Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem kisebbítés és felvarrás volt :)
E helyett B :)
Igen, tervezem, h rakok majd fel egy ido mulva. Keszitettem tegnap is, fogok majd idonkent es osszerakom, hogy lassuk a valtozast.
Rendben van minden egyebkent, kicsit pihenek meg es ennyi. Vissza kell fognom magam. :)
Sziasztok! Révész doktor munkáiról van valahol galéria? Róla is jókat hallottam, de én egy kicsit sokallom az olvasott implantátum méreteket.
Balajthy doktor munkáiról mi a vélemény? Ha jól tudom akkor csak ő csinál itthon hónaljmetszéses eljárást, a honlapjára feltett munkái nekem többnyire tetszettek.
Gáspárnál voltam konzin, Krasznaihoz akartam még menni, de nem működik a 3D szimulációjuk, pedig nagyon szeretnék valami képet kapni arról, hogy milyen lenne.
Sziasztok!
Hirtelen megfontolasbol kitoroltem az osszes naplobejegyzesem. A miertje lehet, hogy inkabb csak paranoia, a lenyeg, hogy volt egy olyan megerzesem, hogy olyan is bent van, akinek nem kellene. Lehet, hogy nem ihy van, de jobb felni, mint megijedni.
Lehet, hogy kesobb rakok meg fel kepet, ha mar nagyjabol kialakul a vegleges forma.
Egyebkent megvagyok, szerdan minden rendben volt kontrollon, visszaertem Magyarorszagrol. Tegnap tulporogtem magam, ma igy pihizek, raadasul a fiam ket nap suli utan mar nathas, probalom nem elkapni.
Sajnos a mutet ota fogytam, nem ertem hogyan, mert eszek rendesen. Nem orulok ennek, mert a doki szerint meg hiznom kellett volna picit, de minimum tartani a sulyomat.
Jart igy mas is?
Kocsit magamalatt vagyok. Az elso hat napban sikerult figyelnem mindenre, kontrollon nagyom tetszettek a cicik nekem is es a dokinak is, azota meg minden felfordult.
Koszonom:)
Jelentkeztem is!:)
Okes:) koszonom!!
Jelentkeztem :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok