Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Akkor drágám ez nem biztos, hogy jó, mert a 120-as az éhomi 5-re lehet, de az éhominak 5 alatt kell lennie vagyis max 25 lehet. De nézni kell a harangformát is, meg hogy a 120-as cukor ne menjen az éhomi alá- Szóval amint megvan rákukkantok neked, mert az orvosok könnyen rámonják, hogy jó..
Leírnám, de sajnos nem tudom. Mert nincs nálam a papír, csak annyit tudok amit a doktornő elmondott. Egy amit mondott, hogy a 120-as 45. Ami ha jól tudom a felső határ, de nem tudom mennyi a 0 perces, ha jól tudom az is számít.
Az eredményeket, csak szerdán vagy csütörtökön kapom meg. Nem tudom mi a fenét kell rajta ennyit ülni!!!!
Eperek és mik az eredmények? mértékegységgel írd le a cukrot és inzulint is.
Csajok nem tudom mi tévő legyek. Ügye most vagyok a 4-5 napon, a clostyt elvileg a 2. naptól meg az IR eredményem, így nem keztem neki. Most végre elértem az endos dokit, aki azt mondja, szerinte nem rossz az eredményem. Most mi a fenét csináljak? Elkezdjem szedni a clostyt vagy már késő? Mit csináljak?
Czebuczo szerintem nem kell izgulni, nekem is volt ilyen nyilalás többször is az elmúlt két hét folyamán. Én nagyon remélem, hogy azért mert beágyazódás volt :)
Holnap tesztelek, de igazából semmi tüntetem nincs. Nem tudom ez jó-e vagy sem. Nekem mensi előtt már egy héttel iszonyatosan szoktak fájni a melleim, most meg még az sem. A férjem szerint ez csak jó, mert terhességnél biztos más és mivel még csak az elején vagyok, így azért nem fáj még.
Úgyhogy izgulok, ma veszek tesztet :)
Így gondolom én is, a ciklusnak ilyenkor semmi köze a dologhoz. Tehát kedden van a 14. nap, szóval előbb nem érdemes tesztelni.
Szerintem csak egyszerűen a hormonoktól van. A méhedet érzed valószínű.
Sziasztok! ujabb nyigom van :) ha vki tapasztalt ilyetkerem nyugtasson meg. Ma vagyok az inszem utani 4. napon, es annyira feszul es nyilallgat az alhasam. Meg olyan erzes, mintha vmi nyomna a medencecsontomat ( vagy mit?)es a fenekemben :) erzem. Ha ulok jobb, de akkor is "nyom" vmi. Lehet, hogy a stimu utohatasa, vagy lehet, hogy megsem repedtek meg a tuszoim? Vagy ciszta? vagy teljesen normalis, csak en nem vagyok az?
Igen, sokszor hasznosak nagyon. :) Máskor meg frászt kapok egy-egy bejegyzéstől... :)
Az mindegy jelen esetben, hogy hányadik ciklusnapon vagy. Inszem + 14 nap után már valószínűsíthető eredményt kapsz.
Ertem. Akkor hajra!! :) milyen hasznosak is ezek a forumok, tok jo!
A ciklus szerinti 28. napom az vasárnap van. Ezért gondoltam, hogy keddig várni akarok a teszttel.
Nem kedden vagy szerdán kellene nem megjönnie? Mert ha 9-én volt az inszem, akkor a péd is akkor volt és attól 14 nap mire megjön. Hétvége még csak 12. nap.
Ez nagyon jó hozzáállás :)
Én most egy kicsit megijedtem, de remélem tényleg csak úgy érzem mintha meg akarna jönni...
Már olyan régóta szeretnénk mi is babát, és mostanában egyre nehezebben tűröm a kudarcos hónapokat.
Szia! A terhesség jele szokott lenni a "mindjárt megjön" érzés, úgyhogy ne aggódj!!!Nem tudjuk ki a donor, azt a törvény tiltja. Egyébként szívesen válaszolok bármire, mert ezen már túl vagyunk, hogy keseregjünk a kialakult helyzetünkön, bárki bármit mond, az a baba akkor is a mi babánk lesz. :)
Mi is örülünk, hogy folytatjuk. :) Azért nem Szegeden kezdtünk, mert azt hittem, hogy csak Kaáliban csinálják, oda meg nem akartunk menni. Marcipán mondta itt a hoxán a dokibácsit és nagyon bejött.Remélem, a következő sikerül.
sziasztok.
most voltam inszemin :-) de nekem a doki choregont irt fel. kapott vki inszemi után is ilyen szurit?
Nem merek még csinálni :) :(
Nem akarok nagyot csalódni inkább kivárom az idejét amikor meg kellene jönnie és utána..
Tok jo, hogy majusban ujra kezditek!! Nagyon drukkolok! Meg az is jo, hogy rendes a doki. Szerintem az sokat szamit. De miert is nem akartatolk Szegeden eloszor?
Szerintem a gorcsoles meg nem feltetlenul mensi. Nekem inszem elott is gorcsolgetett, es azota is, 2 napja volt. Bar engem is aggaszt, de stimu nelkuli honapbam nem sZokott pe. Elott, most meg igen... Ja es baratnom meg gorcsoldot is vett be, annyira erezte, es 3,5 eves a lanya:) teszt? Meg korainak tartod?
Az jó :) Kérdezhetek valamit? Lehet hülyeség vagy már volt is róla szó, de ilyenkor ez hogy megy? Ti tudjátok ki a donor vagy ez névtelenül megy?
Nekem elkezdett ma egy kicsit görcsölni a hasam :(
Nem nagyon de érzem, vasárnap vagy hétfőn kellene egyébként megjönnie és 9-én volt az inszem.
Ilyenkor már nem lehet a beágyazódás miatt ugye? Szóval lehet meg fog jönni? :(
Sziasztok!Megjártuk Szegedet. Nagyon rendes volt a doki. A páromnak kellett mintát adni, de azt mondta a doki, hogy valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mint eddig, így májusban csinálhatjuk a donor inszeminációt.Már várjuk.
Dehogy haragszom, nehéz észben tartani, hogy kivel mi a helyzet.
Ja, bocsi, tényleg, na haragudj...
Nálunk azoospermia van és donor inszem, úgyhogy sajnos, ez nem játszik... :(
Szerintem nem lesz gond. De ha már ott az a nyák, akkor rá kell ugrani apára! Hátha.
Köszi a választ. Ez remek, ettől tartottam. Azért remélem, visszaáll, vagy nem befolyásolja, hogy a következő ciklusban mehessünk inszemre.
Szia,
szeritnem lehet ilyen. Az én ciklusom is megborult. 3 napos gyenge mensi után a 9. nap óta barnázok....Talán most van múlóban, a 20. napon.....Lassan várom a mensi előtti barnázást is...Még lehet jó, hogy kimaradt 1 ciklus.
Ha minden igaz nekem ma meglesz az inzulinos erményem!
Sziasztok!Túl vagyok egy sikertelen inszemen és most vagyok a köv. ciklus 10. napján, de tegnap tapasztaltam azt a nyákot, ami pé-kor tapasztal az ember. Most nem vagyok stimulálva, mert intézményt váltunk.Veletek volt ilyen?Lehet, hogy a gyógyszerektől megborul a ciklusom?
Az talán 20 volt és a Laboratóriumnál volt, nézde meg ott.
További ajánlott fórumok: