Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ez szörnyű, sajnálom.
Szurkolok én is mindenkinek!!!!!!!
Én semmi mást nem érzek, csak félelmet, és hogy nagyon szeretném, ha többet ezt nem kellene átélni, és sikerülne.
Sajnálom nagyon!!!Innentől most már jónak kell történnie!Szorítok neked!!!
13.napon teszteltem +,aztán a 15.napon megint.8 tesztet csináltam és mind + lett.igy mentem le a dokihoz aki nem látott 4+5 naposan semmit.1 hét után mentem megint,és még mindig semmi nem volt.néztek vérböl hcg-t 2680lett.másnap mennem kellett,megint megnézett nem látott semmit,és akkor már haza sem engedett,mert azt mondta ekkora hcg-vel már valahol terhességnek kell lenni.másnap reggel laporoszkoppal megnézték és megtalálták a bal petevezetöbe,ekkor voltam 6 hetes,korai volt ugyhogy megtudták menteni a vezetömet.hát ennyi
Nekem is a 2. inszem. Félek én is ettől a méhen kívüli terhességtől, kolléganőmnek is így volt. Ki kellett venni a bal oldali petevezetékét. Nálad hogy derült ki?Éreztél valamit?Mi lett végül?
Nekem szerdán a 14.nap lesz.digitális clear bluet veszek.az biztos kimutatja.és akkor nem kell aggodni,hogy halvány vagy nem.szoritok neked:)Hányadik inszemed ez neked?Nekem a 2.az elsö méhenkivüli lett:(
Szurkolok!Akkor mi kb. egyszerre vagyunk.Milyen tesztet fogsz venni?
Ma vagyok a 11.napon.szerdán tesztelek.
Köszi a szurkolást, aranyos vagy! :)
Nekem tegnap kezdett fájni a mellem, mára kb. dupla annyira fáj. Olykor van mindjárt megjön érzésem a 6. nap óta, de ma még nem volt.Egyébként tökre depis vagyok...:(A mellem nekem mindig fáj mensi előtt, úgyhogy gyakorlatilag nincs semmi extra tünetem. Ki mikorra tervezi a tesztelést?Én nagyon gondolkozom a szerdán, az a 13. napom lesz.
Drukkolok Nektek, Shaunie, Ditke, Sept! Van meg vki, akinek most volt vmi, es izgulni kell? en most ugyis kenyszerpihuzek, raerek helyette izgulni :)
a hohullamok azok jookkk!! :) a pisi is....
hanyadik napon vagy az inszem utan?
Hú, neked tényleg ígéretes tüneteid vannak. Nekem már nem fáj a mellem sem. Hát ez van.
Én is szorítok mindenkinek!
nekem még mindig szurkál egy picit a hasam,de már egyáltalán nem vészes.a mellem még mindig érzékenyek,fájnak.még mindig sokat járok pisilni.és a höhullámok is megvannak.egyébként jol vagyok:) Kitartás már csak pár nap és kiderül:) szoritok mindnenkinek.
Hogy vagytok? Tünetek? Nálam semmi. :-(
Persze, minden szervezet más, csak a neten írják, hogy 7. naptól kezdődik, azért gondolom, hogy esetleg korai lehet a 6. nap, de egyébként meg valószínűleg tökre nem is erről volt szó, csak pörgök túlságosan a témán most.
Remélem, hogy próféta szólt belőled! :)
Persze, tudom, hogy igazad van. Az elsőnél én is durvábban rá voltam izgulva a dologra, csak most, hogy közeledik, hogy majd tesztelhetek, kezdek pánikolni...Meg azért is lenne jó, ha sikerülne, mert ahova én járok, ott egymás után 2 nap csinálják az inszemet, így gyakorlatilag 3 esély, aztán kész.Spontán terhességre reményem sincs, lombikot meg nem szeretnék, de ha nem lesz más választás, muszáj lesz.
Sikerülni fog mindenkinek! meglátjátok:)
Én sem szeretném túlagyalni a tüneteket, pedig nekem első.
Szia.Én inszem után vagyok a 9.napon.nekem végig görcsöl,szurkál a hasam.egyik nap jobban másik nap kevésbé.az utrotol nekem is van egy kis fehér folyásom.a cickóim viszont hiper szuper érzékenyek,sokszor már a melltartot is leveszem,mert annyira fáj.Csak nyugi,tudom nem könnyü,mert az ember kellettlenül is azon veszi észre magát,hogy már megint azon jár az esze.az elsönél énis telejessen megbolondultam,aztán mi lett a vége.Most viszont csinálom a dolgom és nem folyton magam figyelem.most ugy vagyok vele,ha sikerül az tök szuper lenne,de ha nem akkor sincs semmi baj.Bocsi az okoskodásomért,de neked is jobb ha nem stresszelsz rá.
Nekem a 8. napon volt, de nálad simán lehet a 6. napon. Nagyon drukkolok neked meg Ditkének is!
Ditke mit kapsz? szájon vagy hüvelyen kerezstül kapod?
Nekm is szurkál még mindig hol itt, hol ott. És továbbra is lufi a hasam.
Nekem gyakorlatilag insezm óta van fehér folyásom. Hol több, hol kevesebb.
Sziasztok! Inszem utáni 6. napon mindjárt megjön érzés jelezhet beágyazódást? Illetve fehér folyás progeszteron pótlástól lehet?Mert nekem van, de olvastam azt is, hogy ez is lehet beágyazódás jele...Ma kicsit kezdek begolyózni a várakozásban... :)
Attól, hogy rossz napja van valakinek, még nem kéne úgy viselkednie, hogy másnak is az legyen, főleg ha az ember olyan kiszolgáltatott, mint orvosnál, kórházban, stb. De magamról is tudom, hogy ez csak leírva hangzik ilyen jól, sajnos...:)
Nekem is volt, már, hogy kissé lecseszve éreztem magam, miután beszéltem az aszisztens nőcivel, és olyan rossz volt utána. Pedig hát kit kérdezzek, ha nem őt...
Székesfehérvárra
Nagyon aranyos volt amúgy az asszisztens nő amikor először voltam meg utána is amikor nem jött meg és vérvételen voltam, úgyhogy most tényleg csak vagy rossz napja lehetett, vagy valami szigorítások voltak. Mindenkinek lehet rossz napja, csak nem mindegy, hogy egy orvosnak vagy egy bolti eladónak van rossz napja. Egy ismerősömnek pl. először azt mondták, hogy rákja van és meg fog halni, és nem tudják mennyi ideje van hátra, úgy hogy még ct-n, semmi konkrét vizsgálaton nem volt. Így ő már el is könyvelte magában, hogy meg fog halni és kész. Szóval nagyon nem mindegy... Egyáltalán hogy mondhat ilyet valaki egy ultrahang után, amikor még ct, szövettan semmiféle eredmény nincs...
Na bocsi, csak elkalandoztam egy kicsit..
Azért az olyan szomorú, hogy így is nehéz helyzetben vagyunk és még parázzunk azon is, hogy éppen mire hogy reagálnak az intézetben, ahova járunk...Nekünk most Szegeden úgy tűnik bejött az élet ilyen szempontból, de voltunk rossz helyeken is...
További ajánlott fórumok: