Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most fogom elkezdeni a harmadik lapot...és nagy problémám nem volt eddig azon kívül hogy néhány hétig feszült tőle a mellem. Viszont az első lap után rövidebb szünetet tartottam, mert augusztusra be akarom állítani a menzeszem. Csak annyi volt a gond, hogy ebből következően nem jött meg abban a szünetben. Emiatt kicsit aggódni kezdtem, de elvileg úgy van, hogy a szünetben az "elvonási tünetek" miatt van vérzés nem?
Most végeztem a második lappal, és a negyedik napnál tartok a szünetben...de még mindig nem jött meg. Szerintetek? :S
Sziasztok!
Én 1 éve szedem a Yadine-t,és sokszor vettem észre,hogy feszül a mellem,vagy érzékenyebb a mellbimbóóm. Kb. a ciklusom közepén,a 6-7 szem tabletta bevétele után.Talán 1 hétig tart,de annyira nem figyeltem még meg a dolgot.Szerintetek a gyogyó csinálja? Van valaki ebben a cipőben? Amúgy most voltam rákszűrésen,meg emlő ellenőrzésen,minden okés. Csak ezt a dolgot elfelejtettem megkérdezni a dokimtól.
Köszi a válaszokat!!!
Sziasztok!
Én 1 hónapja szedem a Yadine-t. Nem szeretném elkiabálni, de egyelőre semmi bajom sincs tőle, teljesen jól viseli a szervezetem. Talán a szedés második vagy harmadik napján éreztem egy kis hányingert, de aznap el is múlt, egyéb probléma pedig nem jelentkezett szerencsére. ( se bőrprobléma, se libidócsökkenés)
Holnap fogom elkezdeni a 2. levelet.
sziasztok. most jut eszembe, hogy nekem a Yadine-től elég undorítóan májfoltos lett az arcom. végülis mégis elkezdtem szedni a 2. levelet belőle, de azt hiszem a harmadikat már nem várom meg, hanem Belara lesz belőle.
ha az sem lesz jó, hagyom az egészet. ezek a májfoltok betették a kaput. mindig szeplős voltam, de ez sok és ronda és még a bajszom területén is van, ha nem nagyon közelről nézem magam, olyan mintha tényleg bajszom lenne... ezért fogom abbahyagni a Yadine-t. na meg a szexuális vágy csökkenése miatt is.
és valaki írta egy-két hozzászólással lentebb, hogy elmarad az orgazmus. velem is így történt. kb.olyan érzés,mintha a tv-t néztem volna addig...
Szia, ha át szeretnél állni, akkor mindenképpen a ciklus első napjától érdemes szedni az újat.
Nem lehet( nem érdemes) általánosítani a fog. gátlókról mások által tapasztaltakat, mivel mindenki másként reagál ezekre a hormonokra, és ez csak akkor derül ki, ha elkezdi az illető szedni.
Ha nem válik be,a jelenleg forgalomban lévő 27 féle orális fog. gátló tabletta közül biztosan lesz legalább egy olyan ami megfelelő a számodra.
Sziasztok!
Én kb. 5 éve szedek / szedtem Lyndinette 20-a; félév kihagyással.
Most váltanék. Az arcom rettenetesen brutál és bőrgyógyász hatására váltanék.
A lyndinette mellett híztam is fogytam is, összességben meg voltam vele elégedve. Bár ahogy itt a hsz-kat olvastam, lehet, hogy a libidó csökkenésem hátterében ő áll.
Most Yadine-t írtak fel. A hsz-k elolvasása után nem tudom mit tévő legyek????!!!!
A Yadine-ról fogalmazzunk árnyaltan több a negatív vélemény, tapasztalat, mint a pozitív hozzászólók száma! :)
Tanácstalan lettem.
Közben lenne kérdésem. Én a lyndinette áttérése miatt szedem. Ekkor mikor vegyem be? 7 nap után, vagy a menzesz első napján??? /Még nem vettem meg a tablettát, így nem tudok plusz infót./
Előre is köszi!
őszintén szólva, csak a nagyon parázós természetem mondatta ezt velem. és a hülye logikám. :)
semmi alapja nincs.
Szia, én elsősorban urológushoz mennék, nem nőgyógyászhoz.
Sok mindentől lehet véres a vizelet, mondjuk vesehomok vagy apróbb kő is okozhatja, de ez csak egy a sok lehetséges ok közül.
Sziasztok!
Mitől lehet véres a vizelet? Elég aggasztó a dolog,meg fájdalmas is időnként a pisilés. Gyógyszertárban adtak gyógyhatású készítményt (Urogin), ettől el fog múlni,vagy meglátogassam a nőgyógyászom?
Köszi előre is!
Sziasztok! Én kb. 4 évig szedtem a Yadine-t. Közben nem volt semmi problémám, viszont miután abbahagytam alig akart megjönni, hónapokig nem is volt meg. Elküldtek hüvelyi ultrahangra, és ott azt mondta a doki, hogy olyan vékony a méhnyálkahártyám, hogy kizárt dolog, hogy terhes legyek (ja mert méhen kívüli terhesség gyanújával küldtek). Utána olvastam a neten, hogy a Yadine, méhnyálkahártya "sorvasztó". Jól hangzik, ugye? Főleg annak, aki esetleg nemsokára teherbe esne. Most a dokim a Triodena-t írta fel, ami három fázisú, ezek állítólag sokkal jobbak, mint a monofázisúak, mint pl. a Yadine.
Ja és a libidóm is jóval alacsonyabb volt a Yadine szedése mellett.
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.