Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Írtam a naplódba.Nézzd meg:-)
Majd most hétfő-kedd környéken kell.
Lett volna hétfőre is időpont de nem akartam mert az orvos is mondta inkább úgy időzítsem amikor már elmúlóban van. 😃
Vissza is kérdeztem hogy most hétfőn??! Azt mondta igen, nagyon sok időpont van..gondolom mindenki mondja vissza ezeket is.😃
Nekem most 675cc van, elotte 510cc volt
Sziasztok! Van valakinek köztetek esetleg 500-600cc méretű implantja? Szeretnék képeket nézegetni, mert nem nagyon tudok dönteni, hogy nekem mi lenne a jó... írtam is erről a naplómban (nézzetek be ;-)
Nagyon drukkolok!Legyszi írd majd meg mi az eredmény!Mikor kell megjönnie amúgy?
Nincs hamarabb időpont?
Annyit mondott hogy fiatal vagyok nem hiszi hogy bármi rossz lenne de mivel tömött állagú a csomó és 1-1.5 cm tapintásra ezért mindenképpen meg kell nézetnem mert így nem tudja pontosan mi lehet. Főleg ha majd menstruáció után se múlik el. 24.-én megyek Pestre a Medicoverbe.
Akkor nagy baj nem lehet nem?Ennyi idő alatt nem alakulhat ki olyan rossz dolog.Vagy mit mondtak?Nem nyugtattak?
Persze hogy jártam/járok. Szeptemberben voltam legutóbb uh-n, ott még semmi nem volt. Mindig vizsgálom is magam, ezt kb másfél hete vettem észre.
Pontosan így ahogy mondja!Teljesen jól megcsinálják.Kibírható érzés.Nekem évente csinálják
Jártál évente szűrésre?Menstruáció után csináltál önvizsgálatot minden hónapban?
Nekem anno a 0 alapra erős C kosár lett.
Hát ha az enyémet arrébb tudja tolni na azt még megnézem ugyanis semmi holt játék nincs azaz csak nagyon picit mozog nekem 👀😁
Na szuper. Szerencsere nem futottam bele ebbe az oldalba eddig 🙈
Amugy vizsgalat alatt kerdeztem a nocit, h imolantatummal hogy lehet megcsinalni, hiszen elegge fajt anelkul is, ahogy osszenyomta a gep... Erre annyit mondott, h egyszeruen, arrebbtolja az implantatumot, es ugy csinalja a vizsgalatot 🤔🤔🤔 wtf?
Erről az oldalról uborkasláta receptet nem készítenék :D
Sziasztok!
Most végeztem a nőgyógyásznál, tegnap hívtam és kaptam is időpontot.
Ő is érzi a csomót, azt mondja tömött 1-1,5 cm. További vizsgálatra küldött, ultrahangra vagy erre a tomoszintézisre. Azt mondta ne nyomkodjam most pár napig ( sajna mindig ott a kezem) és inkább akkor nézzem meg hogy ott van-e amikor elmúlt a menstruációm, az meg jövőhéten jön meg. Hát remélem semmi baj nincs.
Nem tudom mennyire kamu az oldal. Ezt olvasta mar valaki?
[link]
Az tuti én is imádom őket ❤️
Pap dokival csak jól járhatsz :) Engem 9 napja műtött, az az ember egy tündér és a személyzet is :)) Nagyon örülök, hogy őt választottam 💗
Így van barátnőmnek 300cc-től nagyobbat nem volt hajlandó betenni pedig én kisebb vékonyabb vagyok nekem más orvos 360cc-re mondta hogy mehet
Attól is függ milyen az alapod. Inkább C re tippelek 🙂
Szia. Ez a jelenség mennyi idős cicinél van?? 😲
Sziasztok!425 cc lessz nekem az hányás kosár méret kb?
Nekem se igazán de nekem főleg az nem tetszik h olyat csiná ami az ő izlése.Ezt valahol olvastam
Nekem se tetszenek a Krasznais cicik. Az elején én is vele akartam mert huuuu ő mekkora király aztán mikor megláttam az első cicit tőle élőbe na mondom nekem ilyen nem kell 😅
Nekem szinte semmit nem változik ha befeszítek.
És milyen jól tetted h Pap dokit választottad, így gyönyörű cicid lett 😍
Nekem nem tetszenek a Krasznais cicik. NEKEM! 😉
Es mennyivel lett kisebb, amikor lement a duzzanat? 😁
Az teljesen normális, nekem hetekig megvolt, de vègül leapadt ès minden oda tapadt, ahova kell. Majd mutasd meg a dokinak ha úgy ítèli meg, tehet rá egy kis ragasztót.
Implantnak a garancia felöl érdeklődj.Próbálj jó minőséget valasztani mert sokaig benned lesz.
Nem feltetlen csepp forma a termeszetes kerekből is lehet azt csinalni de ezt a doki úgyis tudja.
További ajánlott fórumok: