Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Mai tesztem -:((, es mar olyan durvan van barnas, hogy tuti piri jon. Abba is hagytam az utrot, ma reggel mar nem tettem be. A 14. Napi halovany + jelenthette azt, hogy elindult vmi, csak aztan nem maradt? Az ovitrelle nem lehetett mert annak a tajekoztatojaban 10 nap van, ami mar elmult...
Figyelj csak, itt már sajna mindenki tudja milyen érzés és milyen jól tud esni a megértés!!!
Köszönöm Lányok!Olyan aranyosak vagytok, hogy elviselitek a baromságaimat...ezt nyűglődést, amit most itt prezentálok Nektek. :(
Szerintem sem korai. Ha + jo:) ha - akkor lehet 2 nap mulva ujat csinalni, mert lehet csak keves volt meg a hcg. Drukkolok!!
Elhiszem, hogy nem könnyű most, nehéz dolgokon mentek keresztül!
Szerintem nem korai a 14. nap, mert 7-10nap a beágyazódás és utána már van hcg termelés.
És a 14. nap nem lenne korai?Annyira rossz kedvem van ma, hogy el sem tudom mondani. Holnap tudjuk meg, hogy anyumnál mennyire van elterjedve a rák...meg ez mellfájdalom csökkenés...Valahogy most világvége hangulatom van...Nagyon. :((
Nem! A hcg nem párolódik el belőle. :)
Annak nem lesz baja egész nap?
Nekem is ez jutott eszembe! :D
Ha nem vagy finnyás elteszed a reggeli pisidet.
Na, Csajok!Holnap reggel tuti nem tesztelek, otthon hagytam a pénztárcám és már nem jövök vissza a városba, hogy tesztet vegyek.Gondolom, reggeli vizeletből érdemes a 14. napon.Délután már nem túl jó még ilyen korán ugye?
Holnapig biztos kibírom.Írok, ha van valami változás.
Lehet, hogy tényleg tesztelnem kellene, mert legalább tudnám, hogy fekete vagy fehér...ez az idegeskedés sem jó...a rossz pedig egyébként is elkerülhetetlen, ha az van...Pihenj sokat!Biztos rendben leszel, számtalan ismerősöm volt ugyanígy, és most boldog kismamák, anyukák. :)
nagyon sokkat pihenek,már színte fáj az oldalam a fekvéstől,sajna még van barnás szerű vérzés,de már olyan jó sok pozitív dolgot hallotam másoktól is,hogy bízom benne minden rendben lesz.
Holnap,ha kibírod addig!!! Írj!!!!
Szia!
Hogy állsz a vérezgetéssel,megszűnt? Pihenj sokat!!!!!
Shaunie holnap reggel tesztelj én inszem utén 14.napon csináltam és most 5 hetes vagyok
Most a 13. napon vagyok. Hülyeség ez a mellfájdalom ügy, tudom, csak annyira aggódom már... :( Szerinted mikor teszteljek?
Szia!
Az,hogy fáj a melled,nem jelent semmit. Mindenkinél más.Nekem még érzékeny sem volt egy picit sem,mégis ott volt a baba,másnak meg leszakadnak a mellei úgy fájnak,és volt olyan,hogy fájt a melle mégsem volt baba. Hányadik napon vagy?
Sziasztok!Szerintetek az, hogy azz egyik cicim kevésbé fáj, azt jelenti, hogy nem sikerült?Nekem mindig fáj a cicim a peteérés után, a csökkenő fájdalom mensit szokott jelezni... :( Most csak annyi a furi, hogy az egyik eléggé fáj, a másik kevésbé...
Sziasztok,
látom vegyes hírek voltak a hétvégén. Nálam a fura mensin kívül más nem volt.
Ma megyek az endos dokihoz.
Köszike! :) Nekem a 14. napot mondták.
Halvány pozi is pozi, a tüszőrepi hatása már rég kiment! Tényleg próbálj meg pihizni és nyomasd az utrot!
Amugy a kp-ban is azt mondtak, hogy a nemvart napja + 3. Nap teszteljek, es ha az - akkor hagyjam csak abba az utrot. Szoval azert meg ne add fel szerintem! Nagyon halkan en is bizok, pedig nekem mindig barnassal jon a piri:(. A baratnomnelk is keson lett + a teszt.
Mensis tünetem nincs, sem mellfájdalom, se semmi egyéb, ami terhességre utalna. Én már letettem róla... Azért reménykedtem, mert tegnap-tegnapelőtt napközben is megmértem a hőmet, ami 37C felett volt és ez rám nem volt jellemző.
Megy a drukk Neked!!!
Még mellfájdalom is van, de az nekem egyébként is mindig...úgyhogy parázom rendesen... :(
Hallkan én is gratulálok, pihenj és próbálj meg nem aggódni!!!
Szia!Nagyon sajnálom, de az egyik kolléganőm is így volt, aztán 2 nap múlva pozit tesztelt. Vannak mensi tünetek?Én nem merek szerdáig tesztelni, aztán még nem tudom. Azt mondták, hogy a 17. napon teszteljek...Egyébként semmi tünetem, csak néha szédülök és úgy érzem,. mintha hőemelkedésem lenne, de ez bármitől lehet...
De-de! Jól emlékszel! Nem hiszem, hogy korai volt a teszt, ma vagyok a 13.dpo-n és 10-es erősségű volt a teszt érzékenysége, full negatív.
Én halkan gratulálok Neked, pihenj sokat!!!
Lehet rosszul emlekszem, de nem Te vagy aki kesobb kezdte a stimut, es igy kesobb volt az inszem, mint nekem? Nekem 18-n volt. De ha neked kesobb volt akkor nem lehetett meg korai a teszt? Bocs, ha rosszul emlekszem, annyit olvastam, mar es belezavarodtam.
Próbálj sokat feküdni,de tényleg.Reméljük a legjobbakat. Írj ha van valami.
További ajánlott fórumok: