Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
tényleg háziorvostól vagy barátnőtől kaptad??
az azért durva! én nem tom, hogy van merszetek! házidoki meg se vizsgál, a barátnő szervezére meg lehet, hogy jól hat...de te nem vagy ugyan olyan!!!
nálam is próbálkoztak így priviben, én elhajtottam!
különben meg hány éves vagy, ha kérdezhetem????
Naív kislánynak nőgyógyász írta fel... nah ehhez mit szólsz???:P
Amúgy meg, nem én játszok itt orvost, hanem ti... mert elvileg le van írva minden a tájékoztatóba, és ti írtok mást...hmmhmmhmm... és ez igazából midnenkit bezavar...
Sziasztok!
Most kezdtem el szedni a Yadine fogi tabit.
Eddig a lyndinette 20at és 30at szedtem, de libidó változás miatt kértem a dokimat hogy irjon fel mást.
Nem sok jóval kecsegtetett, mert azt mondta hogy a nők 10%-ánál a libidó csökkenés fennáll fogi tabi szedésekor,és hogy én pont ebbe a 10%-ba esem. :( Nem is mondom milyen letört voltam. Most abban reménykedem hogy esetleg mégis visszaáll a libidóm.
Sziasztok!
Akinek van felesleges Yadine tablettája, mert abbahagyta a szedését, szívesen megvenném utánvéttel. Köszönöm előre is! Priviben kérnék válaszokat! Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Én is a yadine-t szedem, azt hiszem 3 éve, semmi problémám nincs vele.
Egyebkent ha az utolso heten kimarad egy szem, azt ajanljak tajekoztato szerint, hogy ne is potoljak a kimaradt tabit, hanem hagyjak, hogy megjojjon a verzes, ha jol emlekszem.
Nalam ez elofordult parszor, ha olyan programunk adodott, hogy szerettem volna minel hamarabb atesni rajta.
Ne izgulj! Ha jo ideje szeded, eleg kicsi az eselye, hogy egy szem miatt besikeredjen valami.
Velem jo par alkalommal elofordult.
Ez teljesen biztos hogy ha egy szemet kihagysz akkor egy hétig más fogamzásgátlót kell használni mellette??? Múlthéten kihagytam véletlen egyet és idegbajosan rohangáltam felalá hogy mit csináljak és két patikában megkérdeztem (nőgyógyász persze épp mikor nem elérhető...) szóval azt mondták hogy kb semmit se jelent.. de ne játszam el sűrűn. Szóval ha sokszor megcsinálod az gáz. de Ha nagyon ritkán akkor semmi hatása a védettséigre.
Erősítsetek meg léccci!!!!!!
Köszönöm a válaszokat! Akkor csak még egy kérdésem lenne :)
Ha állandóan védett vagyok,akkor mi történik akkor,ha kihagyok 1 szemet? Mert ugyebár azt írja a tájékoztató,hogy akkor fokozott a teherbeesés veszélye. És a tablettamentes szünetben nem kell használni kiegészítő fogamzásgátlómódszert??
Sziasztok!
3 hónapja szedem a Yadine-t.Az lenne a kérdésem,hogy ha elkezdem szedni a tablettamentes szünet után (tehát a szokott időben),akkor mennyi idő után nyújt védelmet?
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.