Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! Holnap végre én is túl leszek az inszemem. És pénteken is lesz egy. Van két nagyobb tüszőm a többi kicsi. Ha az egyikből baba lesz az már jó.
Shaunie,hogy vagy. Kitartás,már nem kell sokat várnod. Mikor tesztelsz?
Ment a lista,
Ami nincs benne az a lapar+hysztero jó ha megvan az első lombik előtt és na 3. után derüljön ki, ha valmi gond van!
Köszi, a három hónap nem hangzik vészesen. Asszem bejelentkezek valahova, csak még nem tudom hogy hova:)
Képzeljétek, írtam doktornőnek, hogy szerinte mi legyen, mert előbb kezdenénk mint, ahogy bejutok hozzá és az írta, hogy mehetek jövő héten kedden!!
Az inzulinos vérvétel már írta is, hogy az jó lenne.
Szóval ha meg is jön a hétvégén, keddig biztosan nem kezdem el szedni a clostyt.
Igen PCO-m van ez biztos, ezt mondták Tapolcán.
Ügye egy inszem már volt, tehát ha megjön, akkor kezdenénk a következőt, de most nem tudom mi legyen.
Légyszi küld el a listát, kíváncsi vagyok mit étdemes megnézetni, meg, hogy esetleg mi van meg belőle.
Ha kell adok egy listát miket csináltassatok meg, hogy mire mentek addígra minden meglegyen. Nálam így volt. Kértem időpontot és az alatt a 2 hó alatt mindent megcsináltattam, kivéve a genetikát nem, azt csak lombik előtt fogom. Vittem a dokinak és a következőben már az inszem volt.
Mivel nem tudjuk, hogy mi van, illetve a PCO-t biztosra tudjuk?
Ma bejelentkeztem egy dokihoz, aki belgyógyász, endrokinologus és diabetologus egyben. Nagyon dícsérték más fórumokon. Sajna csak április 16-ra kaptam időpontot, pedig magánrendelésre megyek.
Most már csak azt nem tudom, hogy mi legyen. Hogy legyen-e inszem a következő ciklusban, vagy teljesen felesleges, mert ha IR-m van az gátolja a beágyazódást is, és ügye írtad, hogy vetélést is okozhat...
Gyakorlatilag 3 hónap és 3 talákozás. Elő az első konzi (én vittem vv erményeket, csak pár másikat nézek), a másodikon, megbeszéltük apa ereményeit, meg kaptam beutalot átjárhatóságira. Negyediken megbeszéltük az eredményt és, hogy a következő ciklusban kezdünk.
Eperek, itt a fórumon írtam neked pár infót, azt hittem azt nem olvastad. Az IR-nek nálam semmilyen tünete nem volt, ha az üres petezsákot nem vesszük bele. Mikor ez történt a dokival minden hormont megnézettem, ami teljesen okés volt és azt mondta, hogy ez bárkivel előfordulhat. Én akkor nem hagytam annyiban, és kerestem a megoldást, mert mindennek van oka, és megcsináltattam, a terhelést. Sajnos az inzulinom és már a 120-as cukrom is az egekben volt. Ja és nincs PCO-m. Látod az sem jó, ha tereherbe esely, aztán elvetélsz az IR miatt. Sokan több év vetélés után jutnak el jó endo dokihoz, aki őket utána rendbe teszi.
Értem! És mennyi időt vett igénybe Nálad míg eljutottál az inszemig?
Nem nem fizetős. Mi Tapolcára járunk, minden ingyenes volt. Bár tudom van olyan Kaáli ami fizetős. Ennek utána kell olvasni.
Ahogy megvolt az összes vizsgálat keztünk is.
Hát gondolom magán úton gyorsabban megy. Úgyhogy lehet inkább ott. Szeritem a Kaáliba hónapokat kell várni. Meg végülis ott is fizetős, nem?
Arra kérdésre nem tudok válaszolni, hogy Pesten hol csinálják. Várni nem sokat kell. Ha megvan minden vizsgálat és más akadály nincs, akkor a következő ciklusban tudtok kezdeni. Magán úton szeretnéd vagy Kaáliba?
Szia, igen, páromnál minden rendben, már azon is túl vagyunk.
Igen, azt tudom, hogy az IR a cukorbetegség előbetegsége. Ha nem foglalkoznak vele, akkor cukotbeteg lehetek. csak annyira gáz, hogy másnak semmi baja nincs, mi meg.....
Tünete az ir-nek lehet az édesség utáni vágy, falásrohamok, pco. Nem számít, hogy nincs cukorbeteg, nálunk sincs. Sőt a terhelt cukrom is jó volt, csak az inzulin nem. Viszont, ha az ember ir-es és nem tartja be a diétát, könnyen cukorbeteg lehet.
Nekem azt hiszem 2 napra rá jött meg, vagy legalábbis kezdtem el barnázni.
Nem, nem vészes, csak annyira mint máskor.
Nem kaptam meg a leveled!
Csajok, az utro abbahagyása után mikor fog megjönni? Elvileg holnap lesz az inszem utáni 14.nap, ügye normál esetben csütörtökön jönne meg. Késhet ehhez képest?
Eperke nagyon magad alatt vagy?
Sziasztok! Lányok, vezeti esetleg vki fertilityn a hőgörbéjét? Egyszer olvastam, hogy x. dpon már kiírhatja, hogy a statisztikákn alapján (ha babára esélyes a hőgörbe) mennyi százalék esély van. Ezt be kell álltani, vagy kiírja valahol?
Eperke írtam neked a PCO-ra levelet!
Szia,
párodat vizsgálták már? Mert ha esetleg annyira rossz az eredménye, akkor nem kell átjárhatósági. Olyankor rögtön lombikra küldenek.
Beágyazódás kb.fogantatás után 1 héttel kezdődik és kb.5 napig tart. Persze ez lehet 1-2 nap eltérés is,de ez a jellemző.Nem volt semmi tünetem,vérzés sem egyik terhességnél sem. Ritka esetben az is előfordulhat,de nem szükséges,hogy legyen. A fogantatás utáni 12 nap fejeződik be a beágyazódás,utána lehet vizeletből kimutatni. Nekem csak a 14. napon mutatta ki,akkor is szuper halványan.Nyugi és beszélgess vele,még ha hülyén hangzik is.
Sziasztok! Új vagyok itt, 2 éve próbálkozunk sikertelenül, hormonvizsgálatokom már túl vagyok most jön az átjárhatósági. Ha az oké, akkor én már nem akarnék kísérletezni semmivel, hanem jöhetne az inszem. Szóval orvost váltanék. Kérdésem hogy ilyet hol csinálnak Pesten? Mennyi időt kell rá várni? köszi
Aranyos vagy, köszönöm, igyekszem nem idegeskedni. Neke beágyazódáskor volt pecsételő vérzés?Nem később van egy kicsit a beágyazódás?
nem tudom szücs adta valami steroid gyógyszer
Azt mire szedted? Én nem ismerem ezt a gyógyszert.
lányok szedet valaki metypredet,inszemig?mert valószínű,hogy hirtelen a doki abbahagyata velem és ezért lett csalánkiütésem?
Valószínűleg már ágyazódik be a picike. tedd a pocidra a kezed és beszéld meg vele,hogy jól tapassza oda magát. Azt szokták mondani a gondolatnak teremtő ereje van. Donor inszemnél pedig csak a legereősebb katonák élik túl a fagyasztást,tehát biztos,hogy sikerűl. hidd el céltértek!
További ajánlott fórumok: