Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Elég durvák ezek az árak némelyik helyen ahogy olvasom. Nekem csak a gyógyszert, meg az injekciót kellett kiváltani és ennyibe került az inszem. Ja és az ingyenes lombik sem ingyenes a Káliban, ha már oda kerülünk. Nekem már ismerőseim túl vannak 1-2 lombikon és mire minden gyógyszert kiváltott beszedett meg stb. kb. 300 ezer forintnál járt, és utána jöhetett a lombik. Nagyon szörnyű belegondolni, hogy nem elég az embernek a baja még anyagilag is elég megterhelő :(
cebuczo nekem 20mm volt a tüszőm amikor kaptam a tüszőrepesztőt vasárnapi napon és kedden reggel csinálták az inszemet. Ja és határozottan együtt kellett lennünk hétfőn, mert mondta a dokinő, hogy akár már így is összejöhet a baba korábban.
Őszintén szólva nem, vagyos nem tudom. Talán, hogy spontán sikerül vagy nem tudom. De még le akarok adni vagy 10 kg-ot és ha ez meg van akkor már nyugodtabban vágok bele a stimukba is.
Most kb annyi a súlyom mint amikor a fiammal teherbe estem, de jó lenne egy kicsit kevesebbről indulni.
De nem tudom, hogy mire várok, mert semmi olyan okom nincs rá, hogy halogassam, sőt az endometriózis miatt muszáj lenne hamar vissza mennem, de egyszerűen még nem megy. Tudom bután hangzik. De tudom, hogy Ti milyen dolgokon mentek most keresztül. Anno a fiammal keresztül mentem én is ezeken, hisz tudod, Kendém is 3,5 év után sikerült. Talán nem szeretném újra átélni vagy nem tudom.
Nagyon ügyes vagy!!!
És azt tudod, hogy mire vársz??? :D :D
Pl Károly Róbert, ott minden magán. A Kaáliban a lombik állami, de az inszem fizetős.
Húú most mennyi volt, talán előszőr 12 körül voltak a gyógyszerek, majd a tüszőrepesztő talán 4 és utána a ultro. Minden együtt talán 20 + akkor 45= 65. A magánban csak a 45 helyett kell fizetni 80-at
szia pixike:)
Jól állok a diétázval, szerintem nagyon jól és mennek lefele a kilók, bár azért nem olyan nagy iramba. De mennek.
A nődokim mondta augusztusba, hogyha addig nem sikerül akkor fél év múlva menjek vissza, hát az már letelt januárban:) De még mindig nem mentem vissza hozzá.
Bocsi, hogy itt belepofázok dolgokba egyébként. Csak próbálok ráhangolódni a dolgokra. Nekem is már vissza kellett volna mennem a nőgyógyászomhoz, hogy kezdhessük a stimukat de még egyenlőre húzom a dolgot.
Lassan 16 hónapja, hogy szültem, azóta nem védekezünk.
Sziasztok!
Én duphastont szedek nem utrot. Rákerestem és kb. ugyanaz a hatása mind a kettőnek. Szerintetek? Holnap már 1 hete lesz az inszemnek, 2x1-et szedek csütörtök óta. Néha kisebb görcsöléseket szoktam érezni, meg mintha kicsit fel lennék fújódva vagy nem is tudom. Még 1 hétig izgulhatok :)
Szia!
Az inszem után hűvely gélt kellett használni (Crinen) valami ilyesmi a neve.
jajajajaj:(
áhhhhhhh, akkor most reménykedhetsz, hogy nem hétvégére esik
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?