Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hát igen az lehet az is, de én arra gondoltam, hogy inkább a sárgatest működik, mert máskor is volt már ilyen, csak az max a mensi előtt 1-2 nappal kezdődött.
Szerintem jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad, mert jobb egészségesen teherbe esni, mint végig parázni, hogy mi van. Bőven lesz amúgy is uedehskedni való, de ha tudjuk, hogy mi legalább rendben vagyunk akkor csak a babára kell jobban fókuszálni. Ha van valamilyen redeményed akkor szíves rápillanok majd.
Igen, nekem! Marhára szúrkált egész nap, biztos voltam benne, hogy a beágyazódás. Most már biztos, hogy nem az volt, vagy nem sikerült a babónak rendesen a dolog. Úgyan is éjjel megjött....Este már gondoltam, hogy valami lesz, mert elkezdett fájdogálni a hasam. Éjjel meg nagyon brutál görcsökre ébredetem......
Ez van, mindegy már megszoktam. Kedden endokrinologus! Már nagyon várom mit mond a hormonokra és ha ad beutalót, szerdán megyek is! Derüljön ki minél hamarabb, ha IR-s vagyok.
Ezt a hónapot kihagyjuk. Tudom azt írtam, hogy nem bírnám ki, de már olyan mindegy közel 2 év után...Ha meg baj van velem, akkor meg úgy sem sikerül a baba és tök feleslegesen szedem a hormonokat és hízom ész nélkül.
Szia! Nem érzek semmit... :(
Sztem hétfőn tesztelek! Te?
Helló, lányok van egy 12mm petezsákom.
úgy örülök:))
Eperke ,szerintem is tesztelj mégegyet mert nekem a 14.napon alig volt látható a két csík
Én is korainak tartottam, de álítólag itt ez a bevett szokás. Nem csak inszemnél, de lombiknál is. Nem tudom milyen tesztjük lehet, hogy ennyire biztosra mondják.
Ha nem jön meg biztos tesztelek még, de, hogy holnap merek-e.....De ha meg pozi, akkor marha gyorsan vissza kellene menni a dokihoz, hogy adjon még utrot. Mert gondolom tovább kellene használnom.
14.napon vagyok most. De ügye hétfő óta nics utro.
Vérvétel nem volt.
Hétfőn voltam teszten, ami negatív lett, uh-n is megnézek. A doki azt mondta abba kell hagynom. Én sem gondoltam, hogy baba van, mert már úgy görcsölt a hasam, mint mikor már megjönni készül.
Viszont görcsök nincsnek és mensi sehol. Ha inszemet vesszük pének, akkor ma kelene megjönnie, de tuti nem fog mivel azt érezném.
Van ami körzeti orvos által lett kiírva, van amit a Centrumlabban csináltam és egyedül az immunológia volt a Laboratórium Kft-nél csináltatva. Van amit a nőgyógyász is ki tud írni. A mell és pajzsmirigy uh A Hepinetnél volt. azt hiszem ennyi.
Ha van még kérdés segítek. Sőt ha van valahol eredmény és nem vagy biztos benn, hogy jó-e abban is segítik. Lassan teljesen kiképezem magam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?