Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Aha, a 11 napi pecsét jó dolog. ne azt nézd, hogy nekem sokáig volt. az azért volt, mert már akkor gond volt nálam. Remélem, igazam lesz.
Derékfájás, nekem nem volt, de te már messzebb jársz a napokkal. ugy szoritok értetek :)
A 3 az jó! :)
Most pedig pihenj, holnap nagy nap vár Rátok!
Várom a beszámolót! ;)
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam ideges, mert bizony nagyon az voltam, de amíg fejben szétizgultam magam, ott alul próbáltam maximálisan ellazulni. Egyfolytában arra gondoltam, hogy most fog a babánk (babáink) megfoganni és ezért bármit elviselnék :) De nem fog fájni, ebben biztos lehetsz. Nekem az elsőnél hasonlított az érzés arra, mikor az átjárhatóságit csinálták (csak annál azért erősebben markolásztam a lepedőt).
Nagyon drukkolok Neked! Hány tüszővel indulsz neki?
Szia! Túl nagy tapasztalatom nincs, csak amit 2 inszem alatt szereztem :)
Az elsőnél kicsit fájt, mikor meglátta a doki, hogy "pofákat" vágok, akkor lassabban kezdte felnyomni az anyagot és elviselhetőbb lett.
Most viszont egyáltalán nem fájt, szinte semmit nem éreztem, épp csak annyi, hogy a kacsát jobb szeretem a baromfiudvaron, mint magamban :)
Feküdni feküdtem egy napot, de az is inkább pihenés volt, nem nonstop fekvés. Ja, és másnap összebújtunk férjemmel. Biztosra akarunk menni :)
Neked első lesz?
Lányok lenne pár kérdésem, úgy látom, Ti nagyon tapasztaltak Vagytok....
Inszem fájdalmas, vagy csak kellemetlen?
Utána Ti hány napot feküdtetek?
Mennyi idővel utána lehet házas életet élni? (erről volt szó korábban, de nem találtam....
Előre is köszi :)
Szia!
Nekem sem néznek. 10. nap uh-és kb 13-14. napon inszem.De akkor már nem nézik. Én holnap megyek uh-ra
Szia! Bár nem nekem szólt a kérdés, szívesen megosztom veled a tapasztalatomat. Nekem hétfőn csinálták az inszemet, és a stimu alatt nekem is vékony volt az endóm. Kaptam rá Estrofem tablettát (2x1) és önkényesen (a csajok tanácsára) E vitamint szedtem (2x1 150-eset). Nem akarok hülyeséget írni, mert nincsenek kéznél a papírjaim, de kb. a 9. napon volt 5 mm-es, és az inszem napjára 1,12 cm-re vastagodott.
Remélem, tudtam segíteni! Sok sikert! :)
Édes Istenem! Jól bekérdeztem :-(((((
Nagyon sajnálom ami a nővéreddel történt. :-(
Remélem,mindenkit egy picit sikerül jókedvre derítenem most:
Ma a biztonság kedvéért vettem (két betűs drogériában) terhességi tesztet és intim betétet is,meg menzesz görcsökre melegítő tapaszt!Mondom a boltos kiscsajnak:"Jöjjön,aminek jönnie kell,háááááááttt,valamelyik majd úgyis kell nemsokára!"
Háát,hogy én mindent próbálok viccesen felfogni!:-)))))Kész vagyok néha!
Abigel,ezeket mondta a doki?!Akkor ez jót jelent!:-)))) Csak az a fránya gél használt volna jobban,basszus!De neked nem volt olyan sokáig a pecsételés!Nekem meg...most is...hol van,hol nincs,de inkább csak törlésnél!De drága vagy!:-))))A próféta szóljon belőled!:-))))Drukkolok nektek nagyon Abigel,sikerülni fog,ez biztos!:-))))
Van egy új dolog nálam:kb.tegnap óta le akar szakadni a derekam!Nem emeltem,nem edzettem,nem vagyok felfázva,mert azt a húgyhólyagom érzi meg először!
Nagyon helyes! ;-)
Nincs is más választásod, csakis a pozitív teszt! Nagyon, de nagyon szorítok Neked!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?