Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gasparos-lányok, a dokinak milyen "raktár készlete" van, arra gondolok, h mennyivel előtte szóljak ha eggyel nagyobbat akarok vagy kérjek meg egy konzi időpontot?
Bár csak novemberben megyek de már ezen pörög az agyam:)))
Erdemes megnezni ezt a vidit mindenkinek, mert kb a feletol az impik formajat mutatjak be 3D-ben!
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot,de most hogy belátható időn belül nekem is lesz műtétem, kérdezni szeretnék.Van-e olyan,akinek ezt az"új" Silimed implantátumot tették be?Tapasztalatokra lennék kíváncsi.Előre is köszi!!
Szia:)
En ugy mentem,hogy harmas metroval leszalltam a Nagyvarad ternel, es ha kijossz az aluljarobol biztos meglatod, kb 3-4perc seta. es a plasztikai-egesi sebeszet epuleteben van a foldszinten :)
Megkerdezhetem,hogy alapbol mekkora cicid volt?
Jelentkeztem a naplodba, megkoszonnem , ha beengednel :)
Révésznél szerintem még a műtét előtt is lehet varriálni, én is uccsó pillanatban döntöttem el, hogy a nagyobb lesz, ami az én esetemben 360 cc. 300-asat akartam én is, de magam is láttam, hogy a különbség télnyleg minimális. Bár én azzal is boldog lettem volna :)
Ez a 360 nekem nagyon nagynak tűnt, de most tusolás közben mikor lenézek, van hogy megijedek, hogy a régi cicimet látom :D Sokan észre sem veszik, akik pedig tudnak róla, mind azt mondják, hogy nem lett nagy változás, nem észrevehető. Szóval ha észrevehetőt akarsz, akkor mindenféleképp a nagyobbat válaszd!:)
És üdv anettnek a klubban, és mindenkinek, aki friss cickós! :)
Szia:)
En Revesz dokinal voltam. Nekem nagyon szimpatikus. A mutetem oktober elsejen lesz nala. "Nagy cici parti" de nagyon szep ciciket csinalt szerintem.
Baratnom volt Gaspar Leventenel. Nala azt hiszem 720.000ft. O is szimpatikus doki, de inkabb a termeszetesebb kis ciciket reszesiti elonyben. De szerintem o is nagyon szepen dolgozik.
Szerintem megeri minel tobb orvoshoz elmenni,aztan eldonteni,hogy ki jott be a legjobban:)
Köszi :)
Nekem kisebbítés volt, nem implant.
dr. Mihályfi László
Jobbulast:)
Lehet valamit tudni a mutetrol? kinel csinaltattad? Mekkora?:)
Örülök, hogy jól vagy!!!:)Gyors gyógyulást!!!:)
GRATULÁLOK!!!:))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok