Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Most lesz az első inszeminációm.
Bármi infó ami hasznos lehet számomra????
örülnék ha írnátok nekem.
előre is köszönöm.
értem! akkor tök jó! :) köszönöm
inszemhez már teljesen jó, én 1,98-al indultam, a lényeg, hogy 1-2 között legyen
tsh: 1.41 lett, 2 honap letrox 50 mg szedese utan. Mikor elkezdtem 3,19 volt. Szerintetek ez mar eleg alacsony, hogy jo legyen a mostani inszem-hez?
a 12. napi teszt utan? otthoni teszt? vagy valami speci? vagy tenyleg jelzi ilyen hamar egy atlagos teszt?
Mondjuk ezt én nem tudom, mert nekem az inszem uténi 12. napon a nega teszt után, abba kellett hagyni az utrot és rá 4 napra jött meg. Ráadás csak az nap kezdtem el barnázni amikor megjött.
tudom mindenki másként reagál, de én duphastontól simán véreztem, és 3x2 utrótol is durva barnázásom volt, és már az inszem utáni 14. napon elkezdődött, de az igaz, hogy rendes mensi csak akkor lett mikor abbahagytam...
Nekem duphastont írtak fel, de gondolom kb. ugyanaz a hatása. Nem tudom mikorra lesz meg az eredménye. Holnapig azért még reménykedek, de már egyre kevésbé :(
Az nem túl jó....Bár még lehet belőle 2 csík.
Gondolom utrot használsz, és ezért nem is tud megjönni.
A vv erménye már az nap meglesz?
Jó reggelt!
Nekem már megint nem mutat semmit a teszt :(
Hívtam a kórházat és mondták, hogy menjek be vérvételre holnap.
sziasztok! rám még a gyógyszertárban is csak néztek, mikor mondtam, hogy 10-es, meg 25-ös érzékenységű, hogy ők még nem hallottak erről... pedig mondtam, hogy mU/ml vagy mi :) Nekem a clearbluenak az a tesztje ami + jelet mutat :) nem csíkot, az mutatta nagyon halványan az inszem. utáni 14. napon. De barátnőmnek már 2 nappal mensi előtt jelezte.
Igen és szinte minden hol csak 25-öst lehet kapni. Én csak netről tudtam 10-t rendelni.
De 25-ösből a Clear Blue a legjobb!
Igen, elég nagy a "csend" :)
Én holnap tesztelek megint, még semmi változás, nem jött meg. Van egy kis enyhe görcsölés néha, de ezenkívűl semmi. Tegnap mondta az egyik ismerősöm, hogy van 10-es meg 15-ös érzékenységű teszt, és lehet még ezért nem mutatta ki, mert én 25-ös tesztet vettem. Izgulva várom a holnap reggelt :)
De pangunk!
Kivel mi a helyzet?
Tesztek?
Újabb inszem?
Nekem még mindig nincsenek a kezemben a leletek. Remélem ma vagy holnap meglesz. Rettentő kíváncsi vagyok!
Nem számít, hogy alap esetben milyen hosszú a ciklusod, mivel ez most gyógyszerrel irányított ciklus volt. Az inszemet kell venni pének, ahhor adsz 14 napot és másnap kell megjönnie. Normál ciklusnál (nálad ilyen) 14.nap van pé + 14 nap, az 28 és másnap jön meg, tehát 29.-k napra, de a ciklusod 28 nap, mivel a 29. nap az más a következő ciklusod első napja. Ha 30 napos ciklusod van, akkor 16.nap van péd és arra jön rá a 14 nap, így lesz 30 napos a ciklus. Hú lehet nagyon körülményes voltam....
Szia!
Azt mondta, hogy ne üssem meg, ne nyomodjon meg és a házaséletet hanyagoljuk.
Gratulálok!
Hogy lehet erre ügyelni? Pihenned kell vagy mit mondott?
Szia!
Tegnap este meg volt a vizsgálat! 6 mm- es petezsákot látot és 5 hetes vagyok. De van egy kis bibi, a baloldalomon 37mmX45mm- es ciszta van amit a gyógyszerek okoztak állítolag.-(( Azt mondta az orvos, hogy felszívodik magától, de űgyeljek nehogy kipukanjon mert elmehet a baba .-(( Valakinek volt már ilyen??? Nagyon izgulok. Jövő héten hétfőn kell megint mennem ultrahangra.
Gondolod? Igazából nem mondták, hogy most mit hogy számoljak. De nekem 27-28 napos szokott lenni a ciklusom. A 25-e már a 32.nap lesz. Mindegy, végülis nem tudok mást csinálni, minthogy várok most két napot.
Figyi, 9-e + 14 nap, az 24-e, tehát 25-én kell megjönnie vagy nem meghönnie. Még lehet pozi a teszted!
Sziasztok Lányok!
Ma teszteltem reggel, de még csak egy induri-pinduri második csíkocskám sem volt :( Pedig már elkönyveltem magamban, hogy biztos sikerült.
De annak sincs semmi jele, hogy meg akarna jönni..
Köszi lányok, akkor inkább megvárom az eredményt. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha a doki azt mondja jó, mi meg látjuk, hogy nem? Mit mondok neki? Hogy már pedig én jobban tudom!? Na mindegy, majd alakul. Mondjuk lehet nem vélwtlwn van, hogy ha nagyon bekajálok, utána szinte bekomálok....
koszi a valaszt. Ja biztos csak a hormonok..ma mar nem olyan rossz. Nekem anno 27 volt a 120 perces inzulin, mar erre is azt mondtak kicsit magas, vagyis hatareset, de gyogyszert nem kaptam. Azota mar tudom tobb mindnet nezni kell, nem eleg ez az egy ertek. Mondjuk nogyogyi volt...gyogyszer azota sincs, de probalom tartani a dietat, remelem lesz eredmenye.
koszi a valaszt. Ma mar nincs a "nyomas" az "ulogomomban" :), maradt a kicsi szurka-piszka. majd meglatjuk. Drukkolok Neked, hogy mar holnap + legyen!!!! :) irjd majd meg
biztosan rendben lesz :)
majd írj eredményt
Sziasztok!
Ma este megyek elsőnek ultrahangra :-) Nagyon izgulók remélem minden rendben lesz.
Eperke, szerintem is jobb ha inkább megvárod az eredményeket pontosan és kimarad ez a hónap. Tudom nehéz halasztani, de jobb biztosra menni, szerintem legalábbis... Csak azért mondom, mert nekem azt mondta tavaly a dokinő amikor kiderült az IR, hogy talán még jobb, hogy nem estem teherbe, mert nagyon nagy az esélye, hogy elvetéltem volna.
További ajánlott fórumok: