Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én még november 15én esküvőre megyek, szóval ezért lett november 18 a nagy nap :) Mert véletlen sem akarom a ciciket veszélyeztetni és hát nem mondhatom majd ott senkinek hogy "jajj nem táncolok mert nem rég csináltattam meg az ikreket" :D :D
De akkor szorítok Neked, hogy legyen időpont akkor amikor szeretnéd ;)
Bocsi ha már írtad de ki fog műteni? :)
Én is így vagyok vele! :) Nem kell ezt az egész világnak tudni. :)
November 18-án megyek, ha minden jól megy! :) Már nagyon várom, persze előtte még izgulok, hogy minden eredményem jó legyen majd!
Köszönöm a jelet:)
Én is olyat szeretnék, ami illik a testalkatomhoz Ráadásul nem is igen áll szándékomban világgá kürtölni a változást, szóval emiatt sem lenne jó a túl nagy méret... Csak annak mondom el, aki közel áll hozzám. Ez nem egy általános munkahelyi téma....Arra gondoltam, hogy ha olyan a méret, ami illik hozzám, akkor hiába lesz nagyobb mint most, nem lesz feltünő. Te mikor is mész műtétre?
Hú, köszönöm szépen!!! Aranyos vagy, vehettem volna én is a fáradtságot és megkereshettem volna az intereneten... Szóval örök hála :)
Hát asszem én vékony testalaktúnak számítok (157 cm, 50 kg), szóval vigyázni kell az implimérettel. De mondjuk nem is akarok nagyot, csak egyszerűen melleket. Amik látszanak extra szivacsos melltartó nélkül is...
Igazad van, alapvetően én is így gondolkodom! Csak ez a cicitéma valahogy olyan fura. Arra gondolok, hogy az embernek nincs semmi baja, mégis a kés alá fekszik... szóval hátha magamnak keresem a bajt.
Na jó, inkább hallgatok rád és nem gondolok többé ilyet!!! :)
Lanyok, elinditottam a naplomat. Egy elsö kep is van benne. Titkos, naplosok kopoghatnak :)
(Elször veletlenül nyitott naplot csinaltam, de nem birtam kitörölni, csak a bejegyzest...)
Szia Bombácska! Elég ijesztőek ezek a félmondatok így nekem műtét előtt állóként... :( Mi történt Veled? Orvosi hiba? Kopogtattam a naplódba, megköszönném, ha beengednél. Én pozitívan állok a műtéthez, de azért szeretnék felkészülni az esetleges bajokra is...
Köszi!
Szia! Én is megnéztem a nyilvános naplódat, tényleg nagyon sok jó infó van benne! Köszi szépen! :)
Nekem okt. 8. a nagy nap! Addig nem igazán lenne mit írnom egy naplóba, így én sem kezdek bele, inkább csak informálódok a Tiétekből. Persze ez így egy ördögi kör, hisz sokakhoz így hiába kopogtatok napló nélkül...
Aki már beengedett és privát üziben ellátott hasznos tanácsokkal, azoknak újra köszönöm szépen! :)
És még egy próbálkozás: Anatómiai implantos és Dr. Fábián Zsolt-os csajok! Kop-Kop! :)
Köszönöm,Elbe neked is:)
Majd még írok bele,ami eszembe jut hogy fontos lehet nektek cicsedés állóknak.
Szép napot nektek.És várjuk a naplót tőletek is.
Igen teljesen igazad van, megértelek! :)
Annyira sajnálom ami Veled történt, megérdemelted volna a gyönyörű ciciket ahogy mindenki más! Nagyon szorítok Neked!!
persze ez igaz.. nem szabad rossz szájízzel hozzáállni semmihez sem :)
csak olyan rossz,és igazságtalan,hogy amikor meg boldogságosan állunk hozzá vmihez,és akkor is csak a cart kapjuk...
én boldog voltam az új cicikkel.. egészen 2 hónapos korukig.. azóta viszont meredeken ível negatív irányba a cicikkel való "barátságom" ..
Tudom Bombácska.. :* :(
Csak ha már alapból negatívan áll hozzá az ember akkor szerintem azzal csak rosszat tesz.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok