Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Elméletileg 2 mm-t nőnek naponta ezek a tüszők
Nem kell ma uh-ra menned?
Nem 2 naponta nézik?
Hú te én nem tudom. Nekem csak akkor fáj, amikor már megtörtént. De gondolom úgy is megnéznek majd uh-val.
De ne izgulj ezen! Minden oké lesz! Bizz a dokiban, hogy tudja mit mikor kell csinálni!
nem, nincs ellene semmi ellenszer
vagy műteni kell megint, vagy kezdjük a stimukat
Ó az tök jó!
Nekem 13-án volt az inszem, de már 25-én nézik, hogy siekrült-e. Nem várják ki a 14 napot.
Ma még lehettek együtt.
Ott kell produkálni. 20 perc az elfolyosodás, és utána még kb 1 óra mire előkészítik az inszemhez.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hány napot hagytatok ki az inszemináció előtt, hogy több legyen a kiskatona? Ha minden jól megy, hétfőn lesz nekünk is, és már csak pénteken találkozom a dokimmal UH miatt és ezt lefelejtettem megkérdezni. Azt olvastam 3-5 nap, akkor ma még együtt lehetünk, ugye?
Amúgy Ti vihetitek otthonról az apuka anyagát vagy muszáj ott produkálni?
Endó ellen?
nem olyan nagyon sajnos
most ha júniusban meg lesz a vérvizsgálat az inzulinra meg a többire akkor megyek csak nőgyógyászhoz
akkor meg uh-ot a doki és megvizsgál és ettől függően vagy kezdjük a stimukat vagy műteni kell megint
Köszi Lányok a bíztatást! Háát, az asszisztenshölgy nem kecsegtetett semmi jóval. A 2.-nál is hasonló paraméterek voltak, az elsőnél pedig normál tartományban volt (50M/ml), mégsem sikerült. Majd meglátjuk... Mindenesetre ma megvárom a délutános uracskámat és "rádolgozunk".
Nem tudom Shaunie, hogy miért ma kellett mennem, de már nem is agyalok rajta. Mondjuk én később kezdtem el szúratni magam, a 3. nap helyett az 5.-en, mert nekem gyanús volt, hogy az első 2 alkalommal már megvolt az ovu, mire megtörtént az inszem és ugye ott volt a hosszú hétvége. Tegnap az ovuteszt nem volt pozi, hőm sem esett le reggelre, úh. talán még nem volt tüszőrepedés.
Minden jót kívánok holnapra és bátorság, meg nyugalom!!!!!
Zebra, endo ellen lehet tenni valamit? Jól gondolom, hogy nem?
Ne izélj az nem is rossz!!
Apának elő 12 M/ml volt 40 % mozgással, aztán 10 M/ml és 30 % mozgás. Anrologusz szerint ez nrm rossz és simán elég lenne a spontánhoz (bár ezzel a nődoki nem èrtett egyet, meg én se).
Most meg sajna nem mondták mi meg nem kérdeztük. De lehet hétfőn megkérdezem.
Jajjj, akkor még várakozás van! De legalább Kendécske ott van és így gyorsabban telhetnek a napok!
Köszi a bíztatást, próbálunk reménykedni!
Már Én is csak elvétve járok a fórumba:)
Én jól vagyok, IR tombol, de 2 hete szedem a meforalt és 3 hónap múlva mennem kell kontrollra és ha ott rendben lesz a pajzsmirigyem és az inzulinom akkor júliusban kezdjük az inszemet. Vagyis a stimukat.
Annyit szeretnék még mondani, hogy ahhoz, hogy sikerüljön teherbeesned elég 1 darab katona:))))))))))))))szóval tényleg ne aggódj. Sikerülni fog. Tavasz van, itt vannak a gólyák és sikeres lesz az inszemetek:)
Nem Zebrácska, csak zuhanyzónk van. Szaunázni sem voltunk mostanában.
Krónikus prosztatagyulladása volt, tbb hónapos antibiotikum kúra után elmúlt és 2x ennyi volt a spermaszám is. Most meg... :( Na, mindegy! Illetve nem, de nem tudunk mit csinálni.
Felétek mi a helyzet? Már biztos voltál az endós dokidnál! Mit mondott? (a fórumba nem járok, mert már annyian voltunk, hogy azt sem tudtam ki, kicsoda.) Diétát tudod még tartani?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?