Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
SZia, hova jarsz? lehet mar volt szo rola, csak nem emlekszem...
Marcipán,Pixi merre vagytok?mi ujság veletek?
Sziasztok!
Most olyan sokan voltatok egyszerre, hogy már szinte nem is tudom követni :) Szurkolok nektek!
Nekem most előbb megjött, mint kellett volna és nem volt még gyógyszerem, így kiesik pár hét sajna :(
Ma hívtam őket, hogy mi legyen, és amennyire kedvesek voltak a múltkor most szinte lecsesztek, hogy akkor 4-én menjek a doktor úrhoz és majd ő megmondja, hogy legyen meg stb. A múltkor meg amikor bent voltam vérvételen és ugye délutánra kiderült, hogy negatív és meg is jött, akkor meg akár meg is írták volna a receptet és a portán hagyták volna, hogy bemenjek érte amikor tudok... Érdekes... vagy történt valami, vagy csak szimplán rossz napja volt a csajszinak.
A doki amúgy nem a legkedvesebb kategóriába tartozik és annyit fog mondani, hogy itt a recept és menjek amikor kell ultrahangra.
Na mindegy, szóval majd júni végén :(
Igen normális, mert a sárgatested dolgozik, és mivel több tüsződ volt, így fájhat mind a 2 oldal. Nekem mind a 2 oldalban volt sárgatest, melyből az egyik megszűnt és utána csak a másik maradt fent..
Ha igen, akkor jó irányba!!!
Úgyan is, ha beteg vagy, akkor arra koncentrál a szervezeted, hogy meggyógyítson és nem a babával foglalkozik, így több esélyed van, hogy sikeresen beágyazódik. Mert ügye alap esetben az immunrendszer támadja a babát, mert idegen "testnek" gondolja.
Érdekes, hogy nekem még nem fájnak a melleim, pedig ilyenkor már mindig szokott. A hasam továbbra is fel van puffadva, elég kellemetlen. Képzeljétek, jól meg is vagyok fázva...Szerintetek ez befolyásolja a teherbeesést?
Szia! Én is sokat járok pisilni, pedig Duphastont szedek, de sokat is iszok. És nekem is fájnak a melleim. Én inkább a hormonokra fogom.
Nekem hol itt, hol ott szurkál, feszül, és a hasam egy nagy lufi.
Én is sokat jártam pisilni, már örültem is neki, de sajnos nem a bab miatt volt.
Szerintetek lehetséges,hogy az utrotol járok ennyit pisilni?nem vagyok felfázva vagy ilyesmi.2 napja a melleim is fájnak.mondjuk az mensi elött 1-2 héttel is szokot.Hol fájdogál a hasam hol nem.Lányok Ti hogy vagytok?
Köszi, hogy írtál. Fel is vagyok puffadva, most Espumisant veszek be, hátha segít.
Hello, nekem is folyamatosan szurkalt, es ereztem az elso utan, a masodik utan inkabb csak gorcsoltem, de azt vegig... szerintem ez velejaroja
Te mikor tesztelsz? Hogy vagy?
Oh, én még ilyenekben nem is gondolkodok. Majd jövő hét végén valamikor, nem tudom.:-)
Neked hanyadik inszem?
Az normális, hogy folyamatosan, de tényleg folyamatosan szurkál, feszül a petefészkem, néha a méhem?
Szurkolok!Mikor tesztelhetsz?
Én is nagyon remélem, hogy most sikerül!Neked hanyadik?
Szurkolok énis neked.én jobban vagyok,haspuffadásra iszom köménymagos teát,azota 2 napja teljessen elviselhetö.nem érzem magam annyira puffadtnak.
Sziasztok! Nekem is megvolt csütörtökön, 4 tüsző, 8mm-es nyálkahártya. És én is fel vagyok puffadva, és állandóan szurkál, hol az egyik, hol a másik oldalon. Nem vészesen, de szurkál.
Nagyon szurkolok mindenkinek, lányok. SIKERÜLNI KELL!!!!
Nekem is megvolt csütörtök, péntek csinálták. Elvileg 4 tüszőm volt és 8,7 mm volt a nyálkahártyám az utolsó uh-n. Most várakozom és reménykedem. A hasam nekem is fel van puffadva, tegnap iszonyatosan kemény is volt és fáj is néha.Ez a stimuláció...
Hogy álsz?megvolt már az inszem?
szia.igen 1x csinálták.rendben volt minden.puffadtnak érzem magam,mint egy lufi,meg szurkál folyamatossan hol az egyik oldalon hol a másikon.nem élem bele magam,söt most annyira nem érdekel mint amikor az elsö volt.ha sikerül örülünk,ha nem akkor majd a köv.veled mi van?mi volt uh-n?
Szurkolok nagyon!Minden rendben volt szerdán?Neked 1 napon csinálják?
Sziasztok.szerdán inszem.3 16-17mm-es tüszöm van.nyálkahártya 9mm.remélem sikerül.
Szurkolok nektek, hogy minden jól alakuljon! :)
Akkor Neked is szurkolok!! Szerdán legyen inszem!! :)
Szurkolok! :) Írj majd mi újság! Én holnap megyek 10. napi uh-ra. Én is kíváncsi vagyok...Remélem, minden ok!
Holnap megyek 12.napi uh-ra.remélem minden rendben és szerdán inszem.
ma mar sotet, db-s, es tobb...biztos a hormonok miatt ilyen sokaig tart, mig levalik teljesen.. vagy nemtom
Biztos igazad van, csak fura, mert nekem nem szokott. Ez nem is ugy nez ki, mint amelyik vege fele tart. Nem sok, csak vekonyan de folyamatosan jon:( megijeszt. De azt mondtak a meddosegiben, hogy ha meg egy het mulva is tart, menjek az ambulanciara :)
További ajánlott fórumok: