Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Próbálom így felfogni a dolgokat!
Szünet az volt, több, mint 1 hét, mert múlt héten is du.-os volt a párom, és nem tudtam megvárni, míg hazaér. Az eredménye 10M/ml motilitás 60%.
2db 19mm-es tüszőm volt tegnap, ma már nem nézték.
A leírt tünetek jót is jelenthetnek!!!! :) Nálatok nézik vv-en is? Ez tök jó!!!
Ne kenődj el! A lényeg, hogy megcsinálták!
Hány nap szünetet tartottatok? Mert az is számít ám.
Milyen lett az eredmény egyébként?
Hány tüsződ lett?
Mekkorák?
Meg voltak már repedve?
Nyomasd az E-vitamint és este egy kis vöröbort még jó 1 hétig.
Nekem déleőtt szúrkált a méhem, délutántól meg olyan mintha izom láz lenne a hasamban.
köszi.
Írd meg,hogy mi volt az orvosnál!!!!
biztos neked is sikerül,ha elsőre összejött.én még kicsit félek ,nem akarom még nagyon bele élni magam,majd holnapután megyek vissza a dokihoz.
Szorítok mindenkinek aki harcol a babáért:-))))
Reményel tölt el,hogy sikerűlt neked!!! Én most kezdtem a 2.-at,az első sikerűlt csak a 9. héten nem akart velünk maradni sajnos.
Sok reményt adtál most nekem!!!!!
A beágyzódás a meg nem jött mensi körűl fejeződik be. Nem biztos,hogy félidőben fogan a baba,azért is lehet pár nap eltolódás,
ezért írtam addig az E vitamint,de 1-2 nap nem számít.
Szia szepa 74!!!!
Az bizony babóca!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula. 2 nap múlva ismételd meg a tesztet és meglátod erősödni fog a csík. Kb 10 napig csinál ál + a tüszőrepesztő.
Nem lett volna jó, ha akkor pozi, meg nem is lehetett az! Miért ilyen későn kell beadni a injekciót? Vagy az ovitrelle nem 36 órával később okoz tüszőrepedést?
Akkor ma reggel mész? Na az izgalmas! Pihizz sokat, este igyál bort és nyomasd az E-vitamint! Azt tudod, hogy csak kaja után szabad bevenni, mert zsírban oldodó és valamihez kötödnie kell.
Teszt....Jó kérdés, nem tudom. Gondoltam hétfő reggelre mikor megyek, de másrészől meg nem merek, mert nem akarok negatív tesztet látni.
Mintha én is valami ilyesmit olvastam volna valahol,hogy a beágyazódás után nem ajánlott az E-vitamin, ezért kérdeztem.
Azért jobban örültem volna, ha az ovuteszt pozi lett volna, mert reggel lesz az inszem és ugyebár a márom kiskatonái nincsenek sokan, nem tudom kibírják-e a hosszú "kiképzést"...
Mikor tesztelsz először?
Én a feltételezett beágyazódásig szedem, utána már nem, mert már akkor káros lehet a babára.
C-vitaminból én 1000mg-ot szedek, meg 1,5 mg folsavat.
Nem érzek még semmit, nèha kis szúrást, de sztem még korai beányazódáshoz.
Az lh teszted sztem még nem lehet pozi, mivel a injekció beadása után 36 órával repeszt és csak akkor lesz pozi.
Az E vitamint a meg nem jövő menszi-ig lehet szedni+ terhes vitamin + 500-as C vitamin. Utánna elég a terhes vitamin is.
Mindenkinek a választott nőgyógyásza csinálja az inszemet. Tehát a klinikán bármelyik nőgyógyász. Mi hozzá mentünk az andrológián,és nála is maradtunk.
Egy cél lebegjen mindíg előtted: "Babát szeretnék",és meglátod min den "démont" le fogsz győzni!!!!
Igen, nála voltunk Marcipán! Ő egy tünemény! Rendel a meddőségi résznél is? Ügyes vagy, hogy legyőzted a démonokat és be tudod adni magadnak! Én még hadilábon állok vele...
C vitaminból mennyit, 1000mg?
És az E-vitamint meddig lehet szedni? Amíg tart a beágyazódás? (mensi végétől már szedem, csak nem tudom meddig?)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?