Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Bea0609!Én most egy hétig itthon leszek a következö hetet még nem tudom.Szerencsére a munkahelyem rugalmas .
Remélem minden kismamánk rendkívűl jól van és a ki pocaklakók is. :)
Nagyon szorítok nektek is!!! :) Érdekes ,teljesen másképp várom. Nyugodtabb vagyok.:)
Nagyon is jól teszed!!! Én is pozitívan fogom várni a másodikat is! Sokkal jobban érzem magam lelkileg lombik kezelésnél, mint inszemnél éreztem. Jobban odafigyelnek rám és minden pontosabban, körültekintőbben zajlik. Ez persze függ attól is, hogy melyiket hol csinálja az ember, minden intézet más.
Sajnálom .:( De mindenképp pozítivan várom .:)
Nekem sikerült az első, úgyhogy mindenképpen csak pozitívan! Aztán baba nem lett belőle, de ez nem a lombik miatt volt.14 hetesen vetéltem el.
Igen! Csak kihagytuk ezt a hónapot a TSH-m miatt.Remélem most már jó lesz és belekezdhetünk.Már a hűtőben pihiznek a szurik .
Sikerülnie kell ! ;)
Köszi Dika! Nagyon szúrkolok h minden rendben legyen! :) uuu de messze még az a 23. :( de jó dolgokra érdemes várni :) én csak azért parázok mert csak 1-et csinál a doki :( ha lenne több lehetőségünk akkor nem lenne ekkora tétje :) már harmadjára olvasom amit írtál kemény lehetett mégis teljesen pozitivan írtad le! Nagyon ügyes és erős vagy! Szorítok majd érted! :) köszi az infokat akkor a munkatarsamat felkészitem h nagyjábol h tudok melozni :) tényleg az inszem után maradtak otthon kicsit pihizni? Kicsit félek mert napi 12 oraban állo melot végzek ugyhogy én lehet egy -két napit nem melozok majd indzem után :)
lányok, voltam ma a Kaáliban, a köv. vérzéskor kezdünk!!!! :-)
addig még kb. 10 nap
Köszönöm,megnyugtató soraidat. .:)
Szia Bea0609!Hétfön volt életem első és remélem utolsó inszeme.Dec.21-én megjött a mensim és a harmadik napon elkezdtem szedni a colistbegyt gyógyszert 5npon keresztül napi 2 szemet.Mensi utáni 8.napon ultrahang.Nem indult el semmi,nincs egy tüszö sem.Felirják az elsö szurit Merional.5db 3nap mulva megint ultrahang,most màr látszik 2 tüszö nagyon picik.Most dupla szurik jönnek.Aztán megint ultrahang.Még mindig nem jók de már 4 van.Megint szuri,pénteken ultrahang és most már mosolygott a doki!Minden ok hétfőn inszem.Mensi kezdésétől 23napra lett meg,nagyon nehezzen tudtak stimulálni.23.án kell visszamennem tesztelni.Az inszem nem tartott sokáig,olyan volt mint egy sima vizsgálat.
Ja, és én inszemnél is kaptam injekciókat, pedig semmi bajom nem volt, a Páromnál van a gond.
Teljesen igazat adok. Én elfogadom, ha valaki tart a lombiktól, én is így voltam ezzel, de 6 sikertelen inszem után ez volt a következő lépcső a Babához. Csak kicsit túlzásnak éreztem ezt a kijelentést, hogy nagy az esélyes a rákos megbetegedéseknek. Ezt egyelőre nem bizonyították, ettől természetesen még lehet igaz, de ahogy Te is írtad,bármitől lehetünk betegek sajnos a mindennapokban is.
Valóban növeli a mellrák kockázatát az ösztrogén, HA tartósan szedi az ember. Lombiknál ha jól tudom, 2 hétig kell szedni. Inszeminációnál a Clostylbegit sem veszélytelen ebből a szempontból.
Másfelől, akik meg nem szülnek, azoknál a méhnyakrák kockázata nagyobb...
Vannak, akik nem dohányoznak, és mégis tüdőrákban halnak meg...
Igazából valaminek a jelenléte, és annak a hiánya is okozhat rákot.
Ha a családban előfordult már mellrák, akkor érdemes akár félévente járni szűrővizsgálatra, és akkor időben diagnosztizálható az elváltozás.
Ezt mindenki magában dönti el, tiszteletben kell tartani azt is, ha valaki nem akar emiatt lombikot, és azt is, ha valaki belevág a lombikba.
Osztom Shaunie véleményét:, a gondolatnak teremtő ereje van. :)
Szia Dika! Most olvasom h kezded az inszemet. Tapasztalatok? Én most január végén készülök.
Gratulálok! :) abban tudnál tanácsot adni h mire figyeljek esetleg inszemkor? Most megyünk majd januar végén. Neked hány napig tartott a stimulálás? Es a tüszőrepeszto szuri utan mennyi idővel történt meg?
Nem akarlak megbántani, tényleg, de ezt semmilyen hivatalos vizsgálat nem bizonyítja. Egyébként meg, ha már csak a lombik marad, nem nagyon tudsz mást tenni...Elég baj az, ha lombikra kell menni, nem kellene még ilyenekkel is riogatni az embereket, mert aztán bemagyarázzák maguknak és hát a gondolatnak teremtő ereje van...Az inszeminációnál is sokaknak van hormonkezelés, nekem a lombiknál sem volt sokkal durvább, ugyanazokat kaptam.
Mert nagy a rákos megbetegedés veszélye a lombiknál, csak ezt a legtöbb orvos nem mondja el!
Nekem annyit nem ér, hogy utánna meg itthagyam őket!
aranyos vagy, köszi, majd írok!
Kívánom neked szívből hogy a 2015 a te éved legyen. Minden oké lesz jövő héten. Írjál majd kedden hogy mi volt, Mikor kezdhetitek.
nekünk nem ajűnlja a doki a lombikot
Kriszti, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :(
Én már nem megyek harmadikra, jelentkeztünk lombikra a BMC-be. Március 6-ra kaptunk időpontot konzultációra. Olyan messze van még... :(
Gratulálok a kismamiknak! :) <3
szuper érzés lehet...
mi 13-án megyünk, egyeelőre uh, és ha minden oké, a köv. vérzéssel indulunk :)
Köszönöm Mandi itt minden oké. Bár màr elég règen láttam oket kezdek ilyenkor kicsit izgulni de hétfőn már megyunk. Te hogy vagy? Mikor mentek?
Nagyon gratulálok Nektek!További sok sikert!
Szia!
Nem sikerült az előző inszem sem. Kimaradt egy ciklus. Most januárban folyt köv
További ajánlott fórumok: