Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
amúgy csajok... most így kicsit belegondoltam... nosztalgiázok... Mikor az első konzultációra mentem egy orvoshoz, és tapogattam az implantátumokat, meg a cicimet, mennyire boldog voltam, hogy hamarosan ott lesz bent, de még fel sem fogtam szinte. Most meg már túl vagyok rajta, hihetetlen gyorsan jött minden, időm se volt gondolkodni a műtéten. Elmúlt lassan a 2 hónap, és annyira a részemmé váltak, hogy el se tudom mondani. Nagyon szuperak vagyunk, hogy kibírtunk ennyi fájdalmat az elején, az elégedettség érzéséért és a boldogságért. Mert ez is egy bizonyos boldogságot, megnyugvást hozott számunkra, nem? :)
Gondoltam régen, hogy biztos hiányozni fognak, a kis, formás cicijeim, de eszembe sem jutnak. :) Bár még nem vagyok teljesen elégedett, és változni is fognak, még túl mű hatású, de túl vagyunk rajta, és most nagyon szépek vagyunk! Aki meg még nincs túl, annak nagyon sok sikert kívánok, kitartást! És hát azoknak, akik segítettek minket az 1-2 hét alatt, amíg "életképtelenek" voltunk, diplomát kellene adni :) De legalábbis egy jóóónagy köszönetet!!! :)
Én kaptam kettő időpontot és eldönthettem mikor jó nekem.Nem a doki dönti el mikor akarsz műtétre menni.
Ha neked 2-3 hónap múlva jó akkor sincs semmi.
A konzin légy határozott és ne izgulj.
Gáspár dokis lányok! Volt valaki mostanában konzultáción a doktor úrnál? Ha igen, mikorra kaptatok időpontot műtétre?
Hamarosan megyek konzultációra Hozzá, és már a műtét időpontján kattogok...:)
Sziasztok!
Mar nekem sem sokat varnom a mutet napjaig, holnaputan lesz, ha minden igaz.
Hetfon tudtam menni laborra, ma hivott a doki delutan, h mehet a mutet. Viszont izgulok, nem vagyok benne biztos, h odaer csutortok kora reggelre az utalas. 7-re megyek.
Kulfoldi szamlarol utaltunk, a doki kerte, h csak akkor inditsuk el, ha visszajelez a labor miatt. Ennyi kp-t nem tudunk Magyarorszagon leszedni a szamlarol ket nap alatt, csak a sajat bankomban kint, igy maradt az utalas. Ez meg lesz vagy ket nap szerintem.
Gasparos lanyok!
Jart mar igy valaki? Ti mennyivel korabban utaltatok?
Mondtam neki mar konzin ezt a multkor, de azt mondta, hogy ne izguljak. De en izgulok, mert nem akarom, hogy ezen muljon.
Azokat akik kopogtak és van naplójuk meg aktivitásuk beengedtem.Akiknek nincs egyik sem azokat sajnos nem tudom beengedni.Ezért csináltam egy nyilvános naplót,ahol a műtéttel kapcsolatos tapasztalatokat osztom meg veletek.Ezt bárki olvashatja.
Bocs,de azért szőrözünk itt páran,mert sok volt itt a kukkoló,meg a betolakodó és ezért mindenki beszigorított egy kicsit a naplókkal( okkal hoztuk a szabályokat).
Sziasztok csajok! Nem jártam itt 2 hónapja kb. Tettem fel 5 hónapos képeket!
Nem éppen felhőtlen a boldogságom.:(
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok