Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Gratulálok,nagyon vigyázz magadra! :) Nagyon jó hír .:)
Jaj Pumukli már hogyne emlékeznék :) annyira szuperrrrr nagyon gratulálok. En is mindig azt mondtam h nem szabad feladni. Mondjuk nekünk ugye a 3. Szerencsere sikerült es már szinte hihetetlen de a 18. Hetet tapossuk. Úgyhogy kitartást neked nagyon vigyázz magadra.
Sziasztok!
Elég régen írtam-aki emlékszik novemberben volt a 6. inszeminációnk(lombik előtt) és sok küzdelem után. Szeretném nektek elmesélni, hogy nem szabad feladni, küzdeni kell és menni utána, s ha hiszel a sikerben, akkor próbálkozni. Engem mindenki lebeszélt erről az inszeminációról, hogy mire már, meg úgy sincs esély-és elárulhatom, hogy sikerült. Nem mondom, hogy könnyen ment, de jelenleg több mint 9 hetes terhes vagyok, s bízunk benne, hogy majd hamarosan a karunkban is tarthatjuk a mi kis csodánkat.
Nagyon sok sikert, erőt és legfőképpen kitartást kívánok mindenkinek.
Igen. Jövő héten kezdem a gyógyszert és a szurikat. Nagyon úgy néz ki, hogy holnap v. holnapután megjön.
Így így mindig bízni kell! Szurkolok! Jövő héten kezdődik a szurizás?
Sziasztok!
Én is rég jártam már itt. 2 hónap kihagyás után jövő héten kezdem a 3. inszemet.
Ha ez sem jön össze, akkor lombik.
A remény hal meg utoljára! De csak pozítivan!
Nekünk is lombik lesz februárba.mindent bele inazemesek.
Sajnos senkiről semmi hír! Miis várjuk a lombik időpontunkat! DE inszemes csajok hajrá!
Kriszti azóta mi van veled?
Boldog új évet mindenkinek!
B.ú.é.k.mindenkinek!Rég jártam erre,kicsit elveszettnek éreztem magam.Dehát új év=új remény!!!!!Mi már lombikra készülünk csak az a baj hogy a dokim szabin van majdnem egész januárban,ezért csak 22.ére kaptam hozzá ídőpontot akkor derűl fény rá mikor mehetek méhtükrőzésre!Aztán nincs megállás:).Mindenkinek minden jót 2015 re:)))))
Boldog új évet mindenkinek!Úgy tünik sehol seni,remélem jól vagytok,és lett újabb pozitív teszt is a csoportban .:)Mi lombikkal folytatjuk,kérdés majd mikor.
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! :)
Sok +++ tsztet kívánok.
Akik pedig babát várnak,mindnen jót. :) Élvezzetek ki minden pillanatot,mert repül az idő.
Gratulálok, sok örömet kívánok nektek! :-) Nekünk sajna ez most nem sikerült... :-(
Sziasztok, infokent irom nektek, hogy en nem igazan hittem az inszeminacio sikeressegeben, a parom eredmenyei miatt. ( alacsony spermiumszam) de meglepo modon a 2. Inszeminacionk sikerult. 5 millio volt a felfecskendezett., ennyivel tudtak dolgozni. mindenkinek sok sikert. az eletmodomon nem valtoztattam inszeminacio alatt, sot 500 kaloriat egettem minden nap a kondiban..egyaltalan nem figyeltem magamra, es pont ekkor jott ossze:-) kitartast mindenkinek.
Sajnos nem, és elvileg probléma sincs. De ez tényleg ne keserítsen el!
Köszönöm :-) Megkérdezhetem, hogy nálatok mi volt a probléma? Tudjátok, hogy miért nem sikerültek?
Hát én is kerestem kutattam és mikor nem figyeltem is észrevzettem a jeleket, hogy na tutira sikerült. Ezzel nem akarlak elkeseríteni de tényleg ne agyalj. Tudom így utólag könnyű mondani! Nagyon kívánom hogy sikerüljön!
Aranyos vagy, köszönöm :-) Sajnos az ember (vagy legalábbis én) folyton jeleket kutat, olvasgat, aztán halálra rémül...
Ezt én is éreztem utro használatakor de csak a második inszemnél. Amúgy nekem mindhárom inszem teljesen más volt sajnos egyik sem sikerült. Ne is hasonlítsd magad senkihez sem mert ahány szervezet annyira másak vagyunk! Sok sikert! Várjuk a pozitív eredményt. Karácsonyra kétcsíkos teszt kerülhet a fa alá! :)
Sziasztok! Múlt hét hétfőn volt az első inszemem. Azt szeretném kérdezni, hogy volt esetleg valaki, aki úgy tapasztalta, hogy lent van a méhszáj, és mégis sikerült? Én két napja úgy érzem (a Crinone miatti teendők elvégzése közben...), hogy jóval lentebb van, mint pár napja, és kicsit megijedtem... Azt hiszem, ez nem túl jó jel..
Kriszti ma nagyon nagyon szurkolok! Remélem szép kétcsíkos teszt kerül a fa alá!
Ne azt nézd, hogy ciklus hányadik napján vagy, hanem azt, hogy inszem után hányadik napon, mert peteérés utáni időszak (a luteális szak) nagyjából mindenkinél 14 nap (+/- 1-2 nap). Ezért kell 14-16 napra tesztelni az inszem után, mert akkor lenne a nem várt napja.
A rózsaszín vérezgetés jó jel! :) Főleg, ha eddig ilyet még soha nem tapasztaltál. :)
Sziasztok!
Tegnap délután óta rózsaszín vérezgetések (nem kell semmi, mert csak pisiléskor van). Ma délelött pedig elmúlt. Reggel 36.1 volt a hőm. Holnap teszt. Eddig ilyen sose volt, hogy így el is múlik a "vérzés", ami nem is vérzés! (ma van a ciklus 25. napja)
Az 1,6 teljesen jó, bárcsak az enyém lenne ennyi. Az FSH is tökéletes ha 10 alatt van. nekem soha nem volt 24 alatt, 44 vagy 48 most meg >170!
Ehhez képest csoda hogy az AMH-m 0,04 lett és nem valami 0,000000001 vagy mérhetetlen..
Igy sincs semmi esélyem a gyerekre, mindenhol ezt mondják :(
Hát még mindig jobb mint az én 0,04-em..
igazából az LH és az FSH aránya számít, ami ideális esetben 1:1.
További ajánlott fórumok: