Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Es mennyivel lett kisebb, amikor lement a duzzanat? 😁
Az teljesen normális, nekem hetekig megvolt, de vègül leapadt ès minden oda tapadt, ahova kell. Majd mutasd meg a dokinak ha úgy ítèli meg, tehet rá egy kis ragasztót.
Implantnak a garancia felöl érdeklődj.Próbálj jó minőséget valasztani mert sokaig benned lesz.
Nem feltetlen csepp forma a termeszetes kerekből is lehet azt csinalni de ezt a doki úgyis tudja.
Nekem is ilyen. Ráadásul ahogy befeszítem, làtni, hogy hol volt az eredeti áthajlási redőm, eltorzul az egész cicim. Intim helyzetekben nagyon zavaró, mindig figyelnem kell pl h úgy támaszkodjak, h a mellizmomat ne feszítsem be, különben elég lohasztó a látvány... Elvileg ennek a problémának a megoldására is van külön műtéti technika. Valahogy mégis úgy veszem észre, hogy a legtöbb doki nem használja...
Sziasztok!Azoktol a lanyoktol kerdeznek akiknek dual plane van az implant.Amikor megfeszul a mellizom nektek is latvanyosan mozdul oldalra az implantatum?Engem annyira zavar,másnál is ennyire feltúnö ez?
Nekem kb 1 hónap volt a konzi és rá 3 hét a műtét,mert kikönyörögtem :) de kb 2 hónap a várakozás. De ha szépen kérleled akkor lehet berak valaki utánra valahová hamarabb :D Nagyon rugalmas volt az én esetemben,mert mindenképp januárt szerettem volna ,és megoldotta :)
Nekem 1,2 volt januárban. De 1,3 az halottam hogy annyira emelt. Viszont elrontott munkái nem nagyon vannak,ha valami esetleg nem úgy sikerül akkor korrekcióz ingyen. Csak szép munkát ad ki a kezei közül. :) Mostmár azért láttam pár Pap cicit. Amit tudok neked biztosra mondani,hogy szép közelre szereti tenni a ciciket,de nem összeérősre.viszonylag nagy cici párti. Konzin megkérdi hogy dögöset vagy visszafogottabbat szeretnél.Nem teszi túl magasra a ciciket,csak ha kéred :D Az egész alakodat nézi ,úgy ajánl méretet.
Fu szuper vagy, hogy ezeket leírtad nekem, köszönöm!
Picit tanácstalan vagyok, nem ismerem az implantokat, h melyiket lenne erdemes. De valami termeszeteset szeretnek csepp formájút, legalább is egyenlőre! :)
És Papp doktor úrhoz mennyi idő bejutni?
Hat nincs sok cicim, de nem lóg meg semmi, csak nagyobbat szeretnek kicsivel! Természeteset! Ennyi az alap koncepció! ☺️
Kérdés hogy mit szeretnél? mindenképp mond el hogy milyen cici tetszik,forma és méret. A doki is el fogja mondani hogy mit tud ebből megvalósítani. Általában mindent elmondanak. Kérdezz rá az implantra,a garanciára,az esetleges korrekcióra. Mond el hogy mit dolgozol,ez a munkába való visszatérés miatt,de van hogy az implant behelyezési módja miatt is fontos. ugye a költségek. Foglaló ,teljes ár mikor milyen formába? A kontrollok utána. Az altatással kapcsolatban ha van valami betegséged,arra kérdezz rá. Gyógyszerszedés stb. írj egy listát szerintem,nem fognak kinevetni nyugi :)
Jezusom!!!!! Okes, hogy inkabb tobb legyen, de azert ez mar durva
..
Igen ot paran mar irtak! Es o mennyiért dolgozik?
Annyi! 1,8 millió ,decemberben csak emailen érdeklődtem 1,8. Én őt akartam ,de a párom is soknak tartotta,így Pap dokit választottam és nagyon jól tettem :)
Bocsi én még nem is hallottam ilyen vizsgálatrol.
Milyen elkepzelesed van?Mit szeretnel?
Uccso infom innen ha jol remlik 1,8
Es hidd el nagyon nagyon tul van árazva a doki.Ugy ahogy ő dolgozik sokan dolgoznak még csak fele annyiert
Szia!
Én olvastalak de azt sem tudom hogy mi az amit kérdeztél.
Ne aggódj biztos nincs semmi baj.
Fiatal vagy és gyönyörű 😘😘
Most legfeljebb a sivatagban van 35 fok Ausztráliában, lévén ott éppen ősz van. A Gold Coaston kb. 20 fok van- hasonló ahhoz, ami itt volt ma -, ahol a Hanks házaspár pihen az USA-ból hozott vírussal.
Csajok segítségre van szükségem! Holnap lesz az első konzim.. nagyon izgulok nehogy elfelejtsek valami fontosat megkérdezni.. írjatok légyszi hogy mik azok a kérdések amiket érdemes (és illik) az első konzin megkérdezni..
Köszönöm a segítséget előre is.. :)
Én csak olvastam róla,hogy jobb mint a mammográfia. itt szolnokon nincs is úgy tudom. Szerintem ne pánikolj előre,mert sok minden lehet,zsírcsomó akár. Mindenesetre szorítok hogy semmi baj ne legyen!!! És majd mindenképp írj hogy mi volt! :)
Mostanaban alig irnak itt valaszt valamire 🙁
Esetleg neveket tudsz mondani??
Tudom nekem se volt kellemes de sajnos muszáj. Kitartást 😉
Igyekszem. 😋 Csak így meg állandóan fel kell kelni pisilni. A felkelés kb 3p kínlódás 🙁 köszönöm a válaszokat!
Szerintem Krasznai horror áron dolgozik jó ezen nem szabad spórolni de vannak olyan orvos aki szebbet csinál mint ő és még árban is jobb!
Nabasszus ez nem hangzik jól.. :( es Krasznai mennyiért csinálja?? Kb áron? Nem tudod véletlen?
Vancsót itt régen mészárosnak hívtak.
Nem véletlenül.
Krasznai szé természetes cicit csinál csak kissé túlárazottan.
Műtétre már kell!
A dokinak kellene megmondani milyen meret kell neked.
Ja Tom Hanks es felesege ott kapta el
További ajánlott fórumok: