Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sajnos vannak + és - napok is a két hét során,szerintem mindenkinél. Probálj ojan dolgot csinálni ami + hat rád, akkor hátha jobb lesz. Az előzőnél én is azt hittem,hogy nem fog sikerűlni,másnap meg az azt,hogy fog. Ez ilyen.Semmi tünetem nem volt,mégis sikerűlt. Csak hát..... :-( Holnap jobb lesz,meglátod! :-)
Sziasztok Lányok!Holnap lesz 1 hete az inszem. Kezdek félni, hogy nem sikerült. Hogy űzzem el a negatív gondolatokat?
A PCO megfelelő gyógyszerre és diétával el lehet tüntetni, de ahhoz kell egy jó orvos. Ha kell segítség tudok egyet Debrecenben vagy Pesten. A PCO mellé mindig társul IR. Szóval Eperke, ha a következő inszem sem sikerül (de tudjuk, hogy fog) a lombik előtt feltétlenül menjél egy 3 pontos cukor-inzulin terhelésre, mert a lombik alatt, az amúgy is rossz értékek tovább romlanak. Nem akarlak ijjeszgetni, de lombik alatt a nem kezelt IR-től, lehetsz cukorbeteg vagy rosszabb, mikor a teljes hasnyálmirigy elhall, van már rá példa, sajnos.
Nekünk a 3. után engednek szabad utat a lombikra és 2 egymást követő ciklusban lehetett inszem, utána 1 hó pihi. Meg kell mondjam, én sem szeretném ezt már többször...
Ezt akár én is írhattam volna...
A PCO-t Tapolcán mondták, mind két petefészkem tele van.
Inzulinterhelésre is szerettem volna menni, de ügye be kell jutnom a diabetologiára és több hétre kaptam időpotot, aztán meg pont az nap voltam nagyon beteg, így nem tudtam menni. Pedig lehet érdemes lenne megnézetni azt is.
Persze érdekel hová jársz!
Nagyon sajnálom Eperke1 :( Pedig drukkoltam! Mindig ad az embernek egy pozitív hozzáállást, amikor azt olvassa, hogy másoknak sikerült. Én a héten fogom elkezdeni szedni a clostyt és a jövőhét végén megyek uh-ra először majd. Kíváncsian várom majd a további fejleményeket, mert ez lesz az első. Csak érdeklődöm egyébként Eperke, hogy a PCOS-t hol fedezték fel, mert én egy nagyon jó helyre járok Pestre fel ahol erre is "specializálódtak", ha esetleg érdekel. Nekem ott derült ki az IR-em,- az átfújás, endometriózis kezelés, és 3 év várakozás után-1 hónap alatt.
Akkor lehet a szúri miatt van neked!
Az jó, ha kettőt csináltok és annyi, én sem szeretnék többet!
Igen, a 70 millió az nagyon jó!
Ma beszéltem a biológussal nálunk 70M/ml lett és 40% mozgó. Állítólag ez nagyon jó eredmény..
Nekem a tesztet a 15. napra mondta a doki meg a 17. napra. A 12 nap körül csak vv-ből tudnák megmondani a tutit, ha akarom. Én biza nem fogok menni vv-re így is állandóna csapoltak az elmúlt hónapokban..
Hát apának 10-12 M/ml, és 30-40 % mozgó spermája van. Nekem PCO-s petefészkem, ami néha nem érlel petét. Hormonok jók.
1 év 4 hónap után mentünk a meddőségibe, msot tartunk 1 év 7 hónapnál.
Érdekes én is ezt olvastam, hogy nem kéne tartani szünetet, de nekem a doki előírta. Mondjuk én kaptam Meronalt is és lehet amiatt kell várni egy mensit. Sőt nálunk a doki azt mondta, hogy 2 után nem szórakozunk többet és megyünk lombikra olyan szeptember-októberben. Nekem megfelel, igaz az éveim száma nem csökken, de lagább lesz egy jó nyaram és kipihenve indulunk neki.
azért amíg nem jönn meg reménykedni lehet nem?nem lehet még korai volt a teszt?
Nagyon sajnálom!:( Én is úgy félek...Egyébként nálatok mi a probléma nagy vonalakban?
Nem kell, elvileg a clostyt 3 egymást követő ciklusban lehet szedni. meg is kattannák ha ki kellen hagyni 1 hónapot ! :)
De ha a következp sem sikerül, kérni fogom a lombikot! Nem akarok az inszemmel szórakozni. De persze majd meglátjuk, hiszem, ne mcsak az én döntésem. De mivel ügye csak 10-15 % esély van az inszemmel, így nem akarok több időt pazarolni rá.
Nektek nem kell kihagyni egy hónapot? mert nálunk igen.
Ez vizelet teszt volt, nem vv. De én már nem reménykedem, vasárnap is már elég sokat görcsölt a hasam és egy csomó mensi előtti tünetem lett. Szóval valahol számítottam rá, de persze szarul esett.
Most pár nap míg megjön, aztán a 3.naptól closty és 10-11 uh.
Azt hiszem nálunk 3 inszemet csinálnak, igazából ha a következő sem jön össze, azért lehet megkérdezem, hogy nem-e lehetne már lombikloni.
jaj ne, ez vv volt? ugy-e nem? mert akkor még van remény, mert a pisi nem biztos, hogy kimutatja..
én is izgulók a csüti uh miatt,mert szinte semmi tünetem nincs,de gondolom akkor már véreznék ha baj lenne.Felhívtam ma a börgyógyászatott,hogy csalánkiütésem van ,azt mondták menjek háziorvoshoz,mert 1 hónap múlva tudnak fogadni.Pedig mondtam,hogy korai babás vagyok.Egészségügy:(
Jajj, Kicsikém! Sajnálom!! :( Tudom milyen érzés... Ez csak sima teszt volt vagy vv.? Mert, ha sima teszt, akkor ugyebár a 12. napon vagy, hátha... Mondjuk nem akarlak hiú ábrándokkal sem kecsegtetni!
Szia Sept. Még nem volt meg a második,szerdán megyek ultrahangra,megnézik a tüszőket. Szerintem pénteken és szombaton lesz az inszem. Örülök,hogy ismét belevágtok. Biztos,sikerülni fog mindkettőnknek!!!! :-)
Jó reggelt lányok!
Annyira izgulok elmodani nem tudom....
Egyébként nem érzem, hogy sikerült volna.
Talán dikerek csinálom ,hogy ne kppanjak akkorát, ha meg még is összejött az meg csak jó lehet.
8 felé indulok, leghamarabb 11 felé jövök a hírekkel.
jövök majd.neked is jó éjszakát:)
Elhiszem! :(
Sikerülni fog!!!! Gyere majd, számolj be a fejleményekről!
Jó éjt!
Hát fogjuk rá,hogy jol vagyok.tultenni sosem fogom magam rajta,csak most fontossabb dolgom/dolgunk van.elöre kell néznem,és persze pozitivan,mert most sikerülni fog,sikerülnie kell:)Ezt máshogy nem lehet.
Te egyébként hogy vagy? Sikerült túltenni magad/magatok valamelyest a történteken?
Kedden volt a 3. inszem. Nem lett valami tökéletes az eredménye a páromnak, úgy érzem ez sem sikerült...
További ajánlott fórumok: