Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én is olyan magas vagyok mint te, csak 7 kg-val több, nekem 75A most a méretem. A dokit akit választottam 600cc-vel indított 🙈
A többi akiknél voltam, max 450cc-t mondott.
Soknak tűnik a 600 de én sem akarom azt hogy utána meg megbánjam hogy “lehetett volna nagyobb”...
Majd májusban fognak műteni-ha egyáltalán lesznek műtétek...
En amit neztem, amikor hasonlo volt a meretem, mint a tied(utana a szules adott plusz par 10 kilot 🤣🤣) , magas kerekbol kb 600 lett volna a 13,5 cm atmeroju 🙄
400 tenyleg nem olyan nagy
A80 melltartót hordtam, olyan volt mint 2 kiwi.🤦♀️
173 cm magas 60 kg vagyok.
400 as középmagas lett dual technikaval.
🤷♀️
Ezt tudom.Emiatt cseréltetek arionról.
Hirtelen nem esett le,hogy erről ír.
Hogyan diagnosztizálták nálad? Milyen tüneteid voltak?
Texturált felszínű implantod van?
Járnod kell kezelésre utána vagy az implant eltávolítása elegendő?
Kitartást és mielőbbi felépülést kívánok!!
Sziasztok!
Van valaki aki szintén azért kényszerül(t) megválni az implantátumaitól mert az azokat körülvevő tok lymphomás lett?
Hétfőn lesz az eltávolító műtétem...
Hat a kijarasi tilalom nekem most a legkisebb bajom.Ebben igazad is van!Kitartast neked!!!
Nekem a problemam h tőlünk varjak a tanár szerepet es majd ha a gyerek lerontja az 5öseit en leszek a hibas.Mert rosszul magyarazok holott 21.szazadba akinek email-en atmegy az anyag annak kamera is van a telojan.
Higyjètek el jobb othon Kijârâsi tilalomba lenni mint nalunk az intenzìven a lèlegesztetőn!
Ès nincs de csak kifli de csak posta de csak ez de csak az...
Elvileg mèg magyatorszàg ès szlovàkia jòl àll,
Tőletek függ mert èn nem maradhatok othon,ès reszketve èrek a kislànyomhoz munka utàn de ha beüt a krach itt is hetekig nemlàtom a csalàdom ès korhàz lessz az othonom!
Szòval picikèt gondoljatok bele
Salynos,,,màr 3 embertől halottam vissza màs màs megyèből főorvos ès polgàrmester,,,
Ahogy ìrtam :
MI MUNKABA MARADTUNK ÈRTETEK,TI MARADJATOK OTHON MI ÈRTÜNK!VEGYÈTEK KOMOLYAN!!!
Most orulok, hogy az en gyerekeim mar nagyok🙏🏻
Bar a lanyom most erettsegizik majd😳
Jaj en ma elsirtam magam ezen.
En azt hittem videon megy ez.
Hat nem itt viszgazik a szulo kemenyen.A tanar leadja a feladatot en nekem meg elkell magyarazni.Nem vagyok seg.g hul.e na de tanari eszem sincs es a matektol mar orditok az az egy ami soha nem ment..😩en total ki vagyok.21.szazad es nem videon megy hanem igy??!Ez milyen oktatas bakker..
Legalabbis nalunk igy megy.Panaszt is tettem az igazgatonak.
Az van de ez video😁amugy emgoldottam.Ipadnál van egy olyan opcio h video mentese file-ban.
Gondoltam megirom hatha valakinek erdekes lehet😊
Koszi csajok
Èn pl nővèr vagyok gyerek osztàlyon,,, ès most van nàlunk 1 motto
Mi munkàba maradtunk èrtetek -ti maradjatok othon mi èrtűnk!!!
1 percig se gondoljàtok rossz ami most van,informacioim szerint hetfőtől hàzi karantèn lessz! MARADJATOK OTHON!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok