Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudom biztosan sokan kérdeztek már titeket, hogy ajánljatok plasztikai sebészt,igazából két ember között gondolkozom az egyik Krasznai Zsolt, a másik Vancsó Péter. Szeretnék természetes ciciket, és azért van bennem félsz, mert nyilván nem szeretném, hogy mondjuk a szememen legyen az egyik bimbóm. Szóval kérlek osszátok meg velem a tapasztalatokat. Illetve, hogy ki milyen implantátumot ajánl. Illetve a gyógyulási folyamatot. Kinek mennyire fájt, h éltétek túl az első pár hetet.. 😂 nagyon köszönöm a válaszotokat!!! Szép napot!!! :)
Szia. Az apranax nagyon erős attól fáj a gyomrod,meg ha antibiutikum is van akkor nem kell csodálkozni. Vegyél enterolt nekem segített mert én nem bírom a gyógyszereket😉
Drain amugy nem kellett volna? Vagy ilyenkor hogy jon ki a dzsuva onnan? Honnan tudjam, hogy viz van benne, vagy gennyes vmi? 🙁🙁
A ket cicim kozott be van dagadva a mellkasom. Ez normalis? Mintha vizesedne ott is...
Akkor azért fájhat! Antibiotikum melle egyébként is szokták javasolni a probiotikumot plusz nekem ugyan így volt nem nagyon ettem első nap fajt a gyomrom de utána muszáj volt tömni a kaját és a folyadékot jobb is volt úgy az altatás miatt van ez nem szabad hagyni hogy jobban gyengüljön a szervezeted!
Ennyire nem vagyok tájékozódott, jó tudni 😬
bárhogy is legyen az álmom beteljesült, csak még élvezném😅
Csak nagyjából.. 😪
Lehet vennem kellene gyomorvédőt. De igazad van innom kell sokat
Szia!
Engem Németh Tamás műtött és meg vagyok vele elégedve.
Sziasztok!
Sobor György, Kiss Erika vagy Németh Tamás műtött innen valakit?
Tapasztalatok érdekelnének.
Vuh, nagyon szar ejszaka volt. Uj cicik fajdogaltak, hatam beszakad mar most.. Fekve nem tudom meglenni, igy marad a nyakparnas ulo alvas 😒😒😅
Ausztráliában 35 fok feletti hőmérsékletet túl éli, úgyhogy kizárt, hogy meleget nem bírja. És , mint olvasható ,ott is terjed a vírus. Nem ismerik sajnos magát a vírust , így egyenlőre csak reménykednek , hogy a hőmérséklet befolyásolni fogja a terjedését.
De, akkor Braziliában miért kapták el? 🤔🤔
Miért lehet olvasni, hogy ez az elmélet megdőlt?
Eszel rendesen és iszol elegendő folyadékot a gyógyszerek mellett?
Ahogy jönnek a melegek nyáron már tuti nem lesz itt semmi meg sehol sem mert az az egy biztos igaz, hogy nem él meg a vírus bizonyos hőfok felett.
Sziasztok lányok!
Volt már valaki tomoszintézis vizsgálaton?
Talaltam egy borsónyi csomót a jobb cicimben de nem tudom mi lehet mert jövőhét elején kell megjönnie, de nem akarok ezzel szórakozni inkább megnézetem mert most beszartam őszintén szólva.
Bocsi, hogy itt nyavajgok.
Csak még egy kérdés légyszí akinek volt ilyen írjon valami okosat 😩
Valamitől fáj a gyomrom. Vagy az erős fájdalomcsillapító (apranax) vagy ez az ödéma dolog vagy a trombózis elleni szuri nem tudom már mire fogni. 🤷♀️
Szerintem májusra már le fog csengeni ez
Pont ez a kérdés merült fel bennem tegnap, olvasván az itthoni híreket. Én Németből mennék haza , ápr.8 án műtenének, és most teljes bizonytalanságban vagyok. Már elvégeztettem minden vizsgálatot, ami majd kelleni fog. A körzetünkben teljes pánik van, 30 km-re vannak a betegek töllünk, szerencsére a mi falunkban nincs beteg, de idő kérdése. Felhívom a dokit és rákérdezek ő, hogy gondolja ezt, mekkora az esélye annak, hogy nem lesz műtét.
Sajna én is azt hittem, hogy fel van fújva ez a vírus dolog. De,sajna nem. Sajnos, Magyarország ezt nagyon elbagatelizálta. ...és ,hogy nálunk, mennyi fertőzött van ténylegesen??? 🤷♀️🤷♀️
Én is csak reménykedek hogy májusra javul a helyzet. Nekem május 13-án lesz (lenne?) a műtét... 🤞🏻
Lemondani én nem nagyon akarom mert a korház steril mondjuk egy állami korházba nem szívesen mennék most de a magán jobb aztán otthon “karanténba” kell igy is lenni mert ugy sem tudsz mit csinálni pihenni kell!
De oltári szívás most ez az állapot minden téren 😱😭😖
En tegnap voltam egy hetes konzin de csak féligülőhelyzetben láttam az alkotást fentről... már bánom hogy nem néztem meg állva is jobban csak a drain cső helyén felszakadt a varr es vérzett és nagyon sokáig fekve kellett maradnom amíg elállt na de ami előszőr eszembe jutott hogy uha ezek nem is olyan hatalmasak 😅 pls valaki nyugtasson meg hogy ez csak fentről tűnt annak és kisebb 75B alapra 380 cc anatómiai azért nem lesz olyan kicsi.. az kb mekkora kosár lesz melltartóméretben ? most varratszedésig még jobban megöl a kíváncsiság mint eddig 😂
Hát nem, úgy h én biztos lemondom a műtétet,pedig úgy vártam már ez az én szerencsém🙁😥
Lesznek bajok szerintem is, pedig az elején még én is viccesre vettem, de nagyon nem annak tűnik.
Uhh nekem úgy kuttyogott még 2 hetesen is, hogy borzasztó. Kellemetlen érzés volt. Alól megnyomtam és éreztem a folyadékot. 1-2hét és el is múlt😊
Szia.Én is áprilisban mennék,de szerintem nem lesz belőle semmi,örülök ha ezt egyáltalán atvészeljük😥. Nemtudom ti h látjátok de a férjemet az országból sem engedik ki,és dolgoznia kellenne...stb.Nem tudom h mit csináljak😣😏
Szerintetek el fognak maradni műtétek az influenza miatt??
Egyik csoportba fb egy csajszi tette fel a kérdést és kezd nagyon idegesíteni h tényleg nem lesz műtét!
Ti h látjátok ezt a kérdést?!
Műtét előtt kell menni egyébként,vagy utána?Nemigen tudom még hogyan van ez,bocsi🙈
Én is a Budagyöngyébe vettem.Egyébként miután nekem nem lesz méret változás így interneten megakartam rendelni,mondvan na én tudom a méretet tutira.
Hát jó h nem tettem és bementem inkabb.
Nagyon kedves hölgy volt ott és hát 70es körméret helyett 65öset vetetett velem.69 vagyok mell allatt.En nem is gondoltam volna h ekkora kell de felprobaltatta velem bejott megnezett es hallgattam ra!Sőt még le is mért.En szemelyesen mennek a helyedbe.
További ajánlott fórumok: