Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Most olvasom! Az én anyukámnak 24 évesen el kellett távolítani a méhét és a petefészkét ugyanilyen okokból! Azóta eltelt 25 év és jól van! Annyira, hogy sajnos kontrollra sem jár...
Jajjj, ezek nem a legjobb hírek és most nem tesz jót az idegeskedés! Műteni is kell anyudat?
Ezt sajnálattal hallom... :( Nekem azt mondták, hogy aznap és még 2 napig legyen szex, úgyhogy betartottuk. Egyébként másoknak is ezt mondták.
Köszi!Aranyos vagy, úgy legyen!
nekünk 2 éve, és most is azt mondták dolgozunk rá aznap vagy másnap
Szia Shhaunie. Inszemináció után 48 óráig nem szabad "együtt lenni a pároddal". Fura,hogy ezt mondta az orvosod. 48 óra után lehet rásegíteni.
Az én orvosom is ezt mondta és Czeizel Endre is ezt nyilatkozta.
Biztos meggyógyul,nekem is van egy ismerősöm,már több mint öt éve műtötték és semmi baja.Felneveli még a mama az unokát,ne aggódj!!!!
Igen, clostyt fogok szedni, de nekem azt mondta a doki, hogy már a 2. napon kezdjem... Szuri nincs, legalábbis azt még nem mondta. Szerinted korai már a 2.napon elkezdeni? Ja meg persze nálam az sem mindegy melyik oldalon lesz, mert a bal oldali nem átjárható :(
Elvileg meglesz addigra. Ha gyógyszerekkel stimulálják a szervezetedet, akkor nem feltétlen számít, hogy egyébként hány napos a ciklusod. Gondolom az 5. naptól szedsz closty + esetleg szúri. Nekem úgy volt, hogy az 5 nap után mentem uh, az nap be is kellett adnom a tüszőrepesztőt és rá 2 napra meg is csinlálták az inszemet. De gondolom ez attól is függ, hogy mekkora a tüsző.
Sziasztok! Én most készülök az első inszemre. Be szoktam ide lépni és olvasgatom a hozzászólásokat és gyűjtöm az infókat. Egy olyan kérdésem lenne csak, hogy nekem azt mondta a doki, hogy a 11-12 nap körül kell elkezdenem járni uh-ra, és lehet majd két naponta kell mennem, így ki is vettem pár napot, mert másképpen nem tudom megoldani. De a 16. napig meg is csinálják ugye? Mert kb. 28-30 napos szokott lenni a ciklusom. Csak mert nem egyszerű megoldanom a szabadságot és úgy számoltam, hogy addigra már biztosan meg lesz.
Az biztos, hogy ez nekem is nagy tanulság...járni kell, nincs mese!
Akkor jó, tényleg jó, hogy jár szűrésre!
Igen, de előtte lesz még MR, ápr. 3-án. Aznap már tesztelhetnék...Azt mondták, hogy meggyógyul, ne aggódjon, mert nagyon az elején van, hiszen kevesebb, mint egy éve volt szűrésen és akkor negatív volt az eredménye. Szerencse, hogy évente jár ilyen szűrésekre...
Uh, sajnálom, a nem a legjobb ...Műteni kell?
Én azt ki sem fogom bírni, úgyhogy biztos hamarabb tesztelek. Most tudtam meg, hogy anyukámnak méhnyakrákja van. :(( Bele is fájdult a hasam. :(
Minden oké lesz, ne izgulj!
Érdekes, hogy Neked a 16.napon kell tesztelni, nekem meg a 12.napon kell visszamennem, hogy ott teszteljenek. Mondjuk egy másik fórumon olvastam olyat is, hogy a csajnak 14-én volt az inszem és 24-re hívták vissza, tehét ha az inszem napját nem számoljuk, akkor az csak a 9.nap, az azért elég korai, sztem.
Köszi lányok, lassan indulok, a parom remélem most adja a kisfickókat...
Nekem elvileg ápr. 6-án kellene tesztelni, akkor leszek az inszem utáni 16. napon, de nem tudom, hogy kibírom-e addig...Utána kell bejelentkeznem.
Egyébként tök érdekes, mert eddig elég gyorsan telt az idő, de most...Olyan ez mikor nyaralni mész és az utolsó pár nap sosem akar eltelni!
Még jó, hogy hétvége lesz, mert az mindig hamar elmegy.
Neked mikor kell visszamenni a doki?
Nagyon szorítok, mindenképpen gyere a hírekkel!!!Nekem 2. nap az inszem után, csak reménykedhetek.
Zzsuga, szorítok ma Nektek!
Kivel mi újság?
Velem nem sok, vann egy-két tünetem, de az akár mensi is lehet, de nem az lesz!! :)
Most már konkrétan várom a hétfőt! Ráadás éjjel ezzel álmondtam, hogy ott vagyok a rendlőben és a doki a kezembe nyomja a tesztet, hogy én mártsam bele a pisiba :) Aztán meg, hogy ott ülök és várom, hogy megmondja mi lett az erdmény.
Igen,csak egynek számít!!! :-)
csodák vannak,én is voltam avíván és találkoztam ott olyan lánnyal mint te mindkét petevezető el volt zárodva,és a másik lánynak nem volt mensi két éve.most babát várnak.Kítartás:))
Szia!Nem lesz,mert mind a két petevezetékem el van záródva és már az elején úgyhogy nem is lehet műteni,most avivázom,hátha!!Lombikra meg nem is akartunk menni,úgyhogy ennyi,hátha csoda történik.
És ez csak 1 beavatakozásnak számít?
Ilyent még nem is hallottam!! tutira mennek, ez tök jó!
csak pozítívan +++.a lényeg ne stresszelj.
További ajánlott fórumok: