mozgásformát választanék ami nem terhel meg annyira. Mint pl a jóga, kismamatorna. Én jártam kismamatornára.
Szeritnem az tök normális, hogy érzed a petefészked, hisz azt stimulálják és mivel több tüsző érik, talán ezt érezni.
Sport. Nem nagyon javasolják, IR-nél nem tudom, hogy mit lehet. De futi, gugolni, hasazni semmi képpen nem lehet. Semmi olyat ami terheli az alsó hasizmodat.
így van.
Még két kérdés.
Az mennyire szokványos, hogy a petefészket az ember folyamatosan érzi a stimus időszakban, nyílván mikor kilökődik akkor erőteljesebben, szúrkálgatva?
Inszem után milyen sportot lehet űzni? Hetente 3-szor járok edezni, mert az inzulinomat miatt kell valahogy karbantartanom, sőt eddíg még híznom is kellett és ezért tömeget kelett növelnem. Futni már hétfőn sem tudtam, mert mintha 2 homokzsák lenne a két oldalt.
Nem tudom, nekem egyátalán nem volt semmi kellemetlen. Nekem inszem utáni délután repet csak meg a tüsző, akkor voltak görcseim, meg egy kicsit másnap. Illetve tegnap egész nap szúrkált a méhem, meg ilyen izomláz szerű érzésem volt, tegnap volt az inszem utáni 6.napom.
Én 2*1 utrot használok, a doki visszahívásig biztos, ha babás vagy, akkor pedig a 12.hétig.
Neklem a tegnapi szúrkán kívül semmi tünetem nincs még. De az elmúlt 1,5 évben én is produkáltam érdekes dolgokat.
Köszi, remélem most mindekinél siker koronázza az erőfeszítéseket!
Ti teszteltek a doki tesztje ellőtt?
Én eldöntöttem, hogy nem fogok! Remélem meg is tudom állni. :)
Á nem!
12. napon voltam előszőr uh-n, úgy terveztük, hogy gyógyszeres rásegítés nélkül csináljuk az inszemet. De természetesen pont ebben a ciklusban nem volt peteérésem, így kaptam closty-t és elkeztem szedni. A következő uh a 18.napon volt, az inszem pedig a 20.napon. Most tartok a 27.napon és hétfőn megyek teszre.
Ne aggodj, leeht pont azért tervezték így, mert ha ma van, akkor csak 1 domináns tüszőt lett volna, pénteken viszont lehet 4 is lesz és több az esély!!
Nálunk se néznek 2 naponta uh-n. Miután beszedtem a clostyt, másnap mentem, utána 2 napra volt az inszem.
Szuper köszi szépen akkor erre figyelni fogok. Tegnap este mind a két oldal szúrkált, de szerencsére bealudtam, reggelre meg elmúlt. A baloldal teljesen halott a jobban nagyon enyhén érzek valamit (pedig ott volt csak 2), aztán léehet csak beképzelem.
Tényleg másnak is szokott előtte fájdogálni a petefészke és szúrkálgatni mikor ki akarnak jönni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?