Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gondolom már minenki értesűlt róla aki jelenleg ebben érintett, de ha mégsem...
A Lotusmed klinika felfüggeszti március 16.-tól kezdődően a műtéti beavatkozásokat és a személyes konzultációkat, kizárólag a szükséges kontrollvizsgálatokat tartják meg!
Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre csajok! 🙏🍀❤️
Valamiért nem egy magasságban van a vágásom és az implijeim, kb 2cm különbséggel lenntebb tette az egyiket az orvosom. Ez előfordult másnál is?
Még csak 3 hetes vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen lett később, hogy javult e a helyzet vagy korrekciózni kellett.
Az összkép szép de ez azért zavar.
Több célja van. Lenyomja ha nagyon fent vannak, oldalról pedig befelé nyomja. Arra is hogy a varrat ne feszuljon annyira.
Én körbe voltam ragasztva leukoplasttal, az tartott mindenhonnan 😅
Érdeklődnék mindenkitől, hogy mennyivel lesz kissebb a mell miután lemegy a duzzanat?
Szemmel láthatóan, jelentősen?
Én már 5.naposan úgy látom, hogy megy össze de nemáááár 😅
Én úgy tudom összébb is és lefelé is viszi a ciciket.
Az első cicimnél nem kaptam és szép is lett csak lassabban.
A másodiknál volt de igazából csak a gond volt vele mert nagyon szorított.
A harmadiknál se csövem se pántom és még is szép lett.
Akkor most hogy is van ez ?
Ma voltam konzultáción!
Holnaptól elmaradnak a tbs műtétek de magánban (Istenhegyi klinikán) tovább műtenek mindaddig amíg nem lesz nagyon nagy a baj és nem kérik be a magán kórházakból a gépeket (orvosokat).!
Engem megnyugtatott a doktornő h nem csinálok azzal bajt h most műtétem magam és h ha gond lenne ő is lebeszélne illetve lemondaná a műtéteket!😚
😃😃😃😃
Dokidtol kérdezz ra inkább mert lehet ártanál vele
Rendelsz online több méretet es ami nem jo,azt visszaküldöd.
En mindig így vásárolok,főleg most nem maszkalnek semerre,mikor kb mindent hazhoz lehet rendelni.
Kemények voltatok 😲
Nem tudok hajolni, szerintem 2 hetesen se menne.. Marad a fodrászat
Sziasztok!
Tubuláris mell és Dr Fekete Attila a két jellemző részlet friss műtétemről a naplóban,és a határtalan boldogság❤️
Leszarotito rengeteg doki hasznal nem csak Révész. Ő igazából leukoplasttal ragaszt.
Hát ezt az orvos dönti el, szerintem ha távolabb vannak a cicik akkor kéne, hogy összébb hozza oket.
Szia!
Amit kompresszióst hordasz most abból a körméretből 15 öt kell vissza számolni.
Azaz nekem 100/D volt a műtét utáni melltartóm és 85 F lett a 3 hét utáni ami most már kicsi ezért 1 el nagyobbat vegyél. Nekem most 90 F a méretem és ez jó szinte mindig.
Szerintem rendeld meg..
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok