Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sehol. Március 13-án lett volna a petevezeték átfújás és az endo kizárására a műtét, de a pajzsmirigy értékeim teljesen el voltak csúszva, így nem csinálták meg a vérvételt.
Most lettek jók az értékek, ha minden jól megy, akkor 2-3 hét múlva lesz a műtét és utána tudunk visszamenni a Forgácsba.
Te most hány hetes vagy? :-)
Szia Iza29!
Hol csinálták az inszemet? Nekem Debrecenbe Dr. Fekete csinálta nagyon rendes orvos nekünk is azt mondta, hogy dolgozzunk még rá.
Szepa74!!
Nagyon- nagyon gratulálok a sikeretekhet :-)) Bár csak nekem is össze jönne. 04.03.- án a volt az inszemem, de már annyira tesztelnék de még ugy sem mutatna semmit.
Sziasztok!
Meg volt ma reggel az első inszem, nekem is azt mondta a doki, hogy ma is meg holnap is még "dolgozzunk" rá. Már korábban is olvastam, hogy valakinek ezt írta. Nekem mondták, hogy előfordulhat egy kis barna folyás. Fájt egy kicsit, még utána is jó darabig, mintha menstruációs görcsöm lett volna, de aztán elmúlt.
tegnap amikor ott voltam ultrahangon az ügyeletes doki felhívta és ő mondta, hogy mit csináljak.
Majd reggel kiderül, hogy mi a helyzet...
Zzsuga! Régen nem jártam erre, de egyből rád kerestem...és mit látok?! :-)))
Hát nagyon-nagyon gratulálok Neked!!
Sziasztok!
Nekem 2013.04.03.-án volt Debrecenben az első inszemem. Nagyon izgulok nagyon rosz a várakozás most vagyok inszem után 5. nap. Mind az 5 nap éreztem, hogy fáj a hasam alja és szurkál, de ma már nem éreztem egésznap semmit. Vajon ez mitt jelent??
én is elég furcsának tartom a dolgot :(
de majd holnap kiderül, hogy mi lesz, remélem nem fogunk így elcsúszni egy hónapot, hogy mondjuk nem lesz elég "anyag", mert akkor nagyon mérges leszek az orvosra.
De örülök neked, nagyon szerencsés vagy, hogy elsőre sikerült!
Nálam meg valami nagyon nem stimmel. Szombat volt a 9.ciklusnapom és elkeztem barnázni (kedd óta nem volt semi már). Egyre durvább, a hasam is fájdogál, tele lettem pattival és tök érzékeny vagyok. Teljesen mint mensi előtt! De könyörgöm, addig még minimum 2,5 hét lenne!! Ennyire bekavartak volna a gyógyszerek? Nekem inkább hosszabb, mint rövidebb ciklusaim szoktak lenni. Na meg azért a tizen pár napos, az nem is ciklus.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?