Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
És ha esetleg ne adja Isten, mégis hétvégére esne, akkor lehet nyomni kéne neki egy kis pénzt, nem?
Ez olyan furi, mert mikor nekem volt 2 éve akkor a dokim vasárnap bejött pedig nem dolgozott, hogy meg uh-ozzon és beadja a tüszőrepesztőt.
Szia!
Az orvosom utrogenset írt fel. De nem vártam meg az eredményt. Vissza kellett jönnöm dolgozni az irodába telefonon hívot fel a laboros az eredménnyel. Majd este anyosom haza hozza a papírt is és megnézem rajta
Csak azért kérdezem mert ott szokás ez a hétvégén nincs inszemes dolog.
Nem értem egyébként, hogy tele pumpálnak valaki gyógyszerrel aztán meg hétvége lévén nem csinálják meg az inszemet:(
Szia!
A progit nem tudom! de az miben számít?
Sziasztok!
Most kaptam a laborból a telefont bhcg183
Sziasztok!!
Most voltam vérvételen 9:30- kor mert már nagyon nyugtalan vagyok. Azt mondták 1 óra mulva lesz eredmény és felhívnak telefonon. Nagyon várom:-) Annyira bízok benne. Nemsokára megírom a vérvétel eredményét. Addig is szurkoljatok mert már 3 éve szeretnénk és minden hónap egy csalodás volt eddig.
Végül is a nem várt után vagy 1 nappal, szóval a 25-ös még nem is lehet erős!
De a pozi az pozi!!!
Sziasztok!
Szombaton teszteltem egy 10- es érzékenyű teszttel amin két erős csík volt. Útána teszteltem egy 25- el amin a második csík halványan jelent meg de ott volt. Ma reggel megint egy 25- el teszteltem és még mindig halvány ami nagyon elszomorít nem kellene már erösődnie????
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?