Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
most megnéztem a többi leletemet is (pont az elsőt nem találom az emailjeim között). Volt, hogy 3 volt a tsh. Nem értem akkor a doki miért mondja, hogy jók az eredményeim, tudja, hogy babát szeretnénk :(
most nagyon elkeserített ez a dolog :(
PCO: policisztás ovárium, azaz sok ciszta a petefészekben
PCOS: PCO-szindróma, tünetegyüttes, akkor áll fenn def. szer., ha a 3 rotterdami kritériumból min. 2 igaz rád
Nekem is van, TSH, meg T4 eredményem, nekem a referencia tartomány is itt van, ha esetleg érdekel.
Nekem erre azt mondta a doki, hogy nagyon jó eredmény.
TSH 2,640 mIU/L 0,400 - 4,000
Szabad T4 11,90 pmol/L 7,90 - 14,40
Hát az első 10 perc azért rossz volt. Megnyomott rendesen, de aztán nem volt gond.
Elvileg endos, diabetologus, belgyógyász a doktornő, szóval remélem azért tudja mit csinál. De ha meglesznek az ermények azért leírom ide is, persze.
Viszont megjöttek az ermények Tapolcáról:
TSH 0,578 mIU/l
T3 4,95 pmol/l
T4 16,37 pmol/l
AMH 5 ng/ml
Ezek eléggé rendben vannak.
Igen, sajnos fizetni kell a vizsgálatokért, mi is 100 km-re lakunk, de én nem találtam közelebb jó helyet.
Én sem igazán értem amit a dokinőd mondott, esetleg nézd meg ezt az oldalt :pco-szindroma.hu, találsz itt egy könyvet is amit ajánlanak.
Sziasztok!
cebuszo, sajnálom a nega tesztet, de kitartás.
Shaunie, ezek szerint vársz még a teszttel?
Pixi, nálad mi újság?
Ki a soros a következő teszttel?
Én tegnap voltam az endos dokinál. Megnézte a hormonerményeimet, egy csomort kérdetett, megvizsgált, néztek súlyt is. A hormonokra azt mondta, hogy jók, 1-2 kis eltérés van ,de az nem okozhatna gondot. Szerencsére kiírt terheléses inzulinra. Ma reggel ott kezdtem. Nem is volt olyan szörnyű az a cukros lötty. Viszont a 3. szúrás már fájt, na meg a fertőtlenítések sem voltak kellemesek a friss sebre. De túléltem, viszotn eredmény csak 2 hét múlva lesz.
Iza, gondoltam, hogy a MM-be jársz, rengetegen járnak oda. Csak Pest tőlünk 150 km, ami azért elég húzós árban és még a vizsgálatért is fizetni kell és valószínű nem egyszer kell felmenni. Így most próbálkozom itt.
Amit nem teljesen értettem tegnap, az az votl, hogy azt magyarázta a doktornő, hogy a PCO és a PCO szindróma nem úgyan az. Ezt nem igazán értem. Valaki? Mert, hogya PCO-nál "csak" a ciszták vannak a petefészkekben, a szindrómánál más tünetek is vannak. Mondjuk nekem vanank, de senki nem kérdezte eddig...
Nyugi azért van a forum ,hogy segítsünk egymáson.
nekem az elöző inszemnél 4 hetesen lett vesekövem,pont 20 év után ,de én sok folyadékkal és némi nospával 4 nap alatt megküzdőtem vele,de auz is lehet csak a hormonok,ne ídegeskedj
Sziasztok! Nem jártam erre kb. egy hete, mert nem voltam itthon. Eperke én a Mensmentisbe járok Pesten, bár olvastam, hogy találtál már valami dokit. Nekem már egy éve kiderült, hogy IR-em van, és mondta is ott a doki, hogy úgymond még örüljek, hogy nem lettem eddig terhes, mert nagyon nagy valószínűséggel elvetéltem volna emiatt.
Én pénteken megyek első ultrahangra és izgulok, hogy mi lesz, hogy jó oldalon legyenek tüszőim, mert az egyik petevezetékem nekem nem átjárható.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?