Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem annyi sem volt de nyilván ez egyénileg változhat, állítólag az altatás velejárója.
Nagyon idegesito... Meg az a glugyogas... Akkor kb egy hetig olyan?
Igen, az ödéma, nekem a műtét után kb semmi nem fájt csak az ha ott hozzáértem. Én ma vagyok 1hetes és kb 2-3 napja már nem is érzem, hamar elmúlt:)
Tovabbi kerdesem lenne , hogy akik rendszeresen sportolnak teljesen vissza tudtatok terni a sporthoz a kozelezo 6 het utan...?
En heti 4-5 alkalommal intenziven sportolok, kicsit tartok a kihagyas miatt illetve attol is h hany kg fog igy ramjonni pluszba a kotelezo pihenoido alatt.. :(
Sziasztok,
Friss 2.napos vagyok.
Az alsó bordáimnál a metszés alatt 5cm lefele fáj és ha nyomkodom olyan mintha folyadék vagy levegő lenne bent. Ez így oké? 🤔
Sziasztok!
Dr. Sobor Gyorgy mellnagyobbitas tapasztalatok erdekelnenek!!! :)
Eddig Kiss Erikahoz ( 03.13.) es Nemeth Tamashoz (03.17.) jelentkeztem be konzultaciora.
Kiss Erikarol csak jokat olvastam , de sajnos nala ugy tudom / hallottam, hog hosszu a muteti varolista...
Még szép, hogy érdekel minket! :)
Sziasztok csajok😘 Tettem fel pár képet a naplómba így 4 hét után😁 Akit esetleg érdekel🥰
Én a Kék golyó utcában a délinél. Anita referencia szaküzlet a neve. Nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy.. próbafülkébe bejött és cm-el mért körbe majd hozta a méreteket és segített a legjobbat kiválasztani, teljesen szakszerű segítség volt, ajánlom :)
Nekem is elpostazta Zsuzsa mult heten. Lemered mell alatt meg mellnel a cm-t, es kuldi. Nekem pont jot kuldott, es 2 nap alatt megerkezett 🙂
[link]
Én Pesten vettem a BudaGyöngye bevásárló központban Kustor Zsuzsánál! Ha nem pesti vagy és tudod a pontos méretet ami kell belőle postazni is szokott!
Lányok, és ilyen kompresszios melltartót hol lehet beszerezni,amit irjatok,hogy a doki is ad műtét után, hogy lehessen cserelgetni?
Köszönöm! 🥰 én 10 nap után mentem vissza dolgozni, irodai munkám van.
Nagyon szépséges lett :) hány nap múlva tudtál újra munkába állni?
Sziasztok! Hètfőn a Lidl-ben szuper erősen tartó elől cipzáros sportmelltartót vettem nagyon jó áron! Fotó a naplómban 😉
Jósavay mellkisebbítésben jártas.
A másik két doki szépen dolgozik van itt pár lány akiket ők műtöttek.
Köszönöm. K
Kervenyeztem a megtekintését :)
Köszönöm szépen a válaszod!
A naplómban van több kép is, nézz be! 😊
Köszönöm akkor nem pánikolok 🥰
Kérhetnék privátban képet?
Sziasztok! Dr Mihályfi Lászlóról szeretnék véleményeket, leginkább a cicis munkâiról! Szép estét! 🌷
Köszönjük a jó kívánságokat!
Gratulálok, nagyon örülök, hogy boldog vagy , és várjuk a fotókat :)
Szia
Egy jó két hétig én is minden ruha darabot nehéznek éreztem magamon de utána elmúlt! Én varratszedes előtt cseréltem kb egy perc alatt át a másik kompressziósra mert már nem bírtam elviselni magamon amit a műtéten rám adtak két hét után már nem is tartott úgy ahogy kellett ezt az orvosomnak is jeleztem mondta hogy semmi gond jól tettem
Eleinte elofordulhat ilyen erzes,de egyre konnyebb lesz.
A kompressziosbol nekem 3 volt,igy konnyen at tudtam cserelni 1 perc alatt.
Sziasztok :) Holnap leszek egy hetes és nem értek valamit 🙄 Itthon a kompressziósban mászkálok már nincs kb semmi bajom, a párom rám ad egy melegítőt, vagy köntöst és mintha 20kg kerülne a melkasomra, nehéz lélegezni és úgy érzem kedognak szakadni :( Ez miért van? Nem igazán értem :( Illetve higy a fenébe tartsam tisztám a kompressziós melltartót? Még csak 1 hetes de már rosszul vagyok tőle mi kesz 3 hetesen 😂 És ugye nem vehetem le 🤦♀️🤷🏼♀️😭
Köszönöm Böbe! Nagyon sokat segítettél a naplóddal🙏 Jól esik az örömöd!🙏🤗 puszi
Juj de jó!
Gyógyulj gyorsan és ahogy tudsz jelentkezz!
Addig is sok sok puszi 😘😘😘
További ajánlott fórumok: