Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia .
Hajolj bele a kádba ,és ugy meg tudod mosatni ,hogy ne legyél vizes ,vagy marad a fodrász 😉
Hajatmosni mikortól szabad??
Van segítségem de nem megyek vele semmire, ha nem érheti víz a sebet meg ha nem ázhat 🤷♀️
Menjek fodrászhoz?
Én az első pillantásnál (tükör előtt) 🧐 értettem meg, hogy miért van az: mindenki utólag nagyobb méretet választott volna 😅 🤷♀️
Remélem nekem sem lesz kissebb, ha lemegy a duzzanat mert +50 cc még elfért volna így utólag 😁
Akkor jo 🙂 koszi 😁 es nem gaz, h nem kaptunk leszorito pantot. Eddig csak Revesznel lattam mondjuk 🙄
Mind1, jo lesz ez, csak kicsit faradtabb vagyok a kelletenel.. Csak ne legyen kisebb, ha beall a helyere 😁😁😁
Szerintem hívd fel a dokidat, nyugodtan kérdezd meg tőle!Én is felhívtam az enyémet a gyomorfájás panaszommal pedig nem sok köze van a mellemhez.. De megnyugtatott, hogy pl nem kaptam gyomorfekélyt mert már beképzeltem mindent..
Én nagyon-nagyon jól viselem ezt az egészet. Inkább minden más bajom van 🤦♀️ Alvás előtt szedek csak egy fél fájdalomcsillapítót, így nem tudok mit mondani 🙁
Egy idősek vagyunk, és nekem is ott is meg körbe mindenhol.. 😐
Én nem parázok tőle..
Jobban zavar, hogy 6 napja nem voltam wc-n 🤭
Sajnálom. Mit mondott rá a doki
az utolsó kontrollon?
Vagy úgy egyáltalán mivel magyarázza?
Ja hát én előtte a kórhazba jártam.Na ott nem volt kellemes.Nem
Mondom h nagyon sz.r volt de utaltam.
Legutobb itt nalunk az sztk-ba lett mammo es gondoltam kiprobalom.Szó szerint meg se éreztem.Mondtam is a csajnak.Azt mondta nem is érti h miért nyomták annyira össze a kórházba.A szilikonnal óvatosan kell ő nem merné összenyomni.Na mondtam is neki h minden évben csakis hozzá jövök:-)
Szóval tény az összenyomastol nem lett baja de lehet ezt finoman is csinalni.
Mert nálunk is nagyon sokan panaszkodnak hogy meggyötrik őket .
Biztos van szakértelem ,nem vitatom , de ha nem muszáj ,akkor pont ennek nem tenném ki magam .Max akkor már magánba , ahonnan pozitív vissza jelzéseket hallok .
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok