Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Az atpo nagyon magas a tsh szerintem egy kicsit alacsony.
A TSH-d jó, a többihez sajnos nem értek.
A kérdés az lenne hogy jók e ezek az erdmények?vagy nem tul magas vagy alacsony.
Sziasztok.Szeretnék kérdezni töletek,mert sem a dokit sem a központot nem érem el.3.napi vv-m tsh:0.568,anti-tpo:321,anti-tg:841.napi 75mg letroxot és napi 1 bromot szedek.visszavan még a 21 napi vv-tel aztán a köv.honapban a 2.inszem.
Marcipán, mi a helyzet felétek?? Tudsz már vmit?
Mondjuk azt már lehet nem kellene mutatnia, hisz az már 12 napja volt.
2 naponta érdemes tesztelni, mivel akkora kétszereződik meg a HCG a szervezetdben.
Remélem már a babó jelez nálad!
Előtte honapókban is kaptam ovitrillét és 6-7 nap alatt már kiürült mert nem mutatta a teszt. Most inszem után vagyok 11. napon és az a halvány csík remélem erősödni fog. Kb: 2 napp mulva erősödne???
Sziasztok!
Április 1. én adtam be a tüszőrepit. Valoszínű , hogy azt mutatja a teszt?? :-((
A tüszőrepesztőt még 10 napig kimutatja a terhes teszt, szóval óvatosan! De persze már lehet a baba is!
Apropó, mikor adtad be a tüszőrepeszetőt!!! annak a hatása olyan 10 nap ám!
Ez nagyon jó. Menj el vv-re az biztosan kimutatja, de 2 nap múlva erősebbnek kell lennie a csíknak. Gratulálok.
De jó! :) Igen ez elvileg azt jelenti, hogy összejött a baba! Ha csinálsz még egyre erősebbnek kell lennie, úgy tudom... Bár tapasztalataim nincsenek ezen a téren.
Sziasztok!
Tegnap az inszemináció után 9. nappal este nem bírtam ki és csináltam egy tesztett, és megjelent a második csík is de csak halványan ma reggel ismét teszteltem és ma is halvány csík jelent meg. Szerintetek ez jót jelent?? Azt mondják ha a második csík megjelenik ha halványan is akkor valószinű, hogy baba van.
Ja erre nem emlékeztem? akkor viszont valóban jó időben kéne az inszem, mert a spermiumok, ha jók 2-3 napot igaz eléldegélnek bent, de a végére egyer kevesebben lesznek, és a kevésből a támadás során ki tudja mennyi jutna el a célig
Köszönöm zsuga, csak tudod, nálam maguktól nem jutnak ám fel, nem jutnak át a méhnyakon. Ezért lenne fontos az időzítés.
Ne parázz addíg, míg nem tudjuk hogyan reagálasz. Ha azonban jól reagálsz és a 14 napon kéne megcsinálni ami mondjuk szombat vagy vasárnap, akkor inkább kérd péntek délutánra és a hétvégén rádolgoztok bőven (még apának is fog tetszeni!) Én drukkolok, hogy ne legyen így, hanem menjen minden szépen a kerékvágásban...
Ezek semmit nem jelentenek, egyszerűen a természetes hormonváltozást érzed. A pé után emelkedik a hő és mensi előtt vagy az nap vissza esik. A cicik is pé után kedenek fájni.
Sziasztok!
Ma vagyok a 8. nap inszem után és érzem, hogy megemelkedet a hőm és fájnak cicieim de legjobban a bal nagyon érzékeny. Ez jót jelent szerintetek. Annyira izgulok nagyon szeretném ha most össze jönne a baba.
Szerintem ha ez közelebb van egy próbát megér. Én is azért nem mentem Győrbe mindjárt a Kaáliba, mert gondoltam megpróbálom itt, aztán majd ha nem okés a dolog, vagy nem úgy állnak a dokik hozzá akkor váltok. De egyenlőre nagyon normálisak voltak. Már olyan régóta szeretnénk mi is, hogy úgy voltam vele, már nem ezen az 1-2 hónapon múlik.
Köszönöm iza, kedves vagy. Tudom, nincs más választásom. Azon gondolkodok, hogy menjek-e át Debrecenbe, vagy próbáljam itt meg, és majd meglátjuk hogy jön ki a ciklusom, hogy reagálok stimura.
Dehogy vagy! Nem szabad így gondolkozni!! Nekem is annyi rossz volt már az életben, de most már csak pozitivan gondolkozok, szerintem ez is sokat számít!
Nekem a 16.napon csinálták, a 14.-en kaptam a tüszőrepesztőt. A 12.napon voltam először ultrahangon, aztán a 14-en. Szerintem akkor csinálják amikor jó nagy a tüsző, meg kaptál ilyen tüszőrepesztőt. Gondolom én, de aztán vannak itt akiknél másképp megy-ment a dolog.
Nyíregyháza, szaros Nyíregyháza. Igen, tudom, csak én amilyen szerencsétlen vagyok, És ha hétvégére esik, akkor megcsinálják pénteken? Hiszen a sperma úgyis tovább él, nem?
Melyik Kórház ez? a Bp Kaáliban hétvégén is vannak délelőtt, sőt ünnepnapkor is vannak. A női természet sajnos nem egyforma. Amúgy nem feltétlen a 14. napon csinálják meg, mert van akinek a 12, van akinak a 16 vagy 21, attól függően hogyan reagálasz a gyógyszerekre. Szóval ne parázz előre!
Biztos, hogy kórház függő. Régebben volt, de mivel a laboros csaj fix összeget mondott, hogy mennyiért hajlandó befáradni, az egyik beteg feljelentette, és a kórház vezetése megtiltotta.
Hát igen, de mi van olyankor, ha a stimura úgy reagálok, hogy hétvégére esne? Vagy ha most 1 napot késni fog?
Ez szerintem hely függő, vagy nem tudom. Nekem nem mondtak Fehérváron olyat, hogy hétvégén nincs inszem.
Nekem Székesfehérváron csinálták.
Izgulok, de próbálok nem egész nap ezen gondolkozni és csinálni rendesen a dolgaimat. De jó lenne, ha már két hét múlva ilyenkor lenne :)
Szia!A péntek akkor még rendben van, nem?Egyébként ez engem is érdekelne, mert nekem meg májusban lenne a második és attól tartok, hogy az nekem meg Pünkösd lesz...
Sziasztok! Bocsi, hogy csak így ismeretlenül jövök. A következő ciklusban lesz az első inszemünk. Neki vagyok keserdve, mert tegnap este voltam a dokimnál, és felvilágosított, hogy hétvégén nincs inszem. Ahogy számoltam, ha úgy fog megjönni, ahogy most, akkor a 14. napom péntek lesz. Ilyenkor mi van? :-(
További ajánlott fórumok: