Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Murphy: elmentem pénteken vérvételre, és miután kijöttem éreztem, hogy megjön... Már nem is voltam kíváncsi az eredményre, de azért délután telefonáltam, és természetesen negatív. Mondjuk már sejtettem a negatív tesztelés után is :(
Eperke nálam 1 éve derült ki az IR, és már lehet írtam nem tudom, de márciusban kiderült és amikor júliusban voltam a következő kontrollon már akkor elég jók voltak az értékeim. Most kellene mennem, már van időpontom 1 éves kontrollra pénteken, de nem biztos, hogy tudok menni. Cukorterheléses vizsgálatot most csinálnának megint. Azóta gyógyszert szedek, meforalt. Nekem is nagyon nehéz volt eleinte, de az volt a szemem előtt, hogy egy gyerek érdekében mindent. De gyerek még azóta sincs sehol :(, ettől függetlenül a diétát csinálom, meg azt eszek nagyjából amit kell.
Köszönöm, már nagyon vártalak, hogy gyere és mondj valamit.
Megtaláltama fórumot is, de még azt sem tudom mit kérdezzek....Még nem állt össze bennem semmi. Végül is számítottam rá, csak nehéz lesz.
Írok privit is. Köszi a segítséget!
Na van egy kis gond, az éhomi cukor okés, éhomi inzulin 5-ig jó, egy kis mozgással még javítható, na utána jön a fekete leves. A 60 perces cukor éppen, hogy csak több mint az éhomi pedig ennek olyan 5-6 között kéne lenni valahol, az inzulinnal nem lenne gond, ha a 120-as nem lenn több lenne, mint a 60-as és a cukrornak is vissza kéne menni az éhomi szintjére. Nincs meg a harnagforma egyik értéknél sem. Az azt jelenti, hogy a hasnyálmirigy egyre több inzulin termelne, hogy a cukort levigye, de nem tudja levinni.
Szóval drága nem akarlak elkeseríteni, de míg ezt nem teszed helyre, nem fog megtapadni a baba, ha még is megtapadna lehetne üres petezsák, mint nálam vagy elvetélsz. A terhesség alatt az inzulin amúgy is az egekben van és a cukor is elmászhat és kialakulhat a terhességi diabétesz.
Hol laksz? ha kell orvos attól függően tudok neked javasolni. Erre már biztosan adnak gyógyszert, de addíg is kezd meg a heti 3-4 30-40 perces mozgást és az IR diétát. Kérdése a következő lenne, hogy okés mikor javulok meg és mikor menjek inszemre. Nem tudom mennyi idős vagy, de ha őszinte akarok lenni a javulés 6-8 hónap, mikor már engedik a következő belevégni az embert. Én azt mondom inkább most adj egy kis időt a szervezetdnek a megfelelő szinter hozással és csak utána vágj bele a következőbe, de nyílván Te döntöd el.
Csoda történt! Felhívtak ,hogy megtalálták az eredményeimet! Várom a hozzászólásokat, zzsuga, te értesz ehhez, ügye?
Ime:
cukor 0' 4,6
inzulin 0' 5,09
cukor 60' 4,7
inzulin 60' 28
cukor 120' 5,8
inzulin 120' 45,7
Nekem is olyan és még sosem volt pozi, de babás nem voltam még, az biztos.
Elvileg mutatnia kellene, de már olvstam olyat, hogy a 10-es teszt nem mutatta, a clrea blue 25-ös meg igen. Szóval még bármi lehet.
Szia,
igen, így nehéz kérdezz és akkor megírjuk, hogy nálunk, hogy is volt. Amit esetleg érdemes, E-vitamint szedni, ez segít megvastagítani a méhnyálkahártyát.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?