Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A nagymamád egy bölcs asszony és egyetértek vele!Én nem vagyok annyira vallásos,inkább a spirituális dolgokban hiszek,de az tuti,hogy akik bírják,azok kapják a legnagyobb terheket.Aki gyenge,az egy pici súlytól is már megrokkanna!Valahol ez igazságtalan,de ki mondta,hogy az élet könnyű?!
Meg mindenből tanulni lehet,az,hogy valakik többet várnak egy babára,az is valamiért van...ez egy hatalmas nagy önismereti út!Csak néha az ember elkeseredik!A lélek nagyon makacs (az enyém tuti)tud lenni.
Nem is szabad feladni! Nem tudom, vallásos vagy-e vagy sem, de nagymamám mindig azt szokta mondani, hogy Isten annyi terhet rak a vállunkra, amennyit elbírunk. Én hiszek ebben. És tudom, hogy ha most nem sikerülne az inszem, padlót fognék, de másnap fölállok és megyek tovább. Biztosan oka van annak, hogy így megvárat Téged is a baba, de sajnos a föntiek nem kötik orrunkra a miértet.
Sok erőt kívánok és hogy a pozitív hozzáállásod sosem hagyjon el :) Meglásd, hamarosan itt lesz a Te időd is! ;)
Szia! Légy üdvözölve köztünk! :)
A pihenés biztosan nem árt, én a helyedben otthon maradnék, holnap úgyis péntek és akkor rászánnám a hétvégét a lazulásra.
Sok sikert, nekem hétfőn csinálták :)
Sziasztok Lányok! Új vagyok itt, nekem tegnap volt az első inszemem, szinte semmit se éreztem, de utána feküdnöm kellett a klinikán még majdnem 4 órát mielőtt hazaengedtek. Ma már jöttem dolgozni, de kicist elbizonytalanodtam, lehet jobb lenne otthon maradni és pihenni? Kinek mi a tapasztalat?
Köszi, és drukkoljatok, május 7-én megyek vérvételre.
nem bőr alá kell az Ovitrelle-t?
az van a dobozára írva.
Nem is szabad soha sem feladni!:-)))))) Oké,vannak napok,helyzetek,amikor az ember kicsit megzuhan,de gyorsan ki kell jönni belőle,muszáj,mert máskülönben be lehet golyózni tőle!
A dokival mindig úgy beszéljük meg,hogy ha megjön,vagy ha pozitív tesztem van,akkor jelentkezzek!Mondjuk,ez a "Barnázok már 1 hete,menzesz sehol se,teszt negatív!" verzió még eddig nem merült fel!
Muszáj pozitivnak lenni. Hiszek benne, hogy valaki szeretné, hogy én legyek az anyukája :) Mig birom, nem adom fel.
Igen a reggeli teszt jobb lenne, esetleg két különböző márka... erősség. nem is kell jelentkezned a dokinál, hogy helló, még nem jött meg, most mi van?
Igen,én is erre gondolok,hogy kell még pluszban,vagy valami mást kellene még szedni.Kitartok,muszáj,már azon agyalok,hogy ma meló után megcsinálom a tesztet,csak én valahogyan a reggeli elsőben jobban hiszek!
Szívből sajnálom Abigél,ami veletek történt!:-(((De nagyon pozitív vagy és ehhez ez kell nagyon,tutibiztos,hogy jönni fog a ti babátok is!;-))
Ha már kezelik a PCOS-det,akkor már előbbre vagytok és így is simán terhesek lesznek a nők!;-))))
Te párodé is?! Nálunk sem mindig a legjobb a kiskatona eredmény?!:-(((
Kitartás,én nagyon szurkolok nektek!!!!!
Csajok,én is leírom az inszemeket,hátha valakinek tud segíteni!
1.:Semmit nem éreztem,még annyit se,mint kenetvételnél.Utána 2-3 napot itthon voltam,feküdtem,pihentem.(Inszem előtt ovitrelle szuri combba,barátnőm párja adta be,mert éppen náluk voltunk hosszú hétvégén!Ez szombati nap volt,hétfőn volt inszem.)
2.:Egyik nap volt az inszem,másnap a reinszem.Már az első se volt kellemes,szerintem nem úgy repedt meg a tüszőm,a doki is mondta,ezért lehetett a fájdalom.Másnap még rosszabb volt,rendesen kapaszkodtam a székbe.:-(((Kis görcsök voltak,de hamar elmúltak,meg utána pár napig nem nagyon tudtam lehuppanni az ágyra.Együttlenni nem tudtunk,mert nem éreztem jól magam.Reinszem után mentem másnap dolgozni,de az péntek volt,rövid nap,még szerencse,azt valahogyan kibírtam,de utána hétvégén sokat pihentem.(Inszem előtt ovitrelle,doki adta be,hasba.)
3.:Ez most volt,április 7.-én,megint semmit se éreztem,görcs se volt,tüszőrepi szurit se kaptam.Inszem előtt közvetlenül uh-t nézett a doki és ott látta,hogy megrepedt a tüszőm.
Inszemek előtt általában 2 tüszőm szokott lenni uh-k alapján,aztán a vége felé mindig egy marad,ami domináns.Nálam nincsen gyógyszeres stimulálás.
Aha, én is tesztelnék a helyedben holnap. mert ha babó van, akkor lehet kell még pluszprogeszteron, hogy ne legyen barnázás. gondolom, én :) Tarts ki.
Mi? hát 8 éve volt egy ikerterhességünk, ami megszakadt... azóta harcolunk, hogy rájöjjenek, mi a baj.... kb 1 éve tudják, hogy PCOs vagyok, igy már könnyebb. csak azóta a párom értékei romlottak.... de majd most.
Közben születtek keresztfiaink, unokahugunk... és az összes unokatesóm lebabázott... néhol már több is van. persze, mind fiatalabbak tőlünk. de nem adjuk fel. nekünk is lesz!
Mandella, biztosan nem tudod beadni magadnak? csipd össze a bőrt egyenesen tartva szurd be. nem fáj.
de tanácsot nem tudok adni, nekem minidg meghatározott időben kellett beadnom.
Nekünk most van/lesz 3 éve!:-((( De most már mi jövünk a sorban és punktum!:-)))
Sok mindenkit beengedtünk már magunk elé!!!Tudom,nem verseny ez,nah,de akkor is!
Ti?!
Abigél,ez a barnázás pont ma van nálam 1 hete!:-(((( Ez azért hosszú idő,szerintem!!!:-((
De még mindig semmi...most is érzek némi görcsöt,lehet,hogy nem várok szombatig a teszteléssel,hanem inkább holnap reggel megcsinálom,mert ha pozitív és barnázok,akkor a dokimat minél előbb fel szertném hívni!Csak,amíg nincsen a kezemben pozitív teszt,addig lehet,hogy hiába is hívnám?!Mert,ugye,menzesz is lehet belőle!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,ez a sok mizéria!:-(((
óóó tudom mit érzel. sird ki magad. jobb lesz picit. ilyenkor nem lehet megnyugtatni, de ölellek!
nekem épp az ellenkezője van, az se jobb, rám féltékeny a kolléganőm. ők feladták,anno, most meg arra féltékeny,hogy mi kitartunk. " majd én fogok helyette dolgozni másik müszakban, mert ő terhes akar lenni?!" nálunk meg ez megy :/
Szia!
Együttérzek veled!Tudom,hogy mit érzel!Én ugyanígy voltam/vagyok!Amikor eldöntöttük,hogy babát szeretnénk és már vártunk kb.fél éve,a környezetemben,barátnők,mindenki egymás után lett terhes,aztán mikor az egyik karácsonykor sógoromék is bejelentették...én akkor borultam ki,de nagyon,nagyon,ugyanígy,mint te.Aztán utána folytatódott tovább ez a hullám...Az egyik barátnőm most szülte a 2.babáját,és ugyanakkor kezdték a dolgot,mint mi.Neki 2.nekünk még egyért küzdünk...ilyenkor látom,hogy mennyi idő telt el.
De az ilyen gondolatokat kell azon nyomban elengednünk,mert bele lehet őrülni!
Nem vagy irigy,csak már te is szeretnéd átélni ezt a csodálatos dolgot!
Kitartás,erősek vagyunk,tudod!;-))))
igen, a háziorvos is azt mondta, azon nem múlik semmi
8,9 a nyh.
lányok, gyors kérdés: ma délután kell beadni az Ovitrelle-t.
ha a klinikára mennék, 3-kor adnák be kb., ha a háziorvoshoz, akkor az meg fél kettőkor.
mit csináljak?
csak mert a fél kettő nem túl korai? a dokim csak annyit mondott, ma délután.
lányok! :-)
most jöttünk meg a dokitól, 19x19 mm a legnagyobb, délután Ovitrelle, holnap és holnapután meg inszem!!!!
szorítsatok! :-)
lányok! :-)
most jöttünk meg a dokitól, 19x19 mm a legnagyobb, délután Ovitrelle, holnap és holnapután meg inszem!!!!
szorítsatok! :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?